Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hallihalloooooo

ben geldiiiimmmmmmm

özlediniz beni dogruyu söyleyinnn..yada yalan atin yaaa özledik diyiiinnnnn

simdi takdir edersiniz ki büüttüüün sayfalari okuyamam.. eee neler yaptiniz neler oldu anlatin
var mi yeni haberler yeni olaylar? ayy garip bi heycan geldi

aslinda dün geldim sabah girmeye calistim olmadi..simdi acabildim vaktim oldugunda kontrol ediciiimmmm iki haftada kim kac kilo vermislülülülülülü

eee nerde kalmistik napücüüükkkaydirigubbakcemile2

nolmuş buraya
dün giremedim
gündüz elektirik yoktu gelemedim
şimdide sayfa lar arası gezemiyorum
msj yolluyorum olmuyorrrr
offffffff

hallihalloooooo

ben geldiiiimmmmmmm

özlediniz beni dogruyu söyleyinnn..yada yalan atin yaaa özledik diyiiinnnnn

simdi takdir edersiniz ki büüttüüün sayfalari okuyamam.. eee neler yaptiniz neler oldu anlatin
var mi yeni haberler yeni olaylar? ayy garip bi heycan geldi

aslinda dün geldim sabah girmeye calistim olmadi..simdi acabildim vaktim oldugunda kontrol ediciiimmmm iki haftada kim kac kilo vermislülülülülülü

eee nerde kalmistik napücüüükkkaydirigubbakcemile2

Piam hoşgeldin gülümmmmopuyorumnanaktan tabiki özledik seni hemde çokkkŞeniz aklımız sende kaldı, gelince diğer işleri boşver ve hemen anlat neler yaptın nasıl geçti çocuklara bu tatil nasıl geldialkisalkisalkis
sen arayıp bulma diye ben getireyim sana kim kaç kilo verdi kim aldıalsanaalsanasmile

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12075000&postcount=21687

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12213369&postcount=22185

Günaydınar hepinize çokk güzel bir hafta olsun inşallah..

Sitede iki gündür sorun vardı bende bir çok kez zorla giriş yaptım ama sayfaları açamadım...

günaydın kızlarrrr
yürüyüşümü yaptım geldim .bu gün temizliğim var .hepinizi öpüyorum bende kaliste gibi iyi bir hafta diliyorum.

zeynebim güzel anne adayımmm (bijoux)
öncelikle sana çok teşekkür ederim

sizlere de meraba arkadaşlar
ben zehra
24 yaşındayım matematik öğretmeniyim
yağlı ballı bi kahvaltıdan sonra şuan 68.5 kg geldim
boyumda 167
10 aralıkta diyetisyene başlamıştım 70.2 kg.la
en son 20 ocakta 66.7 kg ya düşmüştüm
o sıradada hamile olduğmu öğrendim ve diyeti biras boşladım
derken bebeğim gelişemedi ve 8. haftada kürtaj oldum
sonrasında da devam etmedim
nasip bugüneymişşş
inş. sizleride zor durumda bırakmam
baya uzun yazdım ama kusura bakmayınızzzza.s

zazez hoş geldin.bebeğini kaybetmenede çok üzüldüm.inşallah yine olur.

hiç bozma hiçççççççç bu hafta ve yürüyüşe devam. gidecek 1 kilo inanıyorum benn opuyorumnanaktan

ah bijom hiç sorma dünki yaptığımı.dün benim küçük kızımın doğum günüydü.bebeğim 12 yaşına girdi.akşam bir pasta aldık pastaneye girince karşımda koca bir tepsi baklava bana ve kocama bakıyordu.tabi bu bakışma uzun sürmedi tahmin ediyorsunuzdur ne olduğunu biz eve yarım kilo tatlı ve yaş pastayla döndük.ve olan oldu 3 tane tatlı ve 1 dilim pasta yedim.bunları akşam yemeği yerine yedim.eminim hepsi yağ oldu ve üstüne uyudum.ama o dündü yine devam bu gün.

günaydın hanımlar
mersacım bak doktor demiştiki
tatlı yiceksiniz hemde heftada iki kere
buda iki dilim baklava olacak
sen fazladan bir dilim yemişsin
zaten akşam yemegide yemedim diyosun
sitres yapma bence
benim gibi mangalın gözünemı vurdun snaki akannehir
ama saat 3-4 gibi yedim
dahada sonra bişie yemedim
bi gofter yedim
bi gün öncede sadece bir kornot yedim kaçamak olarak
önümdeki 4 günü kaçamaksız ve sıkı geçirmem lazım
allah yardımcım olsun benim :Saruboceq:

ah bijom hiç sorma dünki yaptığımı.dün benim küçük kızımın doğum günüydü.bebeğim 12 yaşına girdi.akşam bir pasta aldık pastaneye girince karşımda koca bir tepsi baklava bana ve kocama bakıyordu.tabi bu bakışma uzun sürmedi tahmin ediyorsunuzdur ne olduğunu biz eve yarım kilo tatlı ve yaş pastayla döndük.ve olan oldu 3 tane tatlı ve 1 dilim pasta yedim.bunları akşam yemeği yerine yedim.eminim hepsi yağ oldu ve üstüne uyudum.ama o dündü yine devam bu gün.

aah ah mersa bil ki çitol ile aynı fikirde değilim :umursamaz:

günaydın kızlar
piacım hoşgeldin hayatım bijodan haberin var mıydı senin tam senin gittiğin zamanlar almıştık haberini
zazez sen de hoşgeldin canım inşallah burda istediğin kiloya ulaşırsın
kaçıranlara bir şey anlatmak istiyorum belki hırslanırlar bu sayede
cumartesi kızılaya gittim yeni ders kitapları almak için oğluma da aldım eşime de aldım sonra taaa öğrenciyken okulda part time öğrenci statüsünde çalışıyordum sivil savunma uzmanının yanında tayini buraya çıkmış onu gördüm karşılaştık 2 çay içtik beraber sohbet ettik dertleşttik çok şaşırdı habire tombili hanımcığım sen evlendin hem de çocuğun oldu ha diyip durdu ama maşallah anne olan bayanlar biraz değişiyor sen sadece biraz kilo almışsın yoksa hiç çökmemişsin dedi çok mutlu oldum yaşlandığımı düşünmeye başlamıştım çünkü ya bir de 13 kilo vermeden önceki halimi görseydi tam moral bozukluğu olurdu bana
neyse ben asıl konuya geliyim
işim bitince eşimi aradım şirkete geliyim mi diye o da yok sen az daha oyalan ben geliyim seni alıyım dedi ben de bi kıyafet mağazasına girdim adım bile atmaya korktuğum bi mağazaya büyük beden bölümü var nasılsa dedim ordan bakıyormuş gibi yapar zayıflayınca neler alabilirim diye kıyafet bakarım asıl dedim bir takım beğendim o sırada tezgahtarlardan biri geldi denemek ister misiniz dedi ben de yoook ben öylesine bakıyordum dedi takım çok güzel ama bir de üstünüzde görün olmazsa dedi ben de bana olmaz ki dedim elimde 44 bedeni vardı evet size olmaz zaten o dedi 42 bedenini çıkardı ben şoklardayım tabi olmaz bana bu dedim patlar matlarsa sebebi ben değilim ona göre dedim adama girdim denedim nasıl nefis oldu anlatamam hele o etikette 42 yazıyor ya bu kadar güzel bir rakam görmedim ben hayatımda onun kalıbı biraz genişmiş tabi ki ben o gazla habire kıyafet deniyorum o da güzelmiş bu da güzelmiş şunu da çıkarın bunu da çıkarın dar kalıp olanlarda 44 beden rahat oldum ve etekleri bol bile geldi çünkü bende basen yok alırız buralardan dedi ben de tamam alın olmazsa dedim tam havaya girmiştim ki eşim aradı hadi ben geldim diye konuşmayı da duydu adam bizim şimdi acil çıkmammız gerekiyor ama ben pazartesi tekrar uğruycam dedim ayırdı bile bana takımları bu kötü oldutabi o da heveslendi satış yapıcam diye ama takımlarıdan her biri 300 civarı ve şu anda alamayız dedi eşim sanki bilmiyordum alamayacağımızı ama napıyım 44ler 42 ler olunca bi heveslendim ki gönlümce kıyafet beğendim orda çıkınca da eşimi görünce dedim ki sana bir ay daha süre o zaman kadar para biriktir ben de 40 42 arası oluyum artık bi alışveriş yapalım dedim bilmeyenlere bir de dip not düşeyim 46 beden olmuyordu bana ben de 48 beden giymemek için kıyafet almıyordum üstüme doğru dürüst zaten 48 ler falan annane modeli oluyordu

şimdi dışarda işlerim var sonra gelince ne yedim ne içtim anlatırım çikolatama da sorarım gitmiştir artık misafiri neler yaptı hafta sonu bakalım bana yorum yazmamış onu da unutmadım ama yazdım silinmiş demiş mesajda belki benim yorumum da silinmiştir. haydi öptüm sizi

mersam ahh mersam yaaa pasta yiyeceksiniz baklavada neyin nesi..:olmaz: eşin geçen hafta diyetisyene gitmedimi kan tahlili yaptırmadımı neden sen engel olmadın ki eşine... siz varya hiç şikayet emeyin merviş diyet yapamıyor kilo veremiyor diye demek bir yerden patlak veriyorsunuz, evede abur cubur almaya devam ederseniz o çocuk diyette yapamayacaktır bizimde aliş geçen hafta çok çok güzel dikkat etti bu hafta ona özel alışveriş yapmadım evde herkes ne yerse onu yesin istedim ama olmuyor kesinlikle özel ilgi istiyor bu çocuklar...

çitole bende katılmadım sempatiksalakcinni diyetisyenler özellikle söylemiyorlarmı şerbetli tatlı yemeyin yiyecekseniz sütlü tatlı tercih edin diye..mersanın yaptığının hiç affedilir yani yok pasta yanında baklavaalsanaalsanasmile

ben de bijoma ve reyhan ablama yazayım neler yaptım diye..
artık sağlıksızda olsa karar verdim ki özel bir şey yapmadan ben kilo veremeyeceğim... akşam yemeklerimi kaldırdım cumartesi pazar en son saat 6 da kocaman bir kase salata yapıp yedim öğlenleri çok az atıştırdım baklıyat ve sebze bir de yoğurt tükettim...
kilomu oynatana dek akşam yemeği yemeyeceğim mafoldumben bulduğum tüm yeşil malzemeyi koydum salatama bir gün içine peynir rendeledim bir günde 5-6 kuşbaşı doğranıp haşlanmış et attım bu kadar yani... sağlıksız yapma etme diyenlerde lütfen demesinler çünkü kaç zamandır bilmediğimiz denemediğimiz yöntem kalmadı bu hafta benim doğrum bu yönde :kedi:

tombilicim senin içinde ne büyük motive olmuş harikadır tahmin ediyorum, alamadım diyede üzülme allah bir taraftan sıkıntılarınızı atlatmanıza yardımcı olacaktır emin ol kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş bol bol her istediğini alacağın anlarda olacaktır inşallah..yeni sezonlarda çok fiyatlı tabiki... sen bir beden daha düşene dek onlarda fiyat düşerler :))

dün hiç giremedim zati sitede sorun varmış. az sonra da ceylan gelecek burda yatacak bugün karşılıklı toto büyütücez yani kaydirigubbakcemile3

moralim çok bozuk ev baya tozlandı artık iş yapmak gerekiyor. adamgibi bir kadın da bulamadım. bir kimse de gelip yardımcı olayım demiyor. siz biliyorsunuz ben herkese koşarım, haram olsun demiyorum kızmıyorum onlara Allah bilsin. kalkıp bişeyler yapayım dedim annem aradı sakın ha dedi.. ey bekarlar sakın gurbete gitmeyin böyle orada kalırsınız işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydinlarrrrrr. ben iki hafta raporluyum.. doktordan geliyorum 5nisana kadar evdeyim.
isyerinde isler kesildi iyice nerdeyse zorla göndereceklerdi milleti doktora. hadi ben kendiligimden gideyim dedim. depresyondayim dedim cabuk yoruluyorum dedim. ee 20li yaslarda degilsin artik dedi persembe ge bir check up yapalim zaten 5 yilda bir ugruyorsun yakalamisken herseyine bakalim dedi.

tombilicim senin içinde ne büyük motive olmuş harikadır tahmin ediyorum, alamadım diyede üzülme allah bir taraftan sıkıntılarınızı atlatmanıza yardımcı olacaktır emin ol kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş bol bol her istediğini alacağın anlarda olacaktır inşallah..yeni sezonlarda çok fiyatlı tabiki... sen bir beden daha düşene dek onlarda fiyat düşerler :))

yok canım alamadım diye üzülmedim o kadar da sadece alacak gibi o da güzelmiş bu da güzelmiş diyince satıcı çok uğraştı benimle adamcağızın emeklerine üzüldüm ama napıyım 42 leri 44 leri görünce kendimden geçtim valla.eşim diyor ki allah seni biliyor lüzumlu lüzumsuz he ryere bol keseden harcarsın diye bize vermiyor diyor kaydirigubbakcemile3 ama olacak inşallah o gülerde sabah sabah süt kokulu yavrumu bırakıyorum ağlıyarak kimse dükkanını açmamışken ben açıyorum herkesten önce eşime yardım diye iş olsun diye kendi kariyerimden falan geçtim bir müddet eşim de nereden nereye düştük diye aman allah korusun yanlış yollara sapmadı çabalıyor hala garibim verecek bize biz de bekliyoruz o zaman kadar da 36 bedeni yok mu bunun diye sorarım belki de vay be süper olur 36 bedeni yok mu yok yaaa ama neden ben hiç kendime göre bişey bulamıyorum derim bende yalandan ağlanır sızlanırım sempatiksalakcinni

dün yediklerimi yazıyım bu arada
sabah:1 dilim çavdar ekmeği boooool salata ne var ne yoksa doğradım içine bol limonlu üstüne de peynir koydum bir yumurta
ara: yarım kase sütlaç
öğle: 1 kepçe çorba bol salata yanında 1 dilim ekmek çavdar ekmeği
ara: eşimle kuzumla alışveriş merkezindeydik o işe gitmişti öğlen orda buluştuk çok karnı açmış 1 kumpir alana 1 kumpir kampanyası vardı birini rus salatasız ve mısırsız yaptırdım ben de onun çeyreğini yedim yanında da 2-3 yudum kola içtim
sabah kahvaltımız geç olunca öğünler sarktı öğleden sonra ki arayı akşam yemeğine saydım eve gidince de üst üstüne 5-6 bardak su içtim nasıl yandıysam ve yattım
3 litre suyu yine bulmuşumdur mutlaka saymadım ama tam alışveriş merkezinde 2 saat vitrin bakma yürüyüşten sayılır mı bilmiyorum

Back
X