Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mesela hoca iş veriyo bu öğrettiğini de öğrenmek istemiyo ay yaparım ben karısmayın sıze baglıyo saygısız saygısız.. sonra tek basına yapmaya kalkınca da elıne yuzune bulaştırıyo. hoca hesabını sorunca da sucu hemen bskasına kitliyo.. söyledıgım anlattıgım seyı bana soylemedı dıyo,yapmadıgımı yaptı,yaptıgımı yapmadı dıyo.. yetersız bırısı kısaca bu işi yapmak ıcın. 6yıldır yaptıgım ıse hakımım ben bu okulda ogrendım herseyı bizi yemeye kalkıyo.. yanı kısaca hem bi ... bilmiyo hem de havalar 1500.. ahha ahh çıkışa gelse yapacağımı bilirim de şu anki statüme yakısmaz.. onun için daha etkili dersini alabılecegı birsey yapmalıyım ben bu pinokyoya

ROBOCOPPP :KK70: :KK70:
Cayina musil ilaci at :KK70::KK70:
Saygisiz hadsize bak:KK4:

adresi ver toplanıp gelelim karıyı çenemizle öldürürüz yeminlen:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ben onu paket ederim de yoğun vaktime denk geldi ona dua etsin.. birine bi hayrı dokunmus vaktınde guzel Rabbim koruyo bi miktar..
Siz dua edin de ayağım takıldı da düştüm modundayım :D :D

Jalepone biber ne kiz
Menun cok iyi olmus ozgecik

Didem noluyo kuzum sna azcik silkelen kendine gel kac gundur aglamalardasin yakisiyomu hic sana

Lahana bittimi
Spor mihtesem
a valla cok dgru dedin su dakikadan itibaren silkelenip kendime geliyorum canim ;)

Yarın kesın +2 gelecegımmmm ama emınım cumaya toparlarım bu hafta hedefım kılomu korumak zatennnnn

Mirabaaa. Benim bugünkü menum olanaklardan dolayı pek dukan olmadı ama yine de yazayım.
Sabah: 1 wasa, 1 tatlı kaşığı labne, 1 kahve sade
Ogle: 4 kaşık sebze yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, ayran
Aksam: 5 kaşık yeşil fasulye, az tursu
Pazar gününü olabildiğince hasarsız kapadığım için pek mesudum
Su: 2 lt Spor: 13 saat basketbol antrenörlugü spor sayiliyorsa yaptım. ( Minik gruplarda bir hareketi 40 defa gösterdiğim için onlardan çok yoruluyorum.)
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR toz-pembe toz-pembe nilsub nilsub medusa38 medusa38 morordek morordek Günüm böyleydi

Yarın kesın +2 gelecegımmmm ama emınım cumaya toparlarım bu hafta hedefım kılomu korumak zatennnnn
Kız sen niye bu hafta bu kadar gömdün. Ben seni hırslı sanıyodum. 1. olacam filan diyordun takıma alınma aşamasında. Sonra pastalar havada ucustu:KK20:

Back
X