Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamün Aleyküm kızlar :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Sabah uyanır uyanmaz hemen tartıya koştum ve sonucu sizlerede bildireyim dedim :KK48:
Malum haftasonu kudurmuş gibi yedim ( karbonhidratın dibine vurdum desem yeridir ) ve resmen 110u görmüştüm tekrar :KK67:
Bu sabah Lahana diyetimin 3.cü günü ve ben tartıda 108.8i gördüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aslında 2 günlük sonuç sonuçta bugün daha başlamadım sayılır ( birazdan hemen çorbamı ısıtıp yiyeceğim :p )

Rabbim nasip kısmet ederse devam etmeyi düşünüyorum hatta bugün öğleden sonra yeniden çorba yapacağım :KK66: akşamlık yetmez olan :KK66: hem hazır olunca bana daha pratik oluyor :KK66:

Kaptancığım Allah sizden razı olsun valla çok iyi motivasyon oldu bana :KK66: Üstelik şimdiden pantalonum bol gelmeye başladı ve aynaya baktığımda cildim çok daha parlak ( yapanların yorumlarında okuduğumda yok yaw iki günde ne fark olacak diyordum hakikaten cildim parlıyor :KK48: )

Kardeş candır derler ama Kardeş Takımı candan öte oldu benim için :KK15::KK15::KK15::KK15:
canım benim inan çok mutlu oldum ben hiç bozmadığım halde 100 gr almış görünüyorum biraz moralim bozuldu ama senin adına çok sevindim

:halay:

Sabah uyanır uyanmaz hemen tartıya koştum ve sonucu sizlerede bildireyim dedim :KK48:
Malum haftasonu kudurmuş gibi yedim ( karbonhidratın dibine vurdum desem yeridir ) ve resmen 110u görmüştüm tekrar :KK67:
Bu sabah Lahana diyetimin 3.cü günü ve ben tartıda 108.8i gördüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aslında 2 günlük sonuç sonuçta bugün daha başlamadım sayılır ( birazdan hemen çorbamı ısıtıp yiyeceğim :p )

Rabbim nasip kısmet ederse devam etmeyi düşünüyorum hatta bugün öğleden sonra yeniden çorba yapacağım :KK66: akşamlık yetmez olan :KK66: hem hazır olunca bana daha pratik oluyor :KK66:

Kaptancığım Allah sizden razı olsun valla çok iyi motivasyon oldu bana :KK66: Üstelik şimdiden pantalonum bol gelmeye başladı ve aynaya baktığımda cildim çok daha parlak ( yapanların yorumlarında okuduğumda yok yaw iki günde ne fark olacak diyordum hakikaten cildim parlıyor :KK48: )

Kardeş candır derler ama Kardeş Takımı candan öte oldu benim için :KK15::KK15::KK15::KK15:
dediğin gibi kardeş candır kardes takım candan öte lafına bayıldım:KK200:

ben lahana diyetini bıraktım sabah sütlü peynirli yumurta ve 1 lokma yedim regli bitiminde migren başladı gece 5 te ağrı kesiciyi aldım 1saat gecsin gene alcam

Çok geçmiş olsun sanada canım ;)
Umarım tekrar ağrı kesiciye gerek kalmadan geçirirsin ;)

canım benim inan çok mutlu oldum ben hiç bozmadığım halde 100 gr almış görünüyorum biraz moralim bozuldu ama senin adına çok sevindim

Teşekkür ederim canım :KK68:
Cidden bana çok iyi moral oldu :KK66: aslında 2li rakamlara düşünce daha da azimle devam ederim diye düşünüyordum ama bu cidden bana bomba gibi geldi ;) inşallah 14 günüde tamamlayabilirim ;)
Haftaya bugün hatta akraba günü var ona bile çorbamı ve o güne neler yenilebiliyorsa yanımda götürmeyi düşünüyorum :21: nasılsa gittiğimiz yer yabancı değil ( bir keresinde yine aynı evsahibinde günümüz vardı bende o dönem 5 günde 5 kg diyetini yapıyordum ve yumurta günümdü :KK48: girdim mutfağa kız yumurtan varmı dedim ve kendime 3 yumurtadan koca bir omlet yaptım :KK70::KK70::KK70::KK70: Mİllet börekleri salataları yağlı yağlı götürürken banada helal kız sana nasıl dayanıyorsun demişlerdi :confused:) O yüzden bozulmayacağını biliyorum ;) yanımda götürüp kendimi garantiye alırım ;)

Sağlıksız değil bence de menüm sadece karbonhidrat oranı fazla gününün o kadar ertesi gün protein ağırlıklı yesen hiç bişey olmaz
evet canım kh fazla oldu ama dün protein günü yaptım bugünde protein yapıcam bakalım
toz-pembe toz-pembe bende öyleydim ama şimdi şekerli şeyler bana aşırı ağır, tatlı geliyor. Hayatta yiyemiyorum. Oh oh öyle olsun
ayy bana hiç ağır gelmiyo bu tatlılar nedense yedikçe yiyesim geliyo :KK45:

çok sevindim canım.Allah daim etsin.En kısa zamnda ikili rakanları gör inşallah..

bizi bırakınca böyle okuyo bak gecen hafta büşra uğramadı kg veremedi sen bu hafta çok şhmal ettin ama senin fizik de gayet guzel olmuş tatlım

keşke yemeseydin o iki çatalı da isveç hiç kaçamak kabul etmiyo

isveç yapıyorum ama kendimi hep şiş hissediyorum, hiç kilo verememiş gibi. Soğuktan mıdır nedir:işsiz: Mens ime 9 gün var gerçi ama bende baya evvelden başlıyor bu şişkinlik durumları. Valla moralim çok bozuk. Tartılmayı da unuttum.:KK42:

Sarımsak ve biber domates eksik
Domates ve biber koymıcam canım çünkü dun pazarda baktım sera artık ilaçlı gerek yok miss gibi yazdan kırmızı biberli domates sosu koydum.. Gerek varmı sera sebzelere...
Sarmısak koyayım bir tek miss gibi organik olsun... Kış sebzeleleri...

Back
X