Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mobilden giriyorum.
Menümü yazayım
Bugün lahana içemedim. Kahvaltıda corbam yoktu. Öğlen yaptım ama içemedim. Yarin devam edeceğim.
Kahvaltı
2 yumurta 1 k. Yulaf kepeğinden krep
1 kk peynir
Malesef yarım elmalı kurabiye
Canım çekmişti tadımlık sadece
Öğle:
1 muz
Yarım bardak sut
Ara:
Şekersiz çay
2 bardak kahve
Akşam:
1 mini elma
Yeşil çay
Su: 2 litre bitti..

Kızlar yine internet kesik
gelemedin tahmin ettim ne olcak kız bu elektirikler fenaa yani ... arayınca arızayı ne diyorlar...
Mobilden giriyorum.
Menümü yazayım
Bugün lahana içemedim. Kahvaltıda corbam yoktu. Öğlen yaptım ama içemedim. Yarin devam edeceğim.
Kahvaltı
2 yumurta 1 k. Yulaf kepeğinden krep
1 kk peynir
Malesef yarım elmalı kurabiye
Canım çekmişti tadımlık sadece
Öğle:
1 muz
Yarım bardak sut
Ara:
Şekersiz çay
2 bardak kahve
Akşam:
1 mini elma
Yeşil çay
Su: 2 litre bitti..
sabah yemişsin kurabiyeyi erimiştir oooo....:KK48: çok nadirde olsa tadımlık nefsi körlemek lazım...
Tam gaz dönmüşsun
ay inşallah tatlım ya yavaş yavaş vermeye bile razıyım...artı olmasında:işsiz:

nilsub nilsub canım görümcem burada ya o yüzden lahana şimdilik yapamam ama başka zaman yapan olursa eşlik ederim.

morordek morordek masaallah 16 hafta olmuş. Ne çabuk geçiyor yaa... göbüş belli olmaya başladı mi
Evet tambagim biraz belli olmaya basladi :) valla zaman cabuk geciyor cidden

ay hazır da yenir dediğin gibi ızgara türü salata ayran süper olur...:super:

benim vucudumda bir ayarsızlık var o zaman herşeyi istiyo:KK48:

benimde 60 bile razıyım bacım 18 kilo fazlam var..... ay ne çok dimi...:olamaz:
Bence cok degil canim bi asilsan 2 ayda 10 kilosunu garanti verirsn zaten canm snra bi bakmissin 8 kilocuk fazliligim var dersn ;)

didemcim senin boyun kaçtı tatlım sen dukan amcadan bile daha zayıf istiyon dukan 58 dediyse bence 60 bile yeter sana

oo kolay gelsin valla bugün 800 gr gitti mutlu oldum bakalım yarın ne kadar gidecek hevesle yarını bekliyom sen 2. gün daha çok gider demiştin ben 3. günü de yapıp 4. gün muz süt yada yoğurt yerine acaba proteine mi geçsem

triliçeyi ben bi kere evde denedim hazır aldığımızdan daha güzel olmuştuı tatlım
ya dukan 58 dedi ama ben 55 olim diyorum guclendrmede fln kilo alirsam en azndan 60 rakamini gormek istemiyorum bide ikinci cocugu dusunuyorum ne kadr zayflarsam benim icin kar dyorum anlican canim aslnda yukari cekemedigim icin 55 diyorum yukari cekebilsem 57 58 de olablir dye dusunuyorum cekeblirmisin kaptanim 57 ye mesela :KK15:

Bugünkü menüm
Sabah öğle
İceberg salata bir havuç domates bol limonlu
Ara
Cay
Akşam 16:30
Karnabahar bir dal brokoli haşlama
Sarmisakli bi küçük kaese yoğurt
19:00
Meyve salata Ankara armutu bir kırmızı elma mandalina yarım ayva dogradim iki kişi yedik eşimle
Su 2 litre
Spor bir saat yuruyus pazardan 10kg tasidim

60 mekik 1 dak plank
Pilates topu banti ile üst bölge hareketleri 45 dakika
toplight toplight nilsub nilsub @inatettimolacak morordek morordek
canim haftanin birincisi oldugun icin birinciler topiginw yazman gerekiyor ptesi yazman lazimdi ama ben unutmusum paylasimda kaptanlar hatirlatti

Bence cok degil canim bi asilsan 2 ayda 10 kilosunu garanti verirsn zaten canm snra bi bakmissin 8 kilocuk fazliligim var dersn :KK66:

ya dukan 58 dedi ama ben 55 olim diyorum guclendrmede fln kilo alirsam en azndan 60 rakamini gormek istemiyorum bide ikinci cocugu dusunuyorum ne kadr zayflarsam benim icin kar dyorum anlican canim aslnda yukari cekemedigim icin 55 diyorum yukari cekebilsem 57 58 de olablir dye dusunuyorum cekeblirmisin kaptanim 57 ye mesela :KK15:
inşallah canım beraber .. benimde hedefim 58 ama 60 bile razıyım...:KK59:

Hersey ust uste geldı oglanın derslerı kızın gece emmesı esımın işinin yoğun olması yardım edememesi haftasonu gıttıgım yerde edılen ıkramları gerı cevırmem haftasonu da sıkarsam daha ıyı sonuc alırım dedım snr sutum azaldı cunku mınnoş asırı emıyor snr aglama snr ıpın ucu kacırmaaa snr artı gelmee stressss:mad:kendımden beklentım fazla oldu uc haftada 5 kg faxla zatenn bır ıkı hafta sabıt tutayım ıyısı cunku vucut uzun sure durdugu kıloya kendıbı gerı cekmeye calısıyor maglummm emın adımlarla ılerlıyımmm sabut olup kg vermemek sızı etkılerse benı kovun gıtsınnn:KK67:sonucta yuzdeyı etkılerr artı olmamaya gayret edecegımmm

Hersey ust uste geldı oglanın derslerı kızın gece emmesı esımın işinin yoğun olması yardım edememesi haftasonu gıttıgım yerde edılen ıkramları gerı cevırmem haftasonu da sıkarsam daha ıyı sonuc alırım dedım snr sutum azaldı cunku mınnoş asırı emıyor snr aglama snr ıpın ucu kacırmaaa snr artı gelmee stressss:mad:kendımden beklentım fazla oldu uc haftada 5 kg faxla zatenn bır ıkı hafta sabıt tutayım ıyısı cunku vucut uzun sure durdugu kıloya kendıbı gerı cekmeye calısıyor maglummm emın adımlarla ılerlıyımmm sabut olup kg vermemek sızı etkılerse benı kovun gıtsınnn:KK67:sonucta yuzdeyı etkılerr artı olmamaya gayret edecegımmm
datlum acele ettin sen stres yapma yahuu neye stres yapıyon anlamıyorum geç saatte yemessin olur biter tadımlıkta olsa sütün çeker derler bizde gözün kalır sütün azalır göğsün şişer panik yapma yahu benide stres ediyon yeminle...
azcık azcık versen yeter hanımmmm....haftada -300 -400 bile yeter kızzz bu kadar stres yaparsan daha çok saldırırsın bacım....

datlum acele ettin sen stres yapma yahuu neye stres yapıyon anlamıyorum geç saatte yemessin olur biter tadımlıkta olsa sütün çeker derler bizde gözün kalır sütün azalır göğsün şişer panik yapma yahu benide stres ediyon yeminle...
azcık azcık versen yeter hanımmmm....haftada -300 -400 bile yeter kızzz bu kadar stres yaparsan daha çok saldırırsın bacım....
İşte tam olarak o dedıgınden oldu pazar gecesııı tuttum tuttum kendımı halbukı haftasonu gevsek rahat gecınce haftaıcı dısıpline oluyordummm bu haftasonu sıkıydı ev de buradakı arkadasın degınıyle RIO KARNAVALI gıbı olunca beynım yandııııı eskı taktık ne guzeldı oysa kı franbuazlıya ragmen 1,3 kg gıtmıştııı neyse bır sure sabıt kalarak toparlıyacagımmmm snr eskı sıstem devammm

Back
X