• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlarrrrr..
bijom gelmis canim gecmis olsun bijom hayirlisiyla gel evine ve katil aramiza.
kallisim gecmis olsun canim üsüttünüzmü ikiniz birden midenizi ne yaptiniz?
tombis yazmisti galiba en iyi ilaci nane limondur gercektende. birde bilmem bilirmisin benim anneannem mercankösk kaynatir cay yapar icirirdi bize rahmetli..
mersacigim bakla nasil oldu merak ettim :) bana sormussun hayatim görmeden cikmisim. ama senin buldugun tarif dogru iste bende öyle yapiyorum un koymam sadece bir yikama suyuna yarim limon sikarim kararmasin diye. birde pistikten sonra bolca dereotu kiyarim üzerine. birde sarmisakli yogurt istiyene

ablacım çok güzel oldu bakla .unlada deneyin derim üzerindeki tüylerden yiyemezdim ben harika oldu.dere otum yoktu bizde sarımsaklı yoğurtlu yedik.

akşam sadece 2 kaşık bakla yedim ve size söz veriyorum çok aç olmama rağmen hiç bişey yemiycem.
afiyet olsun canim. ben baklayi cok severim ama sadece ben yerim. onun icin gönlüme göre yaparim. öyle aci falan yakismaz baklaya ille dereotu ister yarin tekrar alacaksan mutlaka mere otu kiy üzerine birde öyle dene bende unluyu deniyecegim. bende cok acim ama simdi zencefilli bir cay yaptim onu icip yatacagim.

az önce adimlarimi tamamladim
sabah kahvesinden sonra ince bir dilim ekmek ince bir dilim peynir ve 4 zeytin bir bardak cayla kahvalti
ara 250 gr meyveli yogurt 144 calori
öglen lahana corbasi yine kocaman bir kaseydi
ara nasi armudu
eve geldim saat 20.30 bu saatte bir sey yemiyeyim dedim ve yemedim cayimi icip yatacagim cokta yorgunum

ablacım çok güzel oldu bakla .unlada deneyin derim üzerindeki tüylerden yiyemezdim ben harika oldu.dere otum yoktu bizde sarımsaklı yoğurtlu yedik.

mersacım unlu yaptım daha önce ama gerek görmedim daha sonra benim baklalar tüysüz hayatım sizinkilerin istenmeyen tüyleri var demek memlekete haskaydirigubbakcemile3 yaa şimdi daha çok tazeler ya minnacık zaten o yüzden tüyleri filan yok denecek kadar az ama ben zaten ayırt etmem etkilemez yani boşuna un yemeyelim diye yapmıyorum....

yaa hem patates hem makarna demişsin ama patatesi alişle kendime yaptım ekmek yerine makarna değilde pilav yaptım ama eşim zaten karbonhidratsız doymaz o yüzdensempatiksalakcinni patateslerimizde alişle ikimizinkini birleştirsen yarım patates etmez laf etme patatesimizemafoldumben hani tazecik çıkar ya mevsimin ilk patatesi işte minnak minnak onlardan...

reyhan ablam yorgunsun kıyamam huzurlu geceler dileyeyim şimdiden..

tavsiyelerinizide kenara koydum şimdilik yok birşeyimiz geçti sanki bakalım inşallah geçmiştir..

iyigeceler takımcık,
herkes uykuda sanırım,çikolatanız anca düştü eve... bir doğumgünündeydim,görümcemin oğlunun...
amaaaa hiç sevinmeyin kallis-reyhan ikilisi...pastadan ağzıma bile sürmedim...!!! kabak tatlısı yapılmıştı,ondan da yemedim..öncesinde akşam yemeği vardı,2 parça fırında tavuk,yanında 3 kaşık pilav,taze fasulye ve salata yedim...yaaaaaaaaaaaaaaaa.... :))
şaka bir yana,bunlar benim için inanılmaz şeyler..doğumgününe gideceğim ve pasta yemeyeceğim haa...! imkansızdı. gitmeyip yememek değilmiş insanı mutlu eden,gidip de yemeden dönmekmiş.çok mutluyum ve çok hafif hissediyorum.

kallisim ne oldu sana,ne kusması böyle bu..hakikaten çok merak ettim. sana nazar mı değiyor çok,sık sık hastalanıyorsun.lütfen dikkat et kendine olur mu...

bijom kaçmış hastaneden :) kız anniş mi oluyon sen,ay hala şaka gibi geliyor.çok sevinçliyim ben bu habere:))

oburum
yine döktürmüşsün yazıları komik komik...kız ben seni okuyunca hep gülesim geliyor. zor durumundan komik şeyler çıkaran insanlara hep özenmişimdir.ben bayan ciddi,gıcık oluyorum kendime..hayat aslında şaka gibi değil mi...

reyhan ablam yine tamamlamış adımlarını...ya ablam ben geçen gün spor salonunda koşu bandında iken 1 dakikada attığım adımı saydım,120 çıktı.demekki 10000 adım için muhtemelen 1,5 saat yürümem gerekiyor.ben ise spor salonunda sadece 1 saat kalıyorum.az demek ki...

mersam
sen çok az yemeye başladın ,bence bu kadar az yeme.niçin 2 kaşık bakla yiyorsun anlayamadım.bu kadar az yersen dayanamayıp bir an çok yersin bak,Allah korusun.

candy ve citol
,kızlar ben de peynirli ekmeğe reçel sürüp yemeye bayılırım ve bunu çok kişiden duydum.ama ekşi elma ve sarelle... neyse vardır bunun da bir cazibesi ama bu ara yemeyin derim ben ....

aslı... ne saçma ? sen mi , yoksa yazdıkların mı? bence her ikisi de!!! (kusura bakmayın arkadaşlar,ben bu kıza çok kızdım)

tombilim,sevgili eşim... mantı miktar olarak çok değil ama ne yazık ki bir arada yenmemesi gereken kıyma ve beyaz un içeriyor. sen yine sadece haşlanmış makarnayı tercih et.ama arada mantı da olacak tabi,diyetisyenler bile veriyor.neyse sen bana bakma,çok bilmişim ya.sanki kendim çok uyuyorum.canım ben sadece doğru bildiğimi söylüyorum.ara öğün konusunda ,ok dene bakalım.belki gerçekten fayda eder.

bugün yediklerimi de yazıp yatayım artıkın...

sabah : nesfit ve süt

ara: yeşil elma

öğlen : tavuklu-nohutlu pirinç pilavı ve çok az yoğurt (pilav 5 kaşık vardı,aceleyle yiyip çıktığm için salata yapamadım,salatam olsaydı çok pilav yemezdim)

ara : yok

ara: 2 kaşık makarna (ne alaka.... akşam çok yemeyeyim diye,önüme konunca aldım 2 kaşık)

akşam : 2 parça fırında tavuk,3 kaşık pilav,taze fasulye ve salata

ara :1 portakal

not:çok su içemedim,spora gidemedim
not2: bugün çok iyi beslenememişim,yazınca ben de gördüm.ama çok hareketli birgündü ne yediğimi anlamadım. neyse,yarın karbonhidratı az tüketmeyi planlıyorum,spor da yaparsam tamam olur heralde...

kallisim ne oldu sana,ne kusması böyle bu..hakikaten çok merak ettim. sana nazar mı değiyor çok,sık sık hastalanıyorsun.lütfen dikkat et kendine olur mu...

bijom kaçmış hastaneden :) kız anniş mi oluyon sen,ay hala şaka gibi geliyor.çok sevinçliyim ben bu habere:))

reyhan ablam yine tamamlamış adımlarını...ya ablam ben geçen gün spor salonunda koşu bandında iken 1 dakikada attığım adımı saydım,120 çıktı.demekki 10000 adım için muhtemelen 1,5 saat yürümem gerekiyor.ben ise spor salonunda sadece 1 saat kalıyorum.az demek ki...

çikolatım iyiyim şimdi bitanem neden olduğunu bende anlamadım hani değişik bir şey yesem ondan oldu diyeceğimde ama dedim ya alişte geçen akşam geldi anne karnım ağrıyor dedi midem cumbur cumbur dedikaydirigubbakcemile3 tam yatmak üzereykende şimdide bulanıyor dedi ama öylede geçti benimkide çabuk geçti anlamadımbilmiyorumkismile
ama sık hastalanmamın sebebi kendi kendimi çok bunaltmam olabilir diyorum, bazen kendimi öyle bunaltıyorum kimafoldumben tek derdim yalnız olmam biliyorsunuz başka derdim yok çok şükür ama geçende diyorum ki konuşmayı unutacağım artık bazen konuşurken cümlelerimi toparlayamıyorum inanmazsınız ne olacak insanın hayatında bir kişi bile olmazsa sonuç böyle, çoluk çocuk dersen okul ders koşturmacası koca dersen yorgun argın geçim sıkıntısı akşam evde sadece tv yani böyle boshayallersmile allah başka dert vermesin ne diyim...

canım benim doğum gününe gidip kazasız cezasız dönmen ne kadar hoş olmuş yapılabiliyormuş demekki:lepi: tebrik ederim...

bijomun haberine sevinmene gelince :ecrin_bebek: benim kızları bir gör şimdiden inşallah kız olur diyorlar kız egemenliği var bizdede kaydirigubbakcemile3 erkeklere düşmanız kim hamileyse inşallah kız olur derler hep alışkanlık işte kaydirigubbakcemile3 evet işte inşallah kız olur diyerek kıyafet patik battaniye bakıyorlar onlara ne oluyorsaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allah sağlıkla sıkıntısız geçirsin hamileliğini güzel bijomuza inşallah Şeniz

Bu arada günaydınlar tüm takımcığımopuyorumnanaktan

biraz konulara göz atayım..

az önce adimlarimi tamamladim
sabah kahvesinden sonra ince bir dilim ekmek ince bir dilim peynir ve 4 zeytin bir bardak cayla kahvalti
ara 250 gr meyveli yogurt 144 calori
öglen lahana corbasi yine kocaman bir kaseydi
ara nasi armudu
eve geldim saat 20.30 bu saatte bir sey yemiyeyim dedim ve yemedim cayimi icip yatacagim cokta yorgunum

reyhan ablam sende çok az yemeye başladın .biz böyle gidersek metabolizmayı küstürecez gibi.

mersacım unlu yaptım daha önce ama gerek görmedim daha sonra benim baklalar tüysüz hayatım sizinkilerin istenmeyen tüyleri var demek memlekete haskaydirigubbakcemile3 yaa şimdi daha çok tazeler ya minnacık zaten o yüzden tüyleri filan yok denecek kadar az ama ben zaten ayırt etmem etkilemez yani boşuna un yemeyelim diye yapmıyorum....

yaa hem patates hem makarna demişsin ama patatesi alişle kendime yaptım ekmek yerine makarna değilde pilav yaptım ama eşim zaten karbonhidratsız doymaz o yüzdensempatiksalakcinni patateslerimizde alişle ikimizinkini birleştirsen yarım patates etmez laf etme patatesimizemafoldumben hani tazecik çıkar ya mevsimin ilk patatesi işte minnak minnak onlardan...

demek bizim burdaki baklalar tam ağdalık.:kedi:kalisim benim bazı uyuzluklarım vardır en sevdiğim meyve olmasına rağmen şeftaliye dokunamam çağla ve taza kayısıda aynı.biri yıkayıp soyacakta ben yiycem.baklayıda o yüzden yiyemezdim bu unlu yapma işi bana güzel geldi 1 tencereye yarım kaşık un koydum çok değil.
tamam tamam patatesinede laf yok haşlamaymış zaten.o gün diyetisyen eşimle merveye patatesi ve havucu azaltın demişde ondan dediydim.

iyigeceler takımcık,
herkes uykuda sanırım,çikolatanız anca düştü eve... bir doğumgünündeydim,görümcemin oğlunun...
amaaaa hiç sevinmeyin kallis-reyhan ikilisi...pastadan ağzıma bile sürmedim...!!! kabak tatlısı yapılmıştı,ondan da yemedim..öncesinde akşam yemeği vardı,2 parça fırında tavuk,yanında 3 kaşık pilav,taze fasulye ve salata yedim...yaaaaaaaaaaaaaaaa.... :))
şaka bir yana,bunlar benim için inanılmaz şeyler..doğumgününe gideceğim ve pasta yemeyeceğim haa...! imkansızdı. gitmeyip yememek değilmiş insanı mutlu eden,gidip de yemeden dönmekmiş.çok mutluyum ve çok hafif hissediyorum.

mersam [/COLOR]sen çok az yemeye başladın ,bence bu kadar az yeme.niçin 2 kaşık bakla yiyorsun anlayamadım.bu kadar az yersen dayanamayıp bir an çok yersin bak,Allah korusun.

candy ve citol
,kızlar ben de peynirli ekmeğe reçel sürüp yemeye bayılırım ve bunu çok kişiden duydum.ama ekşi elma ve sarelle... neyse vardır bunun da bir cazibesi ama bu ara yemeyin derim ben ....

çikolatım ne güzel demişsin gidipte yemeden dönmek ne güzel diye .insan ne kadar mutlu oluyor dimi iradesiyle başedince.
canım kendime ceza verdim dün.önceki akşam börek yemiştim ya onun için bundan sonra böyle akıllı durmazsam aç duracam.
bende labne veya krem peynire reçel sürüp yemeyi çok severim .yani severdimmmm..

kalistem günaydın canım .nasıl toparlandınızmı mide bulantısı bendede var.hatta yemem bu yüzden azaldı sanırım.ben kullandığım ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.
sabah yürüyüşümü yaptım .mis gibi birkahvaltı birazda evi toparladım.şimdide burdayım.

kalistem günaydın canım .nasıl toparlandınızmı mide bulantısı bendede var.hatta yemem bu yüzden azaldı sanırım.ben kullandığım ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.
sabah yürüyüşümü yaptım .mis gibi birkahvaltı birazda evi toparladım.şimdide burdayım.

günaydın mersacım evet evet toparladık yani yok geldi geçti sanırımguclubacismile anlamadık bizde..

bende bu gün dışarı çıkıcam hava çok ama çok soğuk:kedi:eyvahedigeldismile pazardan yeşillik alacağım yani çok önemli değilde çıkmak için çıkacağım bahane işteeyvahedigeldismile

dün buraya nasıl kar yagdı hayret ettimm
tam yaz geldi
güllerr yapraklara büründüü derkenn
çok korktum çiçeklerim bahçem donacak diye
ama sanırım bu sene kaysı şekerpara yiyemeyiz
tüm agaçlar çiçek açmıştıı mafoldumben gitti hepsii

nesee bende sabah bir hışım evi toparladım mutfak duruyor soguk mutfak gidesimde yok
kahvaltı ediyorum yarım saattir:D daha bitiremedim
pc başında yemek iyi geliyo bana
resmini çektim alın siz e kahvaltı tabagım çayını alan gelsin yanıma

çitolüm sen neredesin ki kar yağdı ...

kahvaltın hoş gözükür maydanozları canım çekti :)) afiyet olsun ama ara öğünde elmaya çikolata sürme bu gün bak şurda iki gün kaldı tartılmaya..

bugün yediklerimi de yazıp yatayım artıkın...

sabah : nesfit ve süt

ara: yeşil elma

öğlen : tavuklu-nohutlu pirinç pilavı ve çok az yoğurt (pilav 5 kaşık vardı,aceleyle yiyip çıktığm için salata yapamadım,salatam olsaydı çok pilav yemezdim)

ara : yok

ara: 2 kaşık makarna (ne alaka.... akşam çok yemeyeyim diye,önüme konunca aldım 2 kaşık)

akşam : 2 parça fırında tavuk,3 kaşık pilav,taze fasulye ve salata

ara :1 portakal

not:çok su içemedim,spora gidemedim
not2: bugün çok iyi beslenememişim,yazınca ben de gördüm.ama çok hareketli birgündü ne yediğimi anlamadım. neyse,yarın karbonhidratı az tüketmeyi planlıyorum,spor da yaparsam tamam olur heralde...

biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi gözüktü gözüme ama zaten yazınca sen de farketmişsin ama bundan önemlisi doğum gününe gidip pasta yemeden dönmüşsün bu kadar karbonhidrata bir de pasta eklesen tuz biber olurdu ve de reyhan kallis ikilisi sevinirdi lülülülülülü benim yapamadığımı yapmışsın alkisalkisalkis olumunekankayizsmile ya biz işte böyle bir takımız birimiz tökezlese diğerimiz tutar kaldırır elinden olumunekankayizsmile

iyi akşamlar kızlar .........
geçmiş olsun kaliste ...
bugunne yedim:
8.30 yarım simir

10.30 gibi bir kase tavuk çorbası 2 dilim ekmek

12.30 tekrar çorba içtim birde 2.00 de içtim çorba tek kepek ekmekli

5 gibi oglum ceviz ve ekmek istedi bende onla birlikte yedim ama ne acıkmışımmmmmmmm

akşam 6 gibi balık vardı 2 dilim ekmek ve yeşillikle yedim ama
çok şiştim rahatsız oldum soda ve 1 elma yedim en son 8 de

harikasın sen tebrik ediyorum valla 360 derece döndün bi eski listelerini incele bir de şimdikileri sana diyecek başka söz bulamıyorum bu hafta çikolatımla beni geçmenden korkuyorum eyvahedigeldismile şaka bir yana geçsen de çok mutlu olurum bu hafta cumayı merakla bekşliyorum yani haberin olsun az kaldı zaten ammaan bozma bu gidişatı

akşam sadece 2 kaşık bakla yedim ve size söz veriyorum çok aç olmama rağmen hiç bişey yemiycem.

afiyet olsun mersacım sık sık yiyin valla ben ot düşkünü olduğum için hepsine bayılırım baklanın da ayrı bir yeri var kalbimde elşimin ailewsi otla çöple dolduruyorsun mideni diyorlar ama olsun

çikolatım iyiyim şimdi bitanem neden olduğunu bende anlamadım hani değişik bir şey yesem ondan oldu diyeceğimde ama dedim ya alişte geçen akşam geldi anne karnım ağrıyor dedi midem cumbur cumbur dedikaydirigubbakcemile3 tam yatmak üzereykende şimdide bulanıyor dedi ama öylede geçti benimkide çabuk geçti anlamadımbilmiyorumkismile
ama sık hastalanmamın sebebi kendi kendimi çok bunaltmam olabilir diyorum, bazen kendimi öyle bunaltıyorum kimafoldumben tek derdim yalnız olmam biliyorsunuz başka derdim yok çok şükür ama geçende diyorum ki konuşmayı unutacağım artık bazen konuşurken cümlelerimi toparlayamıyorum inanmazsınız ne olacak insanın hayatında bir kişi bile olmazsa sonuç böyle, çoluk çocuk dersen okul ders koşturmacası koca dersen yorgun argın geçim sıkıntısı akşam evde sadece tv yani böyle boshayallersmile allah başka dert vermesin ne diyim...

canım benim doğum gününe gidip kazasız cezasız dönmen ne kadar hoş olmuş yapılabiliyormuş demekki:lepi: tebrik ederim...

bijomun haberine sevinmene gelince :ecrin_bebek: benim kızları bir gör şimdiden inşallah kız olur diyorlar kız egemenliği var bizdede kaydirigubbakcemile3 erkeklere düşmanız kim hamileyse inşallah kız olur derler hep alışkanlık işte kaydirigubbakcemile3 evet işte inşallah kız olur diyerek kıyafet patik battaniye bakıyorlar onlara ne oluyorsaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allah sağlıkla sıkıntısız geçirsin hamileliğini güzel bijomuza inşallah Şeniz

Bu arada günaydınlar tüm takımcığımopuyorumnanaktan

biraz konulara göz atayım..

var ya bana öyle geliyor ki yalnızlık dertlerin en büyüklerindendir. biz de yalnızız biliyorsunuz ne zamandı hatırlayamıyorum bi misafirmiz geldi sustuk kaldık o kadar kötü olduk ki hele ben baktım ki sadece çocuktan ev işlerinden bahsediyorum arkadaşlarımızın yanında ve bekar bir çiftti misafirimiz yani hiç ilgi alanları değil sonra sustum başka konum yok ki çünkü dedim o zamanlar çalışmıyordum misafirler gidince eşimle birbirimize baktık azcık insan içine karışmalıyız dedik dediğin gibi cümle bile kuramıyoruz.

Back
X