Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mirabaaa. .. Bugünkü menum; Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık Limonlu, kiraz saplı su
Sabah: 1 haşlanmış yumurta ( Üzeri zerdecal ve pul biberli) , 2 dilim jambon, kahve ( 07.00)
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Ogle: Kekikli hindi sote ( Çok az capri biber ve çeri domates ilaveli)
Aksam: 1/2 bardak zencefilli, tarçınlı sut
Su: 1.5 lt Spor: 30 dk yuruyus
akşamı hafif tutmak çok iyi canım...
Bgunku menum 2.safprotein gunu
Kahvalti 2 dilim jambonlu 2 yumurta
Kk peynir
5'i bir arada cay 1 kupa

Arada su ve yesil cay

Ogle
2 kasik yulaf kepekli yogurt

Arada
2 kupa kiraz sapi cayi
1 kupa 5'i bi yerde

Aksam 18.30
2 firinda baget
2 kasik yogurt

Snra ben kurabiye yaptim bide borek yaptim saat 9 da mutfaktan ciktim 1 tane kurabiye 1 kare dilimde borekten yedim ama masum seyler yaptiklarim sadece misir nisastasi var icinde icim rahat etmedi yedkten snra ama olsundu ilk defa dukan tarfleri yapiyorum oyuzden yemek istedim hergun ayni seyler skldm bende bgun spor yaptim onlari yedigim icin :KK66:

Bunlari yedikten snra tekrar 2 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa 5'bi yerde cay ictim su ictim toplamda 2.5 lt + 2 bardak su ictm biliyorum bitki cayi cok ictm bgun farkindayim kizicaksnz ama su tutmaktan sabaha fazla cikmak istemedigim icin :KK43:

Spor olrak 2 mill leslie yaptim bayadir yapmadigim icin hamlamisim kendimi zorlamadm ama baska seyler daha yaptim
10 sn plank
10 kalca hareketi quart deniyo galiba bilmiyorum
10 yarim şınav
10 tam mekik
2×20 yarim mekik
30 yerde yan hareket
20 bi bacak 20 bi bacak hareketi
hem bacak hemde yan tarafi calistiran bi hareket tam ismini bilmiyorum gulben ergen gostermisti programinda yanlari olanlar icin iyi geliyomus bi bacagi kaldirirken basinida ayni anda kaldiriyosun yan taraf arda skisiyo fln isde ole isde :KK66:
yarnda platese gidicem boynumu zorlamak istemiyorum ama gitmekte istiyorum zorlanirsam kol hareketlerini yapmam bakalim bgunluk benden bu kadr
@morordek @inatettimolacak nilsub nilsub toplight toplight
Hoppa:KK24:
çok içiyosun didem kiraz sapını ....

Günaydın güzelllerr.....
Muhteşem bi sabahtan herkese öpücüklerrr....:KK68::KK68::KK15::KK15:
Maşşalllahh demeniz şartıyla size kilomu söylerimmm..:KK70::KK70::KK70:

Geçen su tesisatını yeniliyorlardı o yüzden yoktu. Dünde internet kesikti. Sınırlıyorlar mı artık bilmiyorum.
kac ciktin bacim merak ettim
Kaptanım gece çok koşturmuşsunuz belki ödem falan olmuştur. Sakın moral bozmayın..Yarın daha güzel gidecekk.
yaa sorma dun esim isten 5.30 da geldi ondan sonra gece 12 ye kadar totom yer gormedi bi de cok panik oldum tam isler bitti balkinda keyif icin bi sigara icelim dedik adam pat sandalyeden dustu yere kafasi yerde duran kavanozlara carpti kavanozlar kirildi 112 yi aradim ambulans cagirayim dedim ama telde kinusamiyordum cok korktum cocuklar iceride uyuyo ne yapcsm diye 112 sakinlestirdi allahtan basina bisey olmadi kavanozlar kesti diye korktum tansiyon 2 bardak tuzlu ayran ictikten sonra 4-7 idi ki esim yuksek tansiyon hastasi ayy allah kimseye yasatmasin
Günaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.:kahve:
kolay gelsin busram

dün akşamki yemeğimi paylaşayım önce sonra toparlayıp menüyü yazıcam :KK52:

anaaaaa :KK57: kızım fotoğraflarımı silmiş :KK48: Alaahtan instada paylaşmıştım da ordan ss aldım :KK51:

Eki Görüntüle 1912229

mission completed. diyet bozulmadı salataya sos alınmadı (hardal ve limon koydurdum sadece) 300 ml ayran

15.11.2016 Menüm

Sabah: 3 yk lor, 1 tatlı 1 acı biber ve 1 yumurtadan tavada yumurta 3 tk z.yağı ile + şekersiz buzlu kahveli süt + 5 zeytin

Ara 1: Yarım armut + 200 ml süt + mistik çay

Öğlen: 7 yk kağıt kebabı + 7 yk sade bulgur pilavı + 1/2 kase yoğurt + 1 küçük muz

Ara 2: 350 ml sodalı yeşilçay + 1 sade kahve

Akşam: Sossuz Sezar salata + 300 ml ayran (2-3 küçük şerit arkadaşın bonfilelerinden de yürüttüm :ıslık: haberi yok)

Ara 3: damla sakızı aromalı sade türk kahvesi + 2 kare bitter çikolata + 1/3 Anamur muzu

Esas habere geliyorum bu sabah saat 7'de

Eki Görüntüle 1912228

Dün sabah aynı saatte 118,1 idim :rolleyes: Cuma da 117,7 idim dimidimidim :KK6::KK6:

Allah daim etsin

Bugün de yediklerimi fotoğraflıyorum ama toplu olarak paylaşıcam bugün öğlen daha hafif bi menü var akşama da şu türlüyü yapıcam inşallah :KK51:
Maşallah canım.Çok iyi vermişsin.Aynen devam et..

Olsun canım azı çoğu yok bu işin önemli olan ekside olan .nerdeyse 1 paket sana yağını atmissin vücudundan...
ay sorma öyle diyince iğğğğ bir paket margarin:kusmuk: daha kaç paket var acaba...:olamaz::KK48:
Günaydın kızlar hepinize.....
günaydın canım....:KK15:
nilgunum hadi bacim sevindim gidiyo kg lar
inşallah her gün -100 gitse bile razıyım morali düzeliyor insanın :halay:

kizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum
ay geçmiş olsun ... nasıl iyimi şimdi..
kizlar yaa az once tartildim 200 gr gitmis biraz moralim bozuldu
ama yilmak yok yola devam
ay azmı çok güzel az olsun bizim olsun dedim ya:rapci:
Günaydın güzelllerr.....
Muhteşem bi sabahtan herkese öpücüklerrr....:KK68::KK68::KK15::KK15:
Maşşalllahh demeniz şartıyla size kilomu söylerimmm..:KK70::KK70::KK70:

Geçen su tesisatını yeniliyorlardı o yüzden yoktu. Dünde internet kesikti. Sınırlıyorlar mı artık bilmiyorum.
maşallah :nazar::nazar::nazar: hadi söyle...:KK48:
Başta gözüm dönmüştü saldıracaktım. Ama sonra kahvaltımı yapayım yine canım isterse yerim dedim ve sadece yarısında kesildim..
aferin çekirge...:KK50:
dün akşamki yemeğimi paylaşayım önce sonra toparlayıp menüyü yazıcam :KK52:

anaaaaa :KK57: kızım fotoğraflarımı silmiş :KK48: Alaahtan instada paylaşmıştım da ordan ss aldım :KK51:

Eki Görüntüle 1912229

mission completed. diyet bozulmadı salataya sos alınmadı (hardal ve limon koydurdum sadece) 300 ml ayran

15.11.2016 Menüm

Sabah: 3 yk lor, 1 tatlı 1 acı biber ve 1 yumurtadan tavada yumurta 3 tk z.yağı ile + şekersiz buzlu kahveli süt + 5 zeytin

Ara 1: Yarım armut + 200 ml süt + mistik çay

Öğlen: 7 yk kağıt kebabı + 7 yk sade bulgur pilavı + 1/2 kase yoğurt + 1 küçük muz

Ara 2: 350 ml sodalı yeşilçay + 1 sade kahve

Akşam: Sossuz Sezar salata + 300 ml ayran (2-3 küçük şerit arkadaşın bonfilelerinden de yürüttüm :ıslık: haberi yok)

Ara 3: damla sakızı aromalı sade türk kahvesi + 2 kare bitter çikolata + 1/3 Anamur muzu

Esas habere geliyorum bu sabah saat 7'de

Eki Görüntüle 1912228

Dün sabah aynı saatte 118,1 idim :rolleyes: Cuma da 117,7 idim dimidimidim :KK6::KK6:

Allah daim etsin

Bugün de yediklerimi fotoğraflıyorum ama toplu olarak paylaşıcam bugün öğlen daha hafif bi menü var akşama da şu türlüyü yapıcam inşallah :KK51:
helal çekirgeye inşallah en kısa zamanda 90 lı rakamlara ulaşırsın sonra er elini 80 70 ay ne güzell...:halay:
Çok güzel görünüyor.
Ellerine sağlık..

Canım sadece sabahları ye
Ve miktarı küçük tut kilo vermeni etkilemez.
Bende dün kahvaltıda yarım rlmalı kurabiye yedim ama hemkahvaltıda hemde az yediğim için kilomu etkilemedi

Allah sabır versin kolay iş değiill

Çok şekersin yaa

Vuuuvvv süpersinn. Hergün 200 gram gitse haftada 1400 gider...
ay sorma bacım keşke gitse...:spor:

aldım herşeyi ebru lahana havuç pırasa maydanoz başka ne koyucam... birde yeşil biber almadım sera diye pul biber kullansam olur dimi
Domates sosu veya domates varsa koyabilirsin yakışıyor.. Başka da bişeye gerek yok bence
yaa sorma dun esim isten 5.30 da geldi ondan sonra gece 12 ye kadar totom yer gormedi bi de cok panik oldum tam isler bitti balkinda keyif icin bi sigara icelim dedik adam pat sandalyeden dustu yere kafasi yerde duran kavanozlara carpti kavanozlar kirildi 112 yi aradim ambulans cagirayim dedim ama telde kinusamiyordum cok korktum cocuklar iceride uyuyo ne yapcsm diye 112 sakinlestirdi allahtan basina bisey olmadi kavanozlar kesti diye korktum tansiyon 2 bardak tuzlu ayran ictikten sonra 4-7 idi ki esim yuksek tansiyon hastasi ayy allah kimseye yasatmasin
Çok çok geçmiş olsun yaa
Şimdi nasıl korkmuşsunuzdur.. Allah bir daha yaşatmasın..

azaydidem azaydidem Uzmanlar 2 bardak bitki çayına yeterli, fazlası zarar diyorlar.Titreme ve çarpıntı yapabiliyor. nilsub nilsub evet Nilguncum Akşamları yemiyorum ben. Gelinlik provaları başlayınca daha da azalttim. Eskiden minik bir bitteri ağzıma atarken bisey olmaz diyebiliyordum Şuan tam randıman uyuyorum dukana. Dünden bugune -600 Gr gitmiş çok mutluyum o yüzden.

gerilmek yook çok gzüel şeyler bunlar..... relax... ördüğü de germe :)

anladık yaşamış kadar olduk içimizde taaa ciğerimizde hissettik acını.... acını paylaşıyoruz....
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
oo betusum yoklugundan anliyoz hemen

bim in kazandibi de guzel seviyom ama su an tatli bisey resmen midemi bulandiriyo allahim basima tas mi dustu tatli midemi bulandiriyo hemde regli iken:işsiz:

hadi kolay gele tatlim

sen gecen haftada sabityin 100 gr da olsa eksi bekliyom senden haberin ola
canim dikkat et o zaman lahanadan sonra kalori sayarak devam et tatlim biraz yavas gider ama saglik bu sakaya gelmez
Kaptanım ben tatlı kazanına düşsem gene midem bulanmaz heralde keşke benimde midem bulansa şundan belki hamiş olursam ozaman diye ümit ediyorum :KK45:
ay bir türlü alamadım kız.. afiyet olsun sana...:kahve:

aboooo hayalimin tatlısı çok severim...:kk77: kız bende yarın yapıcam lahanayı

kız hiç yemedim biliyorum görüyodum ama hazır tatlı almıyorum ben tadı güzelmi...
çook güzel beybi yaa kendin de yapabilirsin ben çok yapardım diyetten önce :KK51: nefis yemek tarifleri sitesinde var çok güzel evde yapınca daha da güzel oluyo bi ödül gününde yap dene mutlaka ..
bu arada mistik çayım geldi akşam denedim çok güzelmiş normalde çayı kahveyi şekersiz içerim ama onu içerken içine şeker atma isteği oluştu bende atmadım tabii ama eminim şekerli dahada güzel olur :kahve:

Back
X