Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

**** 5.TAKIM 148 .ETAP ****

tombili ( 82.5 / 80.5 / 2.0 / 2.42% )
mersa ( 77.6 / 77.0 / 0.6 / 0.77% )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 80.3 / 79.7 / 0.6 / 0.75% )
chocolategirl ( 79.3 / 79.3 / 0.0 / 0.00% )
citol ( 113.9 / 111.4 / 2.5 / 2.19% )
candy_candy ( 105.5 / 105.1 / 0.4 / 0.38% ) ( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 613.7 / 607.6 / 6.1 / 0.99% )

takım birincilerimiz citol ve tombiliyi ayrıca tebrik ediyorum..
azminizin sabrınızın sonucu bu işte...
çok güzel, sizi örenk alıyorum kendime..
inşallah ben de peşinizden geliciğimmkaydirigubbakcemile4

canım ya ne hoş dün konuştuk arkadaştan dosttan bugün geldi bakopuyorumnanaktan
diğer konuyuda boşver :olmaz:

çikolatım senin listeyi kaç kez gözden geçirdim meyve fazla kaçmış muzu yemeseymişsin iyiymiş kaç kez ara yapmışsınkafamçokkarıştı
akşam yemeğindede haşlanmış patates varmış pilavı yemeseymişsin olurmuş..diğerleri güzel...

hakikaten dün dost dedik bugün çıktı geldi..çok da ihtiyacım vardı,çok güzel zaman geçirdik...

evet dün çok yedim aklinialirimsmile

çikolatam bu gece rüyamda seni gördüm hayırdır inşallah..
sizin evinize gelmişiz, bizi ağırlıyordun, annem-anneannem falan da vardı.kafamçokkarıştı
sonra eşin de geldi bizimle ilgilendi vs..
ay nerden çıktı acaba??

hayırdır inşallah canım... eşimle aram yine nane..belki ondan görmüşsündür,hayra yoralım

bence de biraz fazla kaçmış gibi neden böyle oldu acaba? onu araştırmak lazım aralar fazla olmuş akşam hem çorba hem pilav hem patates karbonhidrat o da fazla olmuş keşke muzu yemeseydin badem fındık daha güzel olurdu orda tek başına ya da sadece muz? su güzel yürüyüş güzel öğle de karışık olmuş aslına bakarsan aman aman fazlalık yok ama var biraz ve karışıklık var listede neyse bakalım olur o da arada robot muyuz insanız sonuçta opuyorumnanaktan

yaaa tombilim çok üzgünüm,ama oldu bir kere bilmiyorumkismile
veeee benim de kilom 80,5 zemuszemuskaydirigubbakcemile4 :lepi:
harikasıııınnnn... süper eşim benim kaydirigubbakcemile5
dün yediklerimi de yazıyım bi ara kontrol etsin çikolatım
sabah: 1 dilim çavdar ekmek peynir zeytin 1 kere de tahin pekmeze batırdım küçük bi parça ekmeği
ara: 1 küçük kutu süt 250 ml mi oluyor ya hani ondan
öğle:bol yeşillikli booooll salata yine koca leğen gibi kasemde
ara:2 kaşık yoğurda 1 salatalık ve bolca taze nane doğradım yedim
akşam: 1 kepçe çorba, 1 küçük simit kaynuşun misafirleri vardı öğlende benim de payıma bu düştü başparmakla işaret parmağını birleştir yuvarlak yap işte o kadar büyüklüğü
3 litre belki daha fazla su
2 form çay
10 dk koşarcasına yürüyüş bu sayılır mı bilmem ama

cnm çok az yemişsin sanki,öğlen sadece salata yeme..biraz zenginleştir öğleni ve araları..yiyeceksen akşama az ye..

cık cık hiç beğenmedim listeni çikolatım.. şu pilav ve makarnadan birkaç ay kaçsanız diyorum :umursamaz:

kallisim ve tombilim de beğenmedi..sen hiç beğenmezdin zaten böyle bir listeyi...özürrrr

bencedeeeeee :1rolleyes:

bi de lütfen ama lütfen pilav ve makarnayı kesin eyyyyyyy takım... görüceksiniz farkı vereliniortak

evet bu ikisini asla yemememiz lazım,o zaman kolay gideck kilolar...ahh bir de yapabilsem

günaydın millet.
yazdıklarınıza azcık baktım valla süper kilolar gitmiş.bana gelince önce bahanelerimi yaziyim sonra kilomu.akşam yemeğe davetliydik kalorili hiç bişey yemememe rağmen ızgara tavuk ve ciğer yedim yanında 1 açık ekmek ve 2 gündür yine tuvalete çıkamıyorum.sonuç hüsran sadece 600 gram vermişim.

hayatım az değil ki... ben seni tebrik ediyorum can ı gönülden

sorma tatlim ya tabiki herkesin gülü kendine güzel ama cok sirin bir cocuk tertemiz mis kokulu. oyun oynamasida cok zevkli oluyor. her gördügümde yani iki üc günde bir bile degisiklikler oluyor. nerdeyse hergün yeni seyler ögreniyor. birkac resim koyarim aksama.
kallisim ben tam 800 gr vermisim 88,2 yim. en az bir kilo diyordum ama neyse belki hayftaya insallah.
canimsin kiyamam sende stress yapma bak sodyum neydi iste ondan yeme isirgat otu cayi ic bir iki gün tuzu azalt iner gider sislikte kiloda

helal olsun reyhan ablam..süpersin..ben de 800 gr verdim :lepi:

tombili ( 82.5 / 80.5 / 2.0 / 2.42% ) tombilimden bu hafta rekor geldi :lepi: rapor diye diye peşimde gezmeside bu yüzden illa tasdik ettirecek rekorunudelikafaduldenalkisalkisalkis tebrik ediyoruz takımca sana geliyoruz işin sırrını almaya:teytey:
mersa ( 77.6 / 77.0 / 0.6 / 0.77% )mersam akşam ki yemek dedin ama kimse yutmadı belgeler konuştu sırnaşık şey bir öğünden kilo alınmazmış diye konular getirildiyasakkelime sen bu hafta kocişin peşini bırakma mersam gezmeye gidin ama ev gezmesine değil sokaklarda yürüyün yağları yollamak için...
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )oburum.. oburum.. evin içinde kayboldun.. garibim aklı bizde ama kendi nerde :sinifsinif:
Ocean ( 80.3 / 79.7 / 0.6 / 0.75% )evlilik yaradı derler adettendir:roflol: ama sana ciddi yaradı bak 7 ler 7 ler geldi kapına dayandı ohh ohh temmuza kadar neler olacak 6 lar gelecek ve dünyanın en güzel gelinliğini giyeceksin:teytey:
chocolategirl ( 79.3 / 78.5 / 0.8 / 1.01% )denemediği yöntem kalmayan çikolatım benimsositososito işin sırrı spordaymış meğerse ohaoldumsmile
citol ( 113.9 / 111.4 / 2.5 / 2.19% ) sarelleli elma diyeti yaptı ama karşılığını da güzel aldı:teytey:a.s.
candy_candy ( 105.5 / 105.1 / 0.4 / 0.38% ) tatlı tatlı tatlı candycokacimcoook tatlıları yeme candy delikafadulden

reyhan ( 89.0 / 88.2 / 0.8 / 0.90% ) dediğini yaptı ablam sözünü tuttu çok çabaladı emeğinin karşılığını aldı:lepi: peki beni niye bıraktın:roflol:

kalliste aldığı 700 gr yerine koyabilmek için yerin dibinde :1ninca::kedi: ama sodyum şeysiymişim kaydirigubbakcemile3kurbanı :roflol:haftaya düzeltecekmişimkaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle işin sırrı spor canım Şeniz

geçmişi okudum ama cevaplarım kısa oldu,yorgunum.bugün akşam izmirden gelen arkadaşımla dışarı çıktık yürüdük filan bayağı... yediklerimi de not edemedim,spora da gidemedim. benim de bu hafta için bazı planlarım var,beslenmeyle ilgili...umarım uygulayabilirim.
kallisim çok şaşırdım senin kilo verememene ve de üzüldüm.niye böyle oldu acaba. çok az yiyorsun halbuki...

sanada helal olsun cikolatam tebrikler bülbülüm. kaydirigubbakcemile5 az kaldi yaza nekadar giderse kardir.. ben bütün gün iki yil önceki resimlerime baktim durdum kendimi atesledim anliyacagin. zayif resimlerimize bakmak cok motive ediyor kizlar tavsiye ederim.

adimlarimi tamamladim..
sabah standart kahvalti ettim.
ara portakal
öglen bir dilim ekmekle doyana kadar köfte yedim 9 tane vardi
ara muz
simdide bir bardak süt icmek istiyorum . aksam yemedim falan ama öglen yediklerimden korktum.
1,5 litre su ictim yarin su toplarim mutlaka sinirim bozuk istedigim gibi beslenmedim.:olmaz:
yarin daha dikkatli olacagim. köfteyi az yiyip salata yada sebze takviye etmeliydim.

tombili ( 82.5 / 80.5 / 2.0 / 2.42% ) tombilimden bu hafta rekor geldi :lepi: rapor diye diye peşimde gezmeside bu yüzden illa tasdik ettirecek rekorunudelikafaduldenalkisalkisalkis tebrik ediyoruz takımca sana geliyoruz işin sırrını almaya:teytey:
mersa ( 77.6 / 77.0 / 0.6 / 0.77% )mersam akşam ki yemek dedin ama kimse yutmadı belgeler konuştu sırnaşık şey bir öğünden kilo alınmazmış diye konular getirildiyasakkelime sen bu hafta kocişin peşini bırakma mersam gezmeye gidin ama ev gezmesine değil sokaklarda yürüyün yağları yollamak için...
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )oburum.. oburum.. evin içinde kayboldun.. garibim aklı bizde ama kendi nerde :sinifsinif:
Ocean ( 80.3 / 79.7 / 0.6 / 0.75% )evlilik yaradı derler adettendir:roflol: ama sana ciddi yaradı bak 7 ler 7 ler geldi kapına dayandı ohh ohh temmuza kadar neler olacak 6 lar gelecek ve dünyanın en güzel gelinliğini giyeceksin:teytey:
chocolategirl ( 79.3 / 78.5 / 0.8 / 1.01% )denemediği yöntem kalmayan çikolatım benimsositososito işin sırrı spordaymış meğerse ohaoldumsmile
citol ( 113.9 / 111.4 / 2.5 / 2.19% ) sarelleli elma diyeti yaptı ama karşılığını da güzel aldı:teytey:a.s.
candy_candy ( 105.5 / 105.1 / 0.4 / 0.38% ) tatlı tatlı tatlı candycokacimcoook tatlıları yeme candy delikafadulden

reyhan ( 89.0 / 88.2 / 0.8 / 0.90% ) dediğini yaptı ablam sözünü tuttu çok çabaladı emeğinin karşılığını aldı:lepi: peki beni niye bıraktın:roflol:

kalliste aldığı 700 gr yerine koyabilmek için yerin dibinde :1ninca::kedi: ama sodyum şeysiymişim kaydirigubbakcemile3kurbanı :roflol:haftaya düzeltecekmişimkaydirigubbakcemile3

ablacım çok tatlısın yaa Şeniz
süper moral süper destek:lepi:

ocean tatlim 7li rakamlara indin insallah dügüne kadar 6li rakamlarida görürsün. cok büyük bir engel atladin cirkin 8 leri artik görmiyeceksin insallah hemen cok cok uzaklas 8 lerden tebrikler sanada canim.
a.s.

dur bir tane ekliyeyim hemencecik.
ay ne tatlı oglun var
alalhım bagışlasın esirgesin
ananlı babalı büyütsün

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12211811&posted=1#post12211811

diktiğim ceketi ve şortu ekleyemedim az sonra ekliycem ama şapkamız çantamız kolyemiz ve duvar süsümüzü ekledim
elleirne saglık
keşke benimde olsa öle maharetlerim :hulya:
benim büyük kizda inek koleksiyonu yapar. heheheheh

kallisim bir bahar havasi var disarda sorma gitsin demin elimde cayim biraz salincakta sallandim baktim uykum geliyor iceri girdim. nergizler 5 cm kadar görünmüsler iki haftaya kadar renklenmeye baslar bahcem. zambaklar bayagi büyümüs ama ilk önce nergizler acar.ben bahari cok seviyorum. agaclar tomurcuklanmaya baslamis sasirip kaldim. daha iki gün öncesine kadar karin altindaydilar. tabiat nasil cevreye uyuyor.. insallah tekrar don olmaz
ay benim çuhalar donmuş çünkü dünde kar yagdı burda
gece dışarı su koydum denemek için
suıyun üstü donmuş yani

süperr :lepi:
ablam aynı hava burdada var dedim ya bende dışarı çıkınca aklımdan geçti gitsem dedim porsuk kenarına bir cafeye otursam kahve içsem ama yol çok uzundu yürüyemedim mafoldumben

bahçeye doyum olmuyor değilmi şimdi bizim buralarda hayaletlikten çıkar dolmaya başlar bizim sokağada iki aile taşınıyor sanırım tadilat var iki evde.. koca sitede tek bizim sokak ıssızdı gelsin birileride ses olsunyerimseniben
bizde bir kaç hafta içinde ayy adı aklıma gelmedi kapıdan çıkınca oturma yerim var balkon gibi ama bahçeye bakıyor zemin katta ay tövbe valla adını şettiremedimeyvahedigeldismile işte orayı büyüteceğiz daha rahat oturalım diye tüm yaz orda geçiyor çünkü rahat edemiyoruz ...

senin kızındamı yapıyor inek kolleksiyonu aman tanrım yaaaa bizde nevresimler fincanlar terlikler ah ne ararsan var ablam..cidden hastalık ...
veranda ama benden öncede sölemişlerr
bayılırım
kendide olayana insan hep imrenir zaten
yaaaa ben göremedim yaaaaa neden hemen sildin kötükedihüso
:dilcikar: bende göremedim zaten

takım birincilerimiz citol ve tombiliyi ayrıca tebrik ediyorum..
azminizin sabrınızın sonucu bu işte...
çok güzel, sizi örenk alıyorum kendime..
inşallah ben de peşinizden geliciğimmkaydirigubbakcemile4
saol cnmm
darısı başına
sen dikkat et bizden daha önemlisin
gelinlik giyeceksinn boshayallersmile

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12211811&posted=1#post12211811

diktiğim ceketi ve şortu ekleyemedim az sonra ekliycem ama şapkamız çantamız kolyemiz ve duvar süsümüzü ekledim

hepsine baktım kalisim harika şeyler hele şapkaya bayıldım.cekette çok hoşuma gitti ellerine sağlık.
sorma tatlim ya tabiki herkesin gülü kendine güzel ama cok sirin bir cocuk tertemiz mis kokulu. oyun oynamasida cok zevkli oluyor. her gördügümde yani iki üc günde bir bile degisiklikler oluyor. nerdeyse hergün yeni seyler ögreniyor. birkac resim koyarim aksama.
kallisim ben tam 800 gr vermisim 88,2 yim. en az bir kilo diyordum ama neyse belki hayftaya insallah.
canimsin kiyamam sende stress yapma bak sodyum neydi iste ondan yeme isirgat otu cayi ic bir iki gün tuzu azalt iner gider sislikte kiloda

ablam maşallah sana .süpersin valla adımlar nasılda işe yaradı.çıtır ablam benim.
dur bir tane ekliyeyim hemencecik.

allhım esirgesin :nazar:ne tatlı bişy o tam ısırmalık.opuyorumnanaktansenin mutluluk kaynağın işte allah bağışlasın..

ay kaana ben de bayıldım reyhan abla valla daha dün demiştin sanki bebeğimiz doğdu diye.. maşallah kocaman olmuş minik heriffff :emir_bebek:

mersacığıma bahsettiğim yazıyı buldum koyuyorum ama silinir mi nasıl oluyor böyle yazı paylaşmak bilmiyorum alıntı yazıyorlar sonuna herhalde öyle ben de yazıyım problem olursa kallisim uyarsın ona göre tekrar düzeltiyim

Bütün bir hafta sonunu çikolata yediniz ya da hiç durmadan yiyeceklere saldırdığınız bir günü yatmadan önce bir paket patates cipsiyle tamamladınız. Evet, yine bir aşırı yeme krizi geçirdiniz ve şimdi kendinizi berbat hissediyorsunuz. Üzülmeyin, bunu en zararsız şekilde atlatmanızı sağlayacak 4 farklı önerim olacak.

Hiç kendinizi dondurma kaşıklamaktan komaya girecek ya da çekirdek, çerez cips yemekten dudaklarınız uyumuş bir şekilde buldunuz mu? Öyleyse, bu aşırı yemek yeme krizlerinin dönem dönem sizi pençesine aldığını ve sonrasında da ne kadar büyük bir pişmanlık yaşandığını iyi biliyorsunuz. Beslenme Uzmanı olarak size, böyle aşırı yeme krizlerinin aslında çok basit bir içgüdüden, kendimizi kıtlıktan koruma içgüdüsünden kaynaklandığını söyleyebilirim. Özellikle, sürekli sıkı bir şekilde diyet yapanların vücutları bir süre sonra yiyecek bulduğunda aşırı yiyerek, besin depolamak için sinyaller verebiliyor. İşte bu sinyaller nedeniyle bu kişiler kendilerini birden bire aşırı yemek yer bir halde bulabiliyorlar, yani tam anlamıyla “kıtlıktan çıkmış gibi” yiyorlar. Bu dönem bazen bir gün bazen daha fazla, birkaç gün sürebiliyor. Ancak işin en kötü tarafı sadece bir iki günün sonunda, aylarca büyük emek harcanarak verilen kiloların bir kısmı geri alınması. Tabii, bu yediklerini içtiklerine dikkat eden kilosunu korumaya çalışan birisi için korkunç bir durum. Peki, bu durumla baş etmek için ne yapmalı? En önemli önerim, böyle aşırı yeme krizinden sonra tekrar ölüm orucuna girmenin yeni bir krizi tetiklemekten başka bir işe yaramayacağıdır.

1. Bir öğünlük kaçamak

Bütün güzel güzel diyet yaptınız ama gece tam yatmadan önce dayanamayıp dolapta duran ama aklınızdan hiç çıkmayan bir kutu çikolatalı dondurmayı yiyiverdiniz. Kısa süreli zevk yerini uzun sürecek bir pişmanlığa bırakırken yatağınıza döndünüz.

Öneri:

500 gr kilo almak için yaklaşık, yaktığınızın 3.500 kalori üzerinde yemek yemeniz gerekiyor. Bu da öyle, ortalama 200- 300 kalorilik bir kase dondurma ya da 400-500 kalorilik birkaç parça çikolatayla olacak iş değil. Bu nedenle eğer söz konusu sadece bir öğünlük bir kaçamaksa bir sonraki öğününüzde 1 kase hazır veya ev yapımı çorba ve 1 dilim ekmek, salata yiyerek dengeleyebilirsiniz.

2. Hafta sonu çılgınlığı

Hafta sonu, her şey kahvaltıyla başladı. Arkadaşlarınızla katıldığınız brunchta önce her şey yolunda başladı ama turtalar başınızı döndürünce bir tatlı bir tuzlu derken iş çığırından çıktı. Akşamsa sinemada, karnınızın tok olmasına ve kendinizi son derece kötü hissetmenize rağmen hala şeker yiyordunuz.

Öneri:

Eğer birkaç öğün ardı ardına normalin çok üzerinde yerseniz bir ya da iki kilo almanız olası. Ancak kesinlikle, hemen ölüm orucuna girerek bu kiloları vermeye çalışmayın. Kendinize biraz zaman tanıyın ve önemli olanın tekrar bir krize girmemek olduğunu hatırlayın. Pazartesi günü tartıda gördüğünüz rakamın moralinizi çok bozmasına izin vermeyin. Çünkü hafta sonu tükettiğiniz tuzlu ve sodyum oranı yüksek besinler, kilonun yanı sıra büyük miktarda su tutmanıza da neden olmuş olabilir. Vücudunuz fazla suyu atmak için bol bol su için ve ertesi günü hem öğle hem de akşam öğününde biraz sebze, biraz yoğurt, 1 dilim ekmek ve salata ile kolayca toparlayabilirsiniz.

selahattin dönmezden alıntıdır.

tombilim teşekkür ederim canım .çok güzel bir yazı ve çok doğru.aynen bizim yaptığımız hataları anlatıyor.
ben değiştirdim fazla çıkmamım sebebi su .su tutmuşum işte su içsem yarıyor anacım napim yaniii..

kalistem benim hakkımda atıp tutmuşsun gayet renkli görünür vaziyette .seninkisi nerde canım bulamadımda :olmaz:.şöyle takım kaptanı olarak en başa en cafcaflı şekilde yazsan olmazmıydı.benimkini kimse yutmamış .ben seninkini yuttum dimi sodyum şeysiymiş.aleynada varmı sodyum şeysiiii...yemezlerrrr kaydirigubbakcemile

hem benimkisi su.su tutmuşum okadar.....sıfır yağ öyle hemencecik yqağmı olurmuş.hepsi suuuuuu....olumunekankayizsmile

kızlar ben dün kaçırdım heralde kaçıncı olduk takım olarak.çikolatayıda merak ettim o ne kadar vermiş.yinemi 1. olamadık.

Back
X