Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bi before'msu after da benden :KK48:

IMG_2381.webp

@nilsub kız bi selam verip kaçtın nerelerdesinn??

@morordek çalışmalar nasıl gidiyor? Yetiştirebildin mi??

@inatettimolacak şimdi nasıl oldun canım. Daha iyisindir umarım. Civan perçemi varsa azıcık hafifletiyor sancıyı

candy_candy candy_candy haftasonu giremiyorsun ama haftaiçi aktif olmaya çalış canım.
Diyet nasıl gidiyor. Dukana yarın mı başlacaksın.?

Evet canım yarın atak rejimine başlıcam 4 yada 6 gün yapıcam bakalım 4 gün kesin. ondan sonrası allah kerim.. Ya reglimden 10 gün geçmeden tekrar regl oldum ve deli gibi karnım şişti kızlar iş yerinde bi arkadaşıma da olmuş aranızda böyle bi şey yaşayan oldu mu o_O korktum açıkçası :KK17:

off süper değişim, ben 63-65 civarını çok beğendim öle kal hep :KK48:

amin canım, bende kaçamakları engelleyim tekrar diyet moduna döneyim hemde hamilelikten gelen 25 günün bi kısmını ödeyim istedim ama dur bakalım nolcak.

:super:

:KK48::KK48::KK48:
evet yaa böyle istediğimiz kiloda kalabilsek keşke hep vermesi zor alması kolay bu kiloyu :KK43:
Yaaa harikasın işte fark buna denir ne kadar fark var canım ikisi arasında merak ettim.. valla çıtır olmuşsun maşallah sana :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:

Eki Görüntüle 1914661

hayatım 20 kilo az değil ki benim bu üstteki resimde 17 kilo falan fark var şişko olan resimde bide göbeğimi içine çekmiştim resim çekinirken hep içine çekerim zaten hamile misin diye soran bile olmuştu bana :KK23:arada baya fark var göğüslerim küçüldü kollarım göbeğim helede yüzüm 44 bedenden 38 bedene falan düştüm

ah ah.. before after lar :KK51: hayatımda en çok özendiğim şeyler :KK51: hepiniz harikasınız.

medusa38 medusa38 senin ufaklıkta senden iyi rol çaldı haaa :KK53: maşallah kuzuma :anne:

Back
X