- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #220.501
ne demek yani sen beni beğenmiyonmu beni beni beni ortini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek yani sen beni beğenmiyonmu beni beni beni ortini
Aklimi seveyimAyy akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.. ben cubuk tarcın atayım damacanaya 4-5 tane, hatta bı sıseye yarın karanfıl de atıp bakıym oyle nasıl oluyo.. bunlara da ben tarcınlı ıcıyom suyumu siz sevmezsiniz almayın bosuna dökülüp ziyan olmasın diyimmm![]()
aşk olsun bebeimm daha hızlı öğreniriz diye didimne demek yani sen beni beğenmiyonmu beni beni beni ortini![]()
Ben dedim ya kiz aysenil onun adi
Kz o zaman bi akıl daha diyiverin bana bakem.. bu yenı gelen bebelerden birinin aldığı nefes bile yalan..öyle böyle değil. cektım ipini gercı yüzüne bakmıyom bi iş de bilmiyo bişey de anlatmıyom dolanıyo işi düşünce tatlıs tatlıs.. ama acayip sinirlerimi geriyo.. buna bişey yapasım var ama henuz kayda deger bısey gelmedı aklıma.. soğuk savaş başlattım sadeceAklimi seveyim![]()
Ahahahaha ne var diye açıp bakmıyorum bile.. sanırım tahminim doğrudur
Limonsuz iç bebeyimmmYesil cayda icemiyom limonum bitmis kurudum la ya![]()
Ne gibi mesela az daha ac bakem konuyuKz o zaman bi akıl daha diyiverin bana bakem.. bu yenı gelen bebelerden birinin aldığı nefes bile yalan..öyle böyle değil. cektım ipini gercı yüzüne bakmıyom bi iş de bilmiyo bişey de anlatmıyom dolanıyo işi düşünce tatlıs tatlıs.. ama acayip sinirlerimi geriyo.. buna bişey yapasım var ama henuz kayda deger bısey gelmedı aklıma.. soğuk savaş başlattım sadece![]()
Et bakim dogrumuAhahahaha ne var diye açıp bakmıyorum bile.. sanırım tahminim doğrudur![]()
![]()
![]()
![]()
Aa harbiden heLimonsuz iç bebeyimmm![]()
kuymaklara savaç çtım ogün bugun yemedim....sonumu getirdilerKuymak macerandan sonra ne zaman izne ayrildgn kilona duscen diye takip ediyom seni
Susuzluktan catladim
Hee ya bende mezun olcam icime dert olmasn bi aysenil vardi takimda derim en azindan![]()
olsun sollama yapmaaşk olsun bebeimm daha hızlı öğreniriz diye didim![]()
bencede sevdim....Ben dedim ya kiz aysenil onun adi![]()
anacım senden korkulurrrrKz o zaman bi akıl daha diyiverin bana bakem.. bu yenı gelen bebelerden birinin aldığı nefes bile yalan..öyle böyle değil. cektım ipini gercı yüzüne bakmıyom bi iş de bilmiyo bişey de anlatmıyom dolanıyo işi düşünce tatlıs tatlıs.. ama acayip sinirlerimi geriyo.. buna bişey yapasım var ama henuz kayda deger bısey gelmedı aklıma.. soğuk savaş başlattım sadece![]()
benide aydınlat hangi film ...Ahahahaha ne var diye açıp bakmıyorum bile.. sanırım tahminim doğrudur![]()
![]()
![]()
![]()
aklına gelmedimi damacanın içine tarçın atmak geldi yeşil çayı limonsuz içmek gelmedi mi işte tam laz aklıAa harbiden he![]()
Mesela hoca iş veriyo bu öğrettiğini de öğrenmek istemiyo ay yaparım ben karısmayın sıze baglıyo saygısız saygısız.. sonra tek basına yapmaya kalkınca da elıne yuzune bulaştırıyo. hoca hesabını sorunca da sucu hemen bskasına kitliyo.. söyledıgım anlattıgım seyı bana soylemedı dıyo,yapmadıgımı yaptı,yaptıgımı yapmadı dıyo.. yetersız bırısı kısaca bu işi yapmak ıcın. 6yıldır yaptıgım ıse hakımım ben bu okulda ogrendım herseyı bizi yemeye kalkıyo.. yanı kısaca hem bi ... bilmiyo hem de havalar 1500.. ahha ahh çıkışa gelse yapacağımı bilirim de şu anki statüme yakısmaz.. onun için daha etkili dersini alabılecegı birsey yapmalıyım ben bu pinokyoyaNe gibi mesela az daha ac bakem konuyu
ROBOCOPPPEt bakim dogrumu![]()
Lazin akli ya 12 den sonra yada micarken calisirmisaklına gelmedimi damacanın içine tarçın atmak geldi yeşil çayı limonsuz içmek gelmedi mi işte tam laz aklı![]()
o hala bunun farkında degıl.. ama öğrenecek yakındaanacım senden korkulurrrr![]()
adresi ver toplanıp gelelim karıyı çenemizle öldürürüz yeminleno hala bunun farkında degıl.. ama öğrenecek yakında![]()