Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

62,2 ile başladım canım, eşimde 96 kilo :)
breh breh brehh eniştenin maşallahı var wendycımm ıyı bakmıssın gercekten ;) benım hayırsız vak vak yarım 68 oluyo en fazla. 170 boyu var. bı masaya oturtsak bakıp beslıcem ben de artık :D

Heh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime :-)
Iste monum:KK75:

Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk

Ogle
6top kirmizi uzum

Ikindi
1 bardak tarcinli sut

Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt

Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank

Dipnot:KK70:damacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem :kusmuk: susuz kaldm ya:KK51:

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub
Afıyet olsun canım.. Ya o su ısı benım de sıkıntı. laba damacana alıyorum ben haftada 10ltsını ıcıyom zaten mıllet de dadanıyo sucu gelene kadar susuz kalıyo sonra :63: yenı pompa aldım bugun salı sucu gelınce kendıme ayrı bı damacana alıcam ustune de özge yazıcam :D :D onlara da ben daha cok ıcıyorum ondan ayrı aldım dıcem.. alsın onlar da kendılerıne :kahve:
Yenı nesıl bı belescı anacım sinir ettiler beni. lafını etmem normalde eskı ekıple bıseyın bıttıgını goren alıp gelırdı hemen. sımdıkıler bısey goruncu kanka sürüsüyle dalıyolar laba.. 10gündür cayla kahve bıttı ınadına almıyom ot gibi oturuyolar öyle.. kendıme aldım ben de.. ay bak sınırlendım yıne :KK12: :D

breh breh brehh eniştenin maşallahı var wendycımm ıyı bakmıssın gercekten :KK66: benım hayırsız vak vak yarım 68 oluyo en fazla. 170 boyu var. bı masaya oturtsak bakıp beslıcem ben de artık :KK70:

Afıyet olsun canım.. Ya o su ısı benım de sıkıntı. laba damacana alıyorum ben haftada 10ltsını ıcıyom zaten mıllet de dadanıyo sucu gelene kadar susuz kalıyo sonra :63: yenı pompa aldım bugun salı sucu gelınce kendıme ayrı bı damacana alıcam ustune de özge yazıcam :KK70: :KK70: onlara da ben daha cok ıcıyorum ondan ayrı aldım dıcem.. alsın onlar da kendılerıne :kahve:
Yenı nesıl bı belescı anacım sinir ettiler beni. lafını etmem normalde eskı ekıple bıseyın bıttıgını goren alıp gelırdı hemen. sımdıkıler bısey goruncu kanka sürüsüyle dalıyolar laba.. 10gündür cayla kahve bıttı ınadına almıyom ot gibi oturuyolar öyle.. kendıme aldım ben de.. ay bak sınırlendım yıne :KK12: :KK70:
Aa onlarda amma belesciymis hee al kendine bi dmacana ustune kilit tak :KK70:
Ilacli benim suyum de :KK70:
kız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı ya :KK70:
Biliyom solemedgi icin ben kendm ona en cok aysenili yakistrdim bundan sonra adi aysenil:KK70::KK73:

Hazır çorba koydunuz mu??
şu bardakta olan çanuk çorba varya deneme amaçlı almıştım 2 tane işyeri için ondan 1paket koydum
Ben 59'u görme uğruna aç kaldım canım.İyi mi ettim kötü mü bilemiyorum ama herşey 59 için...
sen bence bozmazsan 58 i göreveksin

Yeter ki az olsun suyu, öyle üstüne gelecek kadar falan koymayın sakın, gayet lezzetli oluyo merak etmeyin, Mısır ununa falan da gerek yok bence, 2.tencereyi daha rahat yiyorum bende :)
ben üstünü gececek kadar koymuştum orda hata yapmışım

Hello kızlar anca gelebildim
Ay sağol kuzum sorma evdeki herşeyi yıkadım kaç gündür geberdim ...:)
Bunlar iyi günlerin huhuuuu....:KK66:
Ya oyle deme korkutma beni yaaa :(
Selamin Aleyküm sevgili Kardeş takım :KK68:

Bendeniz 8. Takım kaptanı Banu :KK25:
Maalesef ilk kez geliyorum diyebilirim :KK22: Hep cepten girdiğim için sıkıntı oluyordu ama şükür dün eşim iş içinde olsa yeni bir laptop alınca bende bayram ettim açıkçası :KK70:
Artık arada da olsa fırsatım oldukça burayada uğrayabilirim :KK60:

Bu arada 2ciliğinizi tebrik ederim :KK36:
İnşallah her hafta hepimiz tartılarda hep eksiler görürüz :KK39:
Açıkçası benim şansıma bu hafta mezun olmak isteyen iki arkadaşımız süper kilolar verdiler yoksa sırf benle olsa zor olurdu o birincilik :KK33: tabi haftaya bildirimler yapılana kadar bende çok dikkatli olmaya devam edip daha fazla eksi görmeye çalışacağım :KK66:
Banucum hoşgeldin sefalar getirdin :)
Biz de geliriz arada ;)
Iyi geceler aysenilcim :KK8:
Ben de acaba sana mi soyledi ismini dediydim de sen takmissin meger :D

Mısır unu mu koyacan? Nasıl olur ki ?
yok kız koyulabilir dedim sadece...
Yeter ki az olsun suyu, öyle üstüne gelecek kadar falan koymayın sakın, gayet lezzetli oluyo merak etmeyin, Mısır ununa falan da gerek yok bence, 2.tencereyi daha rahat yiyorum bende :)
bencede ne güzel çözüm suyunu az koymak:KK9::KK70:
En olmadı koyu olsun ıstıyosanız bıraz nısasta acıp koyabılırsınız bence kızlar.. mısırunun baglayıcılık özelliği o kadar fazla degıl bence
fikir sadece hazır çorbasızda olur bence sevmem ben suyunu gayet az koymak lazım

Ay bende hiç yiyemem, tadında bişi yoktu ama kokusundan belli oluyodu biraz, 2. Yaptığımı daha severek yiyorum, ama o da tam süper bi yemekti, bu sulu haliyle :)
afiyet olsun o zaman :kk77:
bizim cin biberi degıl de bı tursu acı bıber daha satılıyo ya. koyu yesıl hatta dılımlı olur hep.. acı bıber tursusu dıyıp konuyu baglayalım :KK66: sagol bu arada sekerım.. bı toplanmam lazımdı kendımı kandırmaya calısıyom caktırma :KK66:
çok severim ayrı bi lezzeti var ama ist kavanoz kavanoz getiriyorum burda bulamıyorum.. :kk77:
Ay koca kazan dedim ama 1 buçuk gün yetti eşimle bana, o da yapıyo bakalım o ne kadar verecek, o benden çok verir büyük ihtimalle öncesinde diyet yapmıyodu, ay adamı da başlattım inşallah işe yarar ya :) kendin etleri yedin dukan diye bana gelince lahana yiyoz diyo :) :)
:KK70::KK70::KK70::KK70:enişte haklı:KK70::KK70::KK70::KK70:

Heh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime :-)
Iste monum:KK75:

Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk

Ogle
6top kirmizi uzum

Ikindi
1 bardak tarcinli sut

Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt

Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank

Dipnot:KK70:damacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem :kusmuk: susuz kaldm ya:KK51:

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub
ay bende içmem bazen bendede oluyo o durum:KK59:

Bi pilavı sevmedim, üzüm diyodun bi ara, sanki üzüm ayrımı yok, hepsi yüksek şeker diye biliom ben.
hepsi aynı kız bol şeker:duduk:
Ben kaçtım kızlar, iyi geceler hepinize, sabah eksilerle geliriz hepimizde inşallah, amin :KK15:
iyi geceler tatlı rüyalar sabaha bol bol eksiler
Kız Nilgün 10 dk yıkıcam dedin kızı kırkladın mı naaptın gelemedin :) nilsub nilsub
kız geldim yazdım ya ne kadar görmemişsin...:KK15:
Iyi geceler aysenilcim :KK8:
niye ayşenil diyon kız kıza:KK59:
kız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı ya :KK70:
bende aynısını sordum:KK3:

Aa onlarda amma belesciymis hee al kendine bi dmacana ustune kilit tak :KK70:
Ilacli benim suyum de :KK70:
Ayy akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.. ben cubuk tarcın atayım damacanaya 4-5 tane, hatta bı sıseye yarın karanfıl de atıp bakıym oyle nasıl oluyo.. bunlara da ben tarcınlı ıcıyom suyumu siz sevmezsiniz almayın bosuna dökülüp ziyan olmasın diyimmm :rolleyes::rolleyes:

Ayy akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.. ben cubuk tarcın atayım damacanaya 4-5 tane, hatta bı sıseye yarın karanfıl de atıp bakıym oyle nasıl oluyo.. bunlara da ben tarcınlı ıcıyom suyumu siz sevmezsiniz almayın bosuna dökülüp ziyan olmasın diyimmm :rolleyes::rolleyes:
karanfilli çok güzel oluyor dene yarın ben sevdim .. şahsen ben herşeyi seviyorum gerçi:KK70::KK70::KK70::KK70:

ay ben hatırlamıyom sen nasıl hatırlıyon bacım bir karatay maceram oldu ogün bügün artıdayım:KK70:
Kuymak macerandan sonra ne zaman izne ayrildgn kilona duscen diye takip ediyom seni :KK8:
ay bende içmem bazen bendede oluyo o durum:KK59:
Susuzluktan catladim:rolleyes:
iyiymiş:KK70::KK70::KK70:nasıl olsa ben kilo verip öğrenemicem bari isimsiz kalmasın:KK70::KK70::KK70::KK70: @w e n d y
Hee ya bende mezun olcam icime dert olmasn bi aysenil vardi takimda derim en azindan :KK70:

Back
X