- Konu Sahibi Cherry Mom
- #21.941
tombilicim ben liseye giderken bir bayan vardı biraz değişik tavırları vardı lakap takmışlardı ona saf ayşe diye, ama allahın gücüne gitmesinde çok çirkindi bunu söylüyorum çünkü hikayenin devamında gözünüzün önünde canlanacak :))temizliğe filan giderdi eşi yoktu çocukları vardı sadece, çalıştığı evden maaşını alıyor alışveriş yapıyor taksi tutup evine gidecek, onun evi yol kenarındaydı evini geçincede 50mt ileride ıssız bir mezarlık başlıyor uzunca bir yol devam ediyor hani bu ergenekonda poyrazköy diyorlar ya işte oraya çıkan çok ıssız bir yol... evinin oraya gelnce taksiciye diyor ben ineceğim taksicide duymuyorkaydirigubbakcemile3 sen o hızla giden taksiden atlayıp feryat figan başlıyor çığlık çığlığa bağırmaya -imdattttt taksici beni kaçırıyor tecavüz edecek diye:roflol: taksici ne olduğunu anlayınca şoka uğruyor adam :roflol: bizim ayşeninde yüz göz mosmor gezdiydi haftalarca bayağı yaralanmıştı...
senin hikayeni okurken gülmeye başladım ardındanda bu geldi aklıma yazayım dedimnaniknanik
sende otobüse binseydin başlardın bağırmaya şöför beni kaçırıyor ben buraya gitmeyecektim diye:roflol:
sırnaşık şey :roflol: valla çok güldüm kallisim ya yok ben de safımdır ama o kadar değilimdir yani ama benim de bu tarz hikayelerim bitmez ortaokuldayken bi gün binmiştim zaten başka otobüse yolda inmiştim ama başka otobüse binememiştim geçmiyordu ordan çünkü ve okula kadar 45 dakika yürümüştüm sırtımda çantamla neden geç kaldın diyince öğretmen diyememiştim yeni taşınmıştık ankaraya ve korkuyordum sınıfta dalga geçerler diye