Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vee doktorumla görüştüm, demirim haliyle hala düşük, ilacını 2 ay daha içmeye devam et dedi. diğer vitaminlerim yükselmiş ama elevit saolsun, hala tavsiye ediyorum gidin eczaneden elevit alın için, denedim oluyo :KK48:

asıl sıkıntı kolestrolde, bekliyodum zaten. kolestrolüm ve LDL'm (kötü kolestrol diye geçiyo) yüksek, doktorum diyet mi yapsan dedi koptum orda :KK70::KK70:

napsam bilemedim, sanırım dukana dönmiceem bi süre, azıcık sebzeli besleneyim bari hayvansal gıdalardan uzak.
Aysenilcim :p demir ilacları bende muthis istah acıp kilo yapardı, sende de öyle yapıyor olmasın?? Yani veremiyosun ya acaba sebebi ilaç mı ki?

oo betusum yoklugundan anliyoz hemen

bim in kazandibi de guzel seviyom ama su an tatli bisey resmen midemi bulandiriyo allahim basima tas mi dustu tatli midemi bulandiriyo hemde regli iken:işsiz:

hadi kolay gele tatlim

sen gecen haftada sabityin 100 gr da olsa eksi bekliyom senden haberin ola
canim dikkat et o zaman lahanadan sonra kalori sayarak devam et tatlim biraz yavas gider ama saglik bu sakaya gelmez

çok çaktırıyom dimi

@servey

ay dukan iksirde de var o, bende denicektim sodam yoktu, iğrenç mi :olamaz:

Valla çok kötü ama içtim maalesef :silah:

Bu arada çıkmadan şunu belertiyim benim türlü işi yattı akşama.. Bi avm de olucam tavuklu salata + ayran yerim ya da ızgara bişeyler bozmayacağım kesin ama :KK59:

Ayy ne gzel aciklamissin bi hafta kacamk yapiorum bi hafta sonu tutuyorun kendimi ama kilom fazla oldgu icin gidiyo az olsa gtmez kalir yapisir yakama :KK70:

Cok tesekkur ederim canim hepimiz oleyiz :KK66:

Aynen canim insallah hedefimi tutturim baska bsey istemiyorum :dua:

aaa sendemi biraktin dukani ay bayilazammmm :ruh: dukan yuzundenmi acaba kolestroln artti canim acaba bendede ckarmi ya bende korktum smdi ama ben brakmak istemiyorum yaa :KK43: nese yumurtayi braz azaltsam iyi olcak galiba :KK8:

Kız senin mi kilon fazla? Hayret bişisin ha, dukan öncesi kan vermiştim bişi yoktu o zaman, hepsi normal değerindeydi, o kadar hayvansal gıdaya normal diye düşünüyorum, hayatımın etini yedim valla :) Betül'ün dediği gibi çatala ineği taktım yedim anacım :) kız etler yağlı değildi aslında, yumurta da aklandıydı en son kolestrol yapmıyo diye ama birleşince oldu demek ki :)

oo betusum yoklugundan anliyoz hemen

bim in kazandibi de guzel seviyom ama su an tatli bisey resmen midemi bulandiriyo allahim basima tas mi dustu tatli midemi bulandiriyo hemde regli iken:işsiz:

hadi kolay gele tatlim

sen gecen haftada sabityin 100 gr da olsa eksi bekliyom senden haberin ola
canim dikkat et o zaman lahanadan sonra kalori sayarak devam et tatlim biraz yavas gider ama saglik bu sakaya gelmez

Bi hafta daha lahana yada o tarz bişey yapayım azıcık dikkat be akşamı erken kapatmayla falan halledeyim diyorum kaptanım.

Aysenilcim :p demir ilacları bende muthis istah acıp kilo yapardı, sende de öyle yapıyor olmasın?? Yani veremiyosun ya acaba sebebi ilaç mı ki?

Kuzucum öle bi iştah açma durumu olmadı bende ya, gerçi açtıysa bile proteinciydim malum, protein Yedim oturdum sanırım :)

Benim kaçamakların da sebebi belli oldu bakın, vücudun iyi yağa ihtiyacı varmış boşuna yememişim bademi, cevizi, fındığı :) aslında kaçamak yapmanın bi sebebi var bilsek, aynı aşerme gibi, vücudun ihtiyacı var ki dayanamıyoruz, yoksa iradeler malum..

Kız senin mi kilon fazla? Hayret bişisin ha, dukan öncesi kan vermiştim bişi yoktu o zaman, hepsi normal değerindeydi, o kadar hayvansal gıdaya normal diye düşünüyorum, hayatımın etini yedim valla :) Betül'ün dediği gibi çatala ineği taktım yedim anacım :) kız etler yağlı değildi aslında, yumurta da aklandıydı en son kolestrol yapmıyo diye ama birleşince oldu demek ki :)

Bi hafta daha lahana yada o tarz bişey yapayım azıcık dikkat be akşamı erken kapatmayla falan halledeyim diyorum kaptanım.

Kuzucum öle bi iştah açma durumu olmadı bende ya, gerçi açtıysa bile proteinciydim malum, protein Yedim oturdum sanırım :)
Hmm ben yaptrmadm keske en basta yaptrsaydm nese gecti artik ama ben cok et yemiyrum tavukla besleniyorum yakinda gidaklayip yumurtlamaya baslarim :KK70: :KK70: canim tabi fazla kilom var 55 kilo olmak istyorum tbi dukan 58 dyo ama 55 grimde kilo almak kolay :KK70: yani 14 .6 kilo fazlam var suan :silah:

vee doktorumla görüştüm, demirim haliyle hala düşük, ilacını 2 ay daha içmeye devam et dedi. diğer vitaminlerim yükselmiş ama elevit saolsun, hala tavsiye ediyorum gidin eczaneden elevit alın için, denedim oluyo :KK48:

asıl sıkıntı kolestrolde, bekliyodum zaten. kolestrolüm ve LDL'm (kötü kolestrol diye geçiyo) yüksek, doktorum diyet mi yapsan dedi koptum orda :KK70::KK70:

napsam bilemedim, sanırım dukana dönmiceem bi süre, azıcık sebzeli besleneyim bari hayvansal gıdalardan uzak.
Geçmiş olsun cnm ilaçlarını ihmal etme benimde 2 aydı düzenli içmedim 4 ayda anca toparlandı ama şimdi kilo veriyorum ya unuttum gitti :)inşallah olmaz bidaha
Kolestrol et yüzünden demi ara ver bakalım nası etki etcek
Allah şifa versin cnm inşallah hemencik toparlarsın

Superrr tadı doğusun mıstık cayı sallama cay yanı sutle yapılıyor sahlep tarzı bıseyyyy
ay bir türlü alamadım kız.. afiyet olsun sana...:kahve:
eheee geldi vasfiye....2 pikolata birden yedim :)))) birde tavuk göğsü....
aboooo hayalimin tatlısı çok severim...:kk77: kız bende yarın yapıcam lahanayı
BİM e tirileçe gelmişşş :mad: 1,85 fiyatıdaa almamak için zor tuttum kendimi ya
kız hiç yemedim biliyorum görüyodum ama hazır tatlı almıyorum ben tadı güzelmi...

Daha dün gece geldim kaptanım. Gorumcem de benle geldi 1 hafta kalacak bizde. Hamile kendisi degisiklik istedi.
kg azcık artı var ama uçuk değil öyle. Bu hafta da sabit gelirim sonra eksiler inerim tahminim.

ama bugun arkadasa gittim her gören daha da zayiflamişsin dedi. Galiba kiyafetten olsun bu da motivasyon oldu bana. Iyi geldu
ay sorma gözlerimiz yollarda kız yarın lahana yapıcam gelde beraber yapalım...

ay diyet yapayım bari deseydin....:KK70: bence dukan çok güzel kilolar verdiriyor ama sağlıklı bulmuyorum ....benim fikrim yapana saygım var ...:super:

Valla çok kötü ama içtim maalesef :silah:

Bu arada çıkmadan şunu belertiyim benim türlü işi yattı akşama.. Bi avm de olucam tavuklu salata + ayran yerim ya da ızgara bişeyler bozmayacağım kesin ama :KK59:
ay hazır da yenir dediğin gibi ızgara türü salata ayran süper olur...:super:
Benim kaçamakların da sebebi belli oldu bakın, vücudun iyi yağa ihtiyacı varmış boşuna yememişim bademi, cevizi, fındığı :) aslında kaçamak yapmanın bi sebebi var bilsek, aynı aşerme gibi, vücudun ihtiyacı var ki dayanamıyoruz, yoksa iradeler malum..
benim vucudumda bir ayarsızlık var o zaman herşeyi istiyo:KK48:
Hmm ben yaptrmadm keske en basta yaptrsaydm nese gecti artik ama ben cok et yemiyrum tavukla besleniyorum yakinda gidaklayip yumurtlamaya baslarim :KK70: :KK70: canim tabi fazla kilom var 55 kilo olmak istyorum tbi dukan 58 dyo ama 55 grimde kilo almak kolay :KK70: yani 14 .6 kilo fazlam var suan :silah:
benimde 60 bile razıyım bacım 18 kilo fazlam var..... ay ne çok dimi...:olamaz:

Kızlar napıyonuz bakem bugün çok yoruldum bütün gün dışarlardaydım
Lahanacılar bizde yarın ayşeyle lahana çorbası yapıyoz ama 1 günlük hızlandırılmış:KK73::-)
canım şimdi lahanayı bende yarın yapıcam yarın pazar var burda meyve olarak ne lazım ona göre alayım bende.. muz elma başkada extra bişey lazım mı yoksa bulamam bir daha çarşambaya kadar...

kızlar menüm inatettimolacak inatettimolacak

06.00 sabah sirkeli ballı su

08.00 kahvaltı 2 yumurtadan peynirli omlet 5 yeşil zeytin bol şekersiz çay

11.00 sade maden suyu avuç içi kadar fıstık

14.00 1 kase pul biberli zencefilli limonlu yoğurt

16.00 bir kaç çatal ciğer 4 yk et sote 3 yk yoğurt turp

18.00 1 fincen sütlü tarçınlı zencefilli kahve

2 lt su
40 dk yürüyüş

kızlar menüm inatettimolacak inatettimolacak

06.00 sabah sirkeli ballı su

08.00 kahvaltı 2 yumurtadan peynirli omlet 5 yeşil zeytin bol şekersiz çay

11.00 sade maden suyu avuç içi kadar fıstık

14.00 1 kase pul biberli zencefilli limonlu yoğurt

16.00 bir kaç çatal ciğer 4 yk et sote 3 yk yoğurt turp

18.00 1 fincen sütlü tarçınlı zencefilli kahve

2 lt su
40 dk yürüyüş
Menüne yorumum :super:

Ben de yazayım madem ortim yazmış ;)
Sabah
2haş. yumurta
1kase yesıl salata
2yk lor-köy peynırı (bizde peynırle minziyi-yanı cokelek siz oyle biliyosnuz- karıstırıp birlikte saklarlar. peynır de çökelek de yumusacık olur. Buzluktakini cıkardım karısık cıkmıs anacıgım alıp hazırlamıs unutmuum ben onu)

Öğle
Kıymalı yumurta
1kase yogurt

Akşam (daha yemedım 1saat sonra yirim)
1kase zerdecallı bıberlı yoğurt

Su Daha 1lt anca bıtırdım susuz kaldım bugun gelmedıler :( Neyse yatana kadar ıcerım baya
Gün içinde bolca cay sımdı de yesılcayımı ıcıyom
Spor yarım saat yürüyüş
toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub

canım şimdi lahanayı bende yarın yapıcam yarın pazar var burda meyve olarak ne lazım ona göre alayım bende.. muz elma başkada extra bişey lazım mı yoksa bulamam bir daha çarşambaya kadar...
mandalina,greyfurt,armut,ayva kış meyvesı ne varsa al tatlım ne seviyosan.. ama en az 3tane muz kesın al 4.gün muz süt var çünkü

Back
X