- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki benimkindede süper ortim benimki azcık yoğun oldu galiba regl olamadım çok feci yaaa ben regli zamanı sadece tatlı istemiyorum ekşi acı turşu hepsini istiyom....Ben de yazayım madem ortim yazmış
Sabah
2haş. yumurta
1kase yesıl salata
2yk lor-köy peynırı (bizde peynırle minziyi-yanı cokelek siz oyle biliyosnuz- karıstırıp birlikte saklarlar. peynır de çökelek de yumusacık olur. Buzluktakini cıkardım karısık cıkmıs anacıgım alıp hazırlamıs unutmuum ben onu)
Öğle
Kıymalı yumurta
1kase yogurt
Akşam (daha yemedım 1saat sonra yirim)
1kase zerdecallı bıberlı yoğurt
Su Daha 1lt anca bıtırdım susuz kaldım bugun gelmedılerNeyse yatana kadar ıcerım baya
Gün içinde bolca cay sımdı de yesılcayımı ıcıyom
Spor yarım saat yürüyüş
toplight
morordek
nilsub
muz çocuklara hep alıyorum zaten canım ok sağol fazla alırım yarın ..mandalina,greyfurt,armut,ayva kış meyvesı ne varsa al tatlım ne seviyosan.. ama en az 3tane muz kesın al 4.gün muz süt var çünkü
hoş geldin canım ama bizim takım çok dolu şuan liste dışı katılmak istersen buyur gel...Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum size ne yapmalıyım
didemcim senin boyun kaçtı tatlım sen dukan amcadan bile daha zayıf istiyon dukan 58 dediyse bence 60 bile yeter sanaHmm ben yaptrmadm keske en basta yaptrsaydm nese gecti artik ama ben cok et yemiyrum tavukla besleniyorum yakinda gidaklayip yumurtlamaya baslarim![]()
canim tabi fazla kilom var 55 kilo olmak istyorum tbi dukan 58 dyo ama 55 grimde kilo almak kolay
yani 14 .6 kilo fazlam var suan
![]()
oo kolay gelsin valla bugün 800 gr gitti mutlu oldum bakalım yarın ne kadar gidecek hevesle yarını bekliyom sen 2. gün daha çok gider demiştin ben 3. günü de yapıp 4. gün muz süt yada yoğurt yerine acaba proteine mi geçsemKızlar napıyonuz bakem bugün çok yoruldum bütün gün dışarlardaydım
Lahanacılar bizde yarın ayşeyle lahana çorbası yapıyoz ama 1 günlük hızlandırılmış![]()
triliçeyi ben bi kere evde denedim hazır aldığımızdan daha güzel olmuştuı tatlımay bir türlü alamadım kız.. afiyet olsun sana...
aboooo hayalimin tatlısı çok severim...kız bende yarın yapıcam lahanayı
kız hiç yemedim biliyorum görüyodum ama hazır tatlı almıyorum ben tadı güzelmi...
Ya benim muthis istahimi açıyor demir ilaçları. İlk kez universitedeyken kullanmıştım hep 58-59 olan ben 60 kusurlara çıktım birkac ayda. Sonra bırakınca vermistim biraz da spora ağırlık vererek. Sonrasinda gene ara ara kullandım, yemek yedikten kisa sure sonra acıktıgımı fark etmistimKuzucum öle bi iştah açma durumu olmadı bende ya, gerçi açtıysa bile proteinciydim malum, protein Yedim oturdum sanırım :)
Valla bende de tam tersi ilac kullanırken aliyorum, bırakınca veriyorum :)İçmiyomuşki bende de yaptı 5 kilo aldım 2 ayda ama demirim düzelince eskiye düştüm :)önce sağlık içmeden önce gram oynamıyordu cnm
Valla kaptancım ben 4. günden sonra pek uyamadım misafirim vardı yatılı ama muz süt gününde çok acıktım istersen atla sana kalmışdidemcim senin boyun kaçtı tatlım sen dukan amcadan bile daha zayıf istiyon dukan 58 dediyse bence 60 bile yeter sana
oo kolay gelsin valla bugün 800 gr gitti mutlu oldum bakalım yarın ne kadar gidecek hevesle yarını bekliyom sen 2. gün daha çok gider demiştin ben 3. günü de yapıp 4. gün muz süt yada yoğurt yerine acaba proteine mi geçsem
triliçeyi ben bi kere evde denedim hazır aldığımızdan daha güzel olmuştuı tatlım
afiyet olsun canım...Menüm
Sabah dukan krep peynir domates salatalık
Ara 1 activa yoğurt yarım mandalina
Ara 2 fincan sulu sütlü kahve bi tutam leblebi
Akşam kıymalı karnıbahar yoğurt
Birazdan meyve mistik çay
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
kaptanım manda sütü falan gerekiyormuş orjinal tarifte o yüzden yapmaya kalkışmadım ben yemedim de... ama yersem eminim çok severim...didemcim senin boyun kaçtı tatlım sen dukan amcadan bile daha zayıf istiyon dukan 58 dediyse bence 60 bile yeter sana
oo kolay gelsin valla bugün 800 gr gitti mutlu oldum bakalım yarın ne kadar gidecek hevesle yarını bekliyom sen 2. gün daha çok gider demiştin ben 3. günü de yapıp 4. gün muz süt yada yoğurt yerine acaba proteine mi geçsem
triliçeyi ben bi kere evde denedim hazır aldığımızdan daha güzel olmuştuı tatlım
menünde sporunda güzel canım.. her zamanki gibi...Bugünkü menüm
Sabah öğle
İceberg salata bir havuç domates bol limonlu
Ara
Cay
Akşam 16:30
Karnabahar bir dal brokoli haşlama
Sarmisakli bi küçük kaese yoğurt
19:00
Meyve salata Ankara armutu bir kırmızı elma mandalina yarım ayva dogradim iki kişi yedik eşimle
Su 2 litre
Spor bir saat yuruyus pazardan 10kg tasidim
60 mekik 1 dak plank
Pilates topu banti ile üst bölge hareketleri 45 dakika
toplight
nilsub
inatettimolacak
morordek
Saol cnm bugün sebze günü kacanagim yoğurt ama ben illa her gün yemeliyim bide brokoli falan yogurtsuz yenmiyomenünde sporunda güzel canım.. her zamanki gibi...![]()
Ya benim muthis istahimi açıyor demir ilaçları. İlk kez universitedeyken kullanmıştım hep 58-59 olan ben 60 kusurlara çıktım birkac ayda. Sonra bırakınca vermistim biraz da spora ağırlık vererek. Sonrasinda gene ara ara kullandım, yemek yedikten kisa sure sonra acıktıgımı fark etmistim
Valla bende de tam tersi ilac kullanırken aliyorum, bırakınca veriyorum :)
ay dimi bencede haş. sebze yoğurtsuz yenmiyor...Saol cnm bugün sebze günü kacanagim yoğurt ama ben illa her gün yemeliyim bide brokoli falan yogurtsuz yenmiyo
Senin menude güzel bol proteinli
evet canım haklısın olsun geç olsun güç olmasın tatlım...
oooo misafirin olmasına rağmen çok iyi canım...
ay bende çorbaya bir başlasam kızlar takır takır veriyor @w e n d y hariçŞimdilik sağlıklı beslenme yapacağım
sebze+protein ağırlıklı beslenecegim