Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam dınleyecegız daaaaaa uzatmayınnn:KK67:
aman benim lohusam atar da yaparmis:anne:
Mirabaaa. .. Bugünkü menum; Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık Limonlu, kiraz saplı su
Sabah: 1 haşlanmış yumurta ( Üzeri zerdecal ve pul biberli) , 2 dilim jambon, kahve ( 07.00)
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Ogle: Kekikli hindi sote ( Çok az capri biber ve çeri domates ilaveli)
Aksam: 1/2 bardak zencefilli, tarçınlı sut
Su: 1.5 lt Spor: 30 dk yuruyus
canim zayifkamak istiyorsun ama biraz artir menunu hasta olacaksin diye endisekeniyorum

18 20 hafta arasında hissedersin hareketlerini... çok güzel bir duygu

mezun olmak için elimden geleni yapacagim. Ama böyle oturduğum odadan girmeyince nete muhabbete katılamayan gıcık oluyorum. Gerçekten az kalmis. Haftasonu görümcem gidecek inşaallah o zamana daha iyi olurum
tambagim gorumcene beden pizza yapcan kiz saglikli beslensin o da

Canim menun cok gzel ama suyu arttirirsan daha gzel ve hizli kilo vericegine inaniyrum ben :KK66:
Teşekkür ederim canım. Evet haklısın bugün daha çok içeceğim.

canim zayifkamak istiyorsun ama biraz artir menunu hasta olacaksin diye endisekeniyorum
Kaptanim ben akşam yediğimde kilo veremiyorum metabolizmami öğrendim. Öğlen sağlam yiyorum.

kizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum

Günaydın güzelllerr.....
Muhteşem bi sabahtan herkese öpücüklerrr....:KK68::KK68::KK15::KK15:
Maşşalllahh demeniz şartıyla size kilomu söylerimmm..:KK70::KK70::KK70:
gelemedin tahmin ettim ne olcak kız bu elektirikler fenaa yani ... arayınca arızayı ne diyorlar...
Geçen su tesisatını yeniliyorlardı o yüzden yoktu. Dünde internet kesikti. Sınırlıyorlar mı artık bilmiyorum.

Menüm
Sabah dukan krep peynir domates salatalık

Ara 1 activa yoğurt yarım mandalina

Ara 2 fincan sulu sütlü kahve bi tutam leblebi

Akşam kıymalı karnıbahar yoğurt

Birazdan meyve mistik çay

Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş

ayyyyh kıymalı karnabahar :KK200: ben çooook severim ama eşim de hiç yemez gıcık:63:

Ya şu sodalı yeşil çay dediğiniz...
Demkenmiş yeşil çaya sade maden suyu limon koyuluyor o mu biz tambakla bir ara yapmıştık dediğimse diğerini bilmiyom...

evet canım ben öyle yaptım dün bugün de yapıcam.. iğrenç miğrenç ama mideme çok iyi geldi dün ölecektim nerdeyse sancıdan :hasta:

ayyyyh kıymalı karnabahar :KK200: ben çooook severim ama eşim de hiç yemez gıcık:63:

evet canım ben öyle yaptım dün bugün de yapıcam.. iğrenç miğrenç ama mideme çok iyi geldi dün ölecektim nerdeyse sancıdan :hasta:
Ay benim dediğim gibi yapınca severek içiyorum...bende var bi anormallik...:D:D:D

dün akşamki yemeğimi paylaşayım önce sonra toparlayıp menüyü yazıcam :KK52:

anaaaaa :KK57: kızım fotoğraflarımı silmiş :KK48: Alaahtan instada paylaşmıştım da ordan ss aldım :KK51:

Screenshot_2016-11-16-08-41-37-1.webp

mission completed. diyet bozulmadı salataya sos alınmadı (hardal ve limon koydurdum sadece) 300 ml ayran

15.11.2016 Menüm

Sabah: 3 yk lor, 1 tatlı 1 acı biber ve 1 yumurtadan tavada yumurta 3 tk z.yağı ile + şekersiz buzlu kahveli süt + 5 zeytin

Ara 1: Yarım armut + 200 ml süt + mistik çay

Öğlen: 7 yk kağıt kebabı + 7 yk sade bulgur pilavı + 1/2 kase yoğurt + 1 küçük muz

Ara 2: 350 ml sodalı yeşilçay + 1 sade kahve

Akşam: Sossuz Sezar salata + 300 ml ayran (2-3 küçük şerit arkadaşın bonfilelerinden de yürüttüm :ıslık: haberi yok)

Ara 3: damla sakızı aromalı sade türk kahvesi + 2 kare bitter çikolata + 1/3 Anamur muzu

Esas habere geliyorum bu sabah saat 7'de

20161116_071452.webp

Dün sabah aynı saatte 118,1 idim :rolleyes: Cuma da 117,7 idim dimidimidim :KK6::KK6:

Allah daim etsin

Bugün de yediklerimi fotoğraflıyorum ama toplu olarak paylaşıcam bugün öğlen daha hafif bi menü var akşama da şu türlüyü yapıcam inşallah :KK51:

Bu dukan kurabiyelerim tarifini aticam birazdan :KK66:Eki Görüntüle 1912047

Eki Görüntüle 1912053 ama ben tarifi tutturamadim cok cvik oldu tavsiyem sutu koymadan bi hamuru yguun gerekirse sutu koyu ben hepsini brden koydugum ickn cvik oldu snra tekrar 3 kasik kepek karsmi ve 1 kasik nisasta koydum azcak boraz toparladi ben byutlarini braz byuk yapmisim :KK66: bu arda boregim ayni resmdeki gbi yaptim cok gzel oldu tadi 1 dilim yedm bile :olamaz: icine domates peynir ve hindi jambon koydum ben siz istediginizi koyablirsnz ole isde :KK66:
Çok güzel görünüyor.
Ellerine sağlık..
Tesekkur ederim canm :KK66:

Tadida super bu kadr gzel olucagini tahmin etmemistim ama galiba bana kilo yapicak bu sanki bakalim sabh ne olcak :KK43:
Canım sadece sabahları ye
Ve miktarı küçük tut kilo vermeni etkilemez.
Bende dün kahvaltıda yarım rlmalı kurabiye yedim ama hemkahvaltıda hemde az yediğim için kilomu etkilemedi
Duvar fıkrını degerlrndırcem canım sagolllll:kızgın:tam 3,5 saattır kucahımda uyuyacak dalamıyorr:KK47:
Allah sabır versin kolay iş değiill
Onu yapınca ne oluyor uyur muuu:KK70:ona mı ıcırcem:confused:
Çok şekersin yaa
Günaydın herkese...
Bu sabah çok sevindim..
Dun sabah 77.9
Bu sabah 77.7 az olsun benim olsun....
-200 teyyy teyyyy....:)
Eki Görüntüle 1912211
Sirkeli ballı suyumu içiyorum...
Vuuuvvv süpersinn. Hergün 200 gram gitse haftada 1400 gider...

kizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum
Çok geçmiş olsun kptanım.

Back
X