- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.141
gunaydinlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman benim lohusam atar da yaparmisTamam dınleyecegız daaaaaa uzatmayınnn![]()
canim zayifkamak istiyorsun ama biraz artir menunu hasta olacaksin diye endisekeniyorumMirabaaa. .. Bugünkü menum; Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık Limonlu, kiraz saplı su
Sabah: 1 haşlanmış yumurta ( Üzeri zerdecal ve pul biberli) , 2 dilim jambon, kahve ( 07.00)
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Ogle: Kekikli hindi sote ( Çok az capri biber ve çeri domates ilaveli)
Aksam: 1/2 bardak zencefilli, tarçınlı sut
Su: 1.5 lt Spor: 30 dk yuruyus
nilgunum hadi bacim sevindim gidiyo kg larGünaydın herkese...
Bu sabah çok sevindim..
Dun sabah 77.9
Bu sabah 77.7 az olsun benim olsun....
-200 teyyy teyyyy....:)
Eki Görüntüle 1912211
Sirkeli ballı suyumu içiyorum...
tambagim gorumcene beden pizza yapcan kiz saglikli beslensin o da18 20 hafta arasında hissedersin hareketlerini... çok güzel bir duygu
mezun olmak için elimden geleni yapacagim. Ama böyle oturduğum odadan girmeyince nete muhabbete katılamayan gıcık oluyorum. Gerçekten az kalmis. Haftasonu görümcem gidecek inşaallah o zamana daha iyi olurum
Teşekkür ederim canım. Evet haklısın bugün daha çok içeceğim.Canim menun cok gzel ama suyu arttirirsan daha gzel ve hizli kilo vericegine inaniyrum ben![]()
Kaptanim ben akşam yediğimde kilo veremiyorum metabolizmami öğrendim. Öğlen sağlam yiyorum.canim zayifkamak istiyorsun ama biraz artir menunu hasta olacaksin diye endisekeniyorum
sagligin bozulmasin tatlim onemli olan oTeşekkür ederim canım. Evet haklısın bugün daha çok içeceğim.
Kaptanim ben akşam yediğimde kilo veremiyorum metabolizmami öğrendim. Öğlen sağlam yiyorum.
Geçen su tesisatını yeniliyorlardı o yüzden yoktu. Dünde internet kesikti. Sınırlıyorlar mı artık bilmiyorum.gelemedin tahmin ettim ne olcak kız bu elektirikler fenaa yani ... arayınca arızayı ne diyorlar...
Başta gözüm dönmüştü saldıracaktım. Ama sonra kahvaltımı yapayım yine canım isterse yerim dedim ve sadece yarısında kesildim..sabah yemişsin kurabiyeyi erimiştir oooo....çok nadirde olsa tadımlık nefsi körlemek lazım...
Menüm
Sabah dukan krep peynir domates salatalık
Ara 1 activa yoğurt yarım mandalina
Ara 2 fincan sulu sütlü kahve bi tutam leblebi
Akşam kıymalı karnıbahar yoğurt
Birazdan meyve mistik çay
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Ya şu sodalı yeşil çay dediğiniz...
Demkenmiş yeşil çaya sade maden suyu limon koyuluyor o mu biz tambakla bir ara yapmıştık dediğimse diğerini bilmiyom...
Ay benim dediğim gibi yapınca severek içiyorum...bende var bi anormallik...ayyyyh kıymalı karnabaharben çooook severim ama eşim de hiç yemez gıcık
evet canım ben öyle yaptım dün bugün de yapıcam.. iğrenç miğrenç ama mideme çok iyi geldi dün ölecektim nerdeyse sancıdan![]()
Bu dukan kurabiyelerim tarifini aticam birazdanEki Görüntüle 1912047
Çok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 1912053 ama ben tarifi tutturamadim cok cvik oldu tavsiyem sutu koymadan bi hamuru yguun gerekirse sutu koyu ben hepsini brden koydugum ickn cvik oldu snra tekrar 3 kasik kepek karsmi ve 1 kasik nisasta koydum azcak boraz toparladi ben byutlarini braz byuk yapmisimbu arda boregim ayni resmdeki gbi yaptim cok gzel oldu tadi 1 dilim yedm bile
icine domates peynir ve hindi jambon koydum ben siz istediginizi koyablirsnz ole isde
![]()
Canım sadece sabahları yeTesekkur ederim canm
Tadida super bu kadr gzel olucagini tahmin etmemistim ama galiba bana kilo yapicak bu sanki bakalim sabh ne olcak![]()
Allah sabır versin kolay iş değiillDuvar fıkrını degerlrndırcem canım sagollllltam 3,5 saattır kucahımda uyuyacak dalamıyorr
![]()
Çok şekersin yaaOnu yapınca ne oluyor uyur muuuona mı ıcırcem
![]()
Vuuuvvv süpersinn. Hergün 200 gram gitse haftada 1400 gider...Günaydın herkese...
Bu sabah çok sevindim..
Dun sabah 77.9
Bu sabah 77.7 az olsun benim olsun....
-200 teyyy teyyyy....:)
Eki Görüntüle 1912211
Sirkeli ballı suyumu içiyorum...
Çok geçmiş olsun kptanım.kizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum
Kaptanım gece çok koşturmuşsunuz belki ödem falan olmuştur. Sakın moral bozmayın..Yarın daha güzel gidecekk.kizlar yaa az once tartildim 200 gr gitmis biraz moralim bozuldu
ama yilmak yok yola devam
Ohh ohh lahana haftası deseneEvet hatunlar bugün büyük gün ben pazara çıkıyorum doldurup geleyim lahanaları gelince görüşürüz ...![]()
bakamıyosan getir kız bakarım ben...Sence denedım mı![]()
ay dinlemeyen sensin ya kızzzz baa baaa birde kızıyorTamam dınleyecegız daaaaaa uzatmayınnn![]()
ay içirde leslie yapmaya başlasınOnu yapınca ne oluyor uyur muuuona mı ıcırcem
![]()