Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy masallah yaaaa ben bole fizigi olanlara bayiliyorum kum saati gibi brazcik daha zayfladiginda dahada gzel grunuceksn eminim canim aynen devm pes etme ;) :KK200::nazar:

ilki 70 üstü ikinci 61 yaklaşık 10 kilo var ama tamamı simitten ve koldan gitti gördüğünüz gibi :olamaz:
Dukanin mucizesi canim fazlalik nerdeyse ordan gidiyo isde benimde daha cok alt tarfdan gtti dahada gtsin insallah herkes istedigi kiloya ulassin :rapci:

Ayy masallah yaaaa ben bole fizigi olanlara bayiliyorum kum saati gibi brazcik daha zayfladiginda dahada gzel grunuceksn eminim canim aynen devm pes etme :KK66: :KK200::nazar:

Dukanin mucizesi canim fazlalik nerdeyse ordan gidiyo isde benimde daha cok alt tarfdan gtti dahada gtsin insallah herkes istedigi kiloya ulassin :rapci:

aynen dukanı bırakmıcam başkası yaramıyo bana baksana :olamaz: evet biraz daha gitsin, 36 beden olim bi hayırlısıyla.

Ben şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün:-)

Eklentiler

• IMG-20161122-WA0047.webp
    IMG-20161122-WA0047.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20161122-WA0046.webp
    IMG-20161122-WA0046.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 45
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı günler olsun :KK68:

Sabah yine koca bir kase çorbamla güne başladım ;)

toplight toplight Datlım bir şey danışayım sana yada Lahana yapan hatunlarada ;)
Lahana çorbam pişiyor tekrar ama ya ben kahvaltı etmeyi yemek yemeği özledim :KK53: acaba diyorum sabah ve öğlen hafif ve sağlıklı beslensemde akşam sırf koca bir kase çorbadan içsem bir işe yararmı :KK66:
Sabah öğle akşam hep çorba yiyince ufaktan sıkmaya başladı :KK53: psikolojik olarak bu seferde acaba halsizmi düşüceğim diye kendi kendimi dinliyorum :KK48: aslında yok hiç öyle bir halsizliğim ama dediğim gibi özlemden dolayı :KK48:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı günler olsun :KK68:

Sabah yine koca bir kase çorbamla güne başladım :KK66:

toplight toplight Datlım bir şey danışayım sana yada Lahana yapan hatunlarada :KK66:
Lahana çorbam pişiyor tekrar ama ya ben kahvaltı etmeyi yemek yemeği özledim :KK53: acaba diyorum sabah ve öğlen hafif ve sağlıklı beslensemde akşam sırf koca bir kase çorbadan içsem bir işe yararmı :KK66:
Sabah öğle akşam hep çorba yiyince ufaktan sıkmaya başladı :KK53: psikolojik olarak bu seferde acaba halsizmi düşüceğim diye kendi kendimi dinliyorum :KK48: aslında yok hiç öyle bir halsizliğim ama dediğim gibi özlemden dolayı :KK48:
canım ben 4günden sonra sıkılmıştım peynir yemeyi özlemiştim canım akşamı hafif çorbaylar geçirebilirsen sabah ve öğle dikkat ettikten sonra olur bence

kızlar menümü yazayım
sabah
8.30 ince bir dilim tava böreği (yarım dilim bile denebilir
domates 1kk peynir
ara 1armut
akşam 16
1kepçe nohut yemeği susuz
1/2dilim tbe
3-4kaşık yoğurt
akşam acıkırsam 1meyve veya biraz yopurt yerim günü kapattım
su 2lt ye yaklaştı yatana kadar 2,5olur
sporyok maalesef gene bakalım yarın sabah ne olacak bu akşamı çok erken kapattım

abowww kızlar ne yaptınız
medusa38 medusa38 tatlım son koyduğun fotoda bariz bir fark var muhteşem ötesi@toz-pembe canım sende evrim geçirmiş gibisin maşallah@w e n d y tatlım hiç 10 kg gibi göstermiyor sanki daha fazla vermişsin canım maşallah kızlar size
Kaptanım sabah resim yok diye kilo verdikten sonraki halimi koymustum Sonra kardeşinden aldım saol kaptanım :-)

Ben şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün:-)

Anam bu sen misin :KK57: ben şok!

abowww kızlar ne yaptınız
medusa38 medusa38 tatlım son koyduğun fotoda bariz bir fark var muhteşem ötesi@toz-pembe canım sende evrim geçirmiş gibisin maşallah@w e n d y tatlım hiç 10 kg gibi göstermiyor sanki daha fazla vermişsin canım maşallah kızlar size

Teşekkürler kaptanım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :KK48:

canım ben 4günden sonra sıkılmıştım peynir yemeyi özlemiştim canım akşamı hafif çorbaylar geçirebilirsen sabah ve öğle dikkat ettikten sonra olur bence

Valla sabah beri peynirle zeytinle bakışıyoruz :KK48: İnadımdanda yemiyorum :KK48:
Yarından itibaren bizim takım arkadaşlardan birinin ( gerçi kuş yuvadan uçtu ama hep bizimle sağ olsun :KK68: ) diyetisyen listeleri vardı bana da gönderdiği ;) onlarla devam edeyim diyorum hem sağlıklı beslenmiş olurum hemde fazla kaçmamış olur ;) akşamlarıda koca bir kase çorba içerim yine ;) Hem bugün yaptığım çorba bitsin hemde faydası olur diye düşünüyorum ;)

Back
X