- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.927
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #220.481
Kız Nilgün 10 dk yıkıcam dedin kızı kırkladın mı naaptın gelemedin :)
nilsub

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler aysenilcimBen kaçtım kızlar, iyi geceler hepinize, sabah eksilerle geliriz hepimizde inşallah, amin![]()
Pilavi bende sevmedm ya gerek yokmus yani yazinca farkettim
Uzum sekerli ya cok yenmiyo sanki diyette niye yediysem![]()
Senin kilom iyide esin azcik fazlaymis bu aradaOlmuş artık, yarın pazartesi Yeni haftamız başlıyo :)
breh breh brehh eniştenin maşallahı var wendycımm ıyı bakmıssın gercekten62,2 ile başladım canım, eşimde 96 kilo :)
Afıyet olsun canım.. Ya o su ısı benım de sıkıntı. laba damacana alıyorum ben haftada 10ltsını ıcıyom zaten mıllet de dadanıyo sucu gelene kadar susuz kalıyo sonraHeh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime
Iste monum
Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk
Ogle
6top kirmizi uzum
Ikindi
1 bardak tarcinli sut
Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt
Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank
Dipnotdamacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem
susuz kaldm ya
toplight
morordek
inatettimolacak
nilsub
kız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı yaIyi geceler aysenilcim![]()
Aa onlarda amma belesciymis hee al kendine bi dmacana ustune kilit takbreh breh brehh eniştenin maşallahı var wendycımm ıyı bakmıssın gercektenbenım hayırsız vak vak yarım 68 oluyo en fazla. 170 boyu var. bı masaya oturtsak bakıp beslıcem ben de artık
Afıyet olsun canım.. Ya o su ısı benım de sıkıntı. laba damacana alıyorum ben haftada 10ltsını ıcıyom zaten mıllet de dadanıyo sucu gelene kadar susuz kalıyo sonrayenı pompa aldım bugun salı sucu gelınce kendıme ayrı bı damacana alıcam ustune de özge yazıcam
![]()
onlara da ben daha cok ıcıyorum ondan ayrı aldım dıcem.. alsın onlar da kendılerıne
Yenı nesıl bı belescı anacım sinir ettiler beni. lafını etmem normalde eskı ekıple bıseyın bıttıgını goren alıp gelırdı hemen. sımdıkıler bısey goruncu kanka sürüsüyle dalıyolar laba.. 10gündür cayla kahve bıttı ınadına almıyom ot gibi oturuyolar öyle.. kendıme aldım ben de.. ay bak sınırlendım yıne![]()
![]()
Biliyom solemedgi icin ben kendm ona en cok aysenili yakistrdim bundan sonra adi aysenilkız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı ya![]()
şu bardakta olan çanuk çorba varya deneme amaçlı almıştım 2 tane işyeri için ondan 1paket koydumHazır çorba koydunuz mu??
sen bence bozmazsan 58 i göreveksinBen 59'u görme uğruna aç kaldım canım.İyi mi ettim kötü mü bilemiyorum ama herşey 59 için...
ben üstünü gececek kadar koymuştum orda hata yapmışımYeter ki az olsun suyu, öyle üstüne gelecek kadar falan koymayın sakın, gayet lezzetli oluyo merak etmeyin, Mısır ununa falan da gerek yok bence, 2.tencereyi daha rahat yiyorum bende :)
Ya oyle deme korkutma beni yaaaAy sağol kuzum sorma evdeki herşeyi yıkadım kaç gündür geberdim ...:)
Bunlar iyi günlerin huhuuuu....![]()
Banucum hoşgeldin sefalar getirdin :)Selamin Aleyküm sevgili Kardeş takım
Bendeniz 8. Takım kaptanı Banu
Maalesef ilk kez geliyorum diyebilirimHep cepten girdiğim için sıkıntı oluyordu ama şükür dün eşim iş içinde olsa yeni bir laptop alınca bende bayram ettim açıkçası
Artık arada da olsa fırsatım oldukça burayada uğrayabilirim
Bu arada 2ciliğinizi tebrik ederim
İnşallah her hafta hepimiz tartılarda hep eksiler görürüz
Açıkçası benim şansıma bu hafta mezun olmak isteyen iki arkadaşımız süper kilolar verdiler yoksa sırf benle olsa zor olurdu o birinciliktabi haftaya bildirimler yapılana kadar bende çok dikkatli olmaya devam edip daha fazla eksi görmeye çalışacağım
![]()
Ben de acaba sana mi soyledi ismini dediydim de sen takmissin megerIyi geceler aysenilcim![]()
yok kız koyulabilir dedim sadece...Mısır unu mu koyacan? Nasıl olur ki ?
bencede ne güzel çözüm suyunu az koymakYeter ki az olsun suyu, öyle üstüne gelecek kadar falan koymayın sakın, gayet lezzetli oluyo merak etmeyin, Mısır ununa falan da gerek yok bence, 2.tencereyi daha rahat yiyorum bende :)
fikir sadece hazır çorbasızda olur bence sevmem ben suyunu gayet az koymak lazımEn olmadı koyu olsun ıstıyosanız bıraz nısasta acıp koyabılırsınız bence kızlar.. mısırunun baglayıcılık özelliği o kadar fazla degıl bence
afiyet olsun o zamanAy bende hiç yiyemem, tadında bişi yoktu ama kokusundan belli oluyodu biraz, 2. Yaptığımı daha severek yiyorum, ama o da tam süper bi yemekti, bu sulu haliyle :)
çok severim ayrı bi lezzeti var ama ist kavanoz kavanoz getiriyorum burda bulamıyorum..bizim cin biberi degıl de bı tursu acı bıber daha satılıyo ya. koyu yesıl hatta dılımlı olur hep.. acı bıber tursusu dıyıp konuyu baglayalımsagol bu arada sekerım.. bı toplanmam lazımdı kendımı kandırmaya calısıyom caktırma
![]()
Ay koca kazan dedim ama 1 buçuk gün yetti eşimle bana, o da yapıyo bakalım o ne kadar verecek, o benden çok verir büyük ihtimalle öncesinde diyet yapmıyodu, ay adamı da başlattım inşallah işe yarar ya :) kendin etleri yedin dukan diye bana gelince lahana yiyoz diyo :) :)
ay ben hatırlamıyom sen nasıl hatırlıyon bacım bir karatay maceram oldu ogün bügün artıdayımKac kilo artidasn 77 degilmiydin kiz sen
ay bende içmem bazen bendede oluyo o durumHeh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime
Iste monum
Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk
Ogle
6top kirmizi uzum
Ikindi
1 bardak tarcinli sut
Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt
Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank
Dipnotdamacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem
susuz kaldm ya
toplight
morordek
inatettimolacak
nilsub
hepsi aynı kız bol şekerBi pilavı sevmedim, üzüm diyodun bi ara, sanki üzüm ayrımı yok, hepsi yüksek şeker diye biliom ben.
iyi geceler tatlı rüyalar sabaha bol bol eksilerBen kaçtım kızlar, iyi geceler hepinize, sabah eksilerle geliriz hepimizde inşallah, amin![]()
kız geldim yazdım ya ne kadar görmemişsin...Kız Nilgün 10 dk yıkıcam dedin kızı kırkladın mı naaptın gelemedin :)nilsub
niye ayşenil diyon kız kızaIyi geceler aysenilcim![]()
bende aynısını sordumkız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı ya![]()
iyiymişAa onlarda amma belesciymis hee al kendine bi dmacana ustune kilit tak
Ilacli benim suyum de
Biliyom solemedgi icin ben kendm ona en cok aysenili yakistrdim bundan sonra adi aysenil![]()
Ayy akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.. ben cubuk tarcın atayım damacanaya 4-5 tane, hatta bı sıseye yarın karanfıl de atıp bakıym oyle nasıl oluyo.. bunlara da ben tarcınlı ıcıyom suyumu siz sevmezsiniz almayın bosuna dökülüp ziyan olmasın diyimmmAa onlarda amma belesciymis hee al kendine bi dmacana ustune kilit tak
Ilacli benim suyum de![]()
geçti artık korksanda çıkacak ordanHello kızlar anca gelebildim
Ya oyle deme korkutma beni yaaa
Banucum hoşgeldin sefalar getirdin :)
Biz de geliriz arada
Ben de acaba sana mi soyledi ismini dediydim de sen takmissin meger![]()
karanfilli çok güzel oluyor dene yarın ben sevdim .. şahsen ben herşeyi seviyorum gerçiAyy akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.. ben cubuk tarcın atayım damacanaya 4-5 tane, hatta bı sıseye yarın karanfıl de atıp bakıym oyle nasıl oluyo.. bunlara da ben tarcınlı ıcıyom suyumu siz sevmezsiniz almayın bosuna dökülüp ziyan olmasın diyimmm![]()
Kuymak macerandan sonra ne zaman izne ayrildgn kilona duscen diye takip ediyom seniay ben hatırlamıyom sen nasıl hatırlıyon bacım bir karatay maceram oldu ogün bügün artıdayım![]()
Susuzluktan catladimay bende içmem bazen bendede oluyo o durum![]()
Hee ya bende mezun olcam icime dert olmasn bi aysenil vardi takimda derim en azindan