Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1914748 Bir before after benden gelsin üst 74 alt 95✌✌✌:KK36::KK36::KK36:

wooowww maşallah yaaa inanılmaz bir değişim olmuş üstelik üstte çok daha az gösteriyorsun ;)
Ayyy bende yapacakmıyım böyle before afterler :KK61:
Rabbim nazarlardan saklasın .....Ammminnnn

Kızlar slm oğlum çok hasta sabah kadar uyumadık çok ateşlendi bende çok güzel artı çıktım haftasonu hiç dikkat edemedim 1 kilo geldi haliyle bugün dukan ataka başlıyorum cumaya kadar hadi hayırlısı

Geçmiş olsun canım. Biz de iki gecedir Ateşleniyoruz. 2 gündür saat 1 ile 5 arası ayaktayim. Denge sasti ama kilom sabit hala 76 kg yum.

ya sen süpersinn
evrimin kanıtı
insan isteyince neler yapabiliyor işte kanıtı bu resim motivasyon içeriyor gerçekten harikasın canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Gelinlik le de before after gelecek citirlar hem de yuzu acik. İnsan isterse imkânsız diye bir şey yok sadece emek ve sabır.Nasil zayıfladin diye soranlara diyet ve spor demiyorum. Emek ve sabır diyorum. Sen de inanılmaz vermiştin fatmacim. Ben 60 a inmeyi başarırsa yine aranızda olacağım. Çünkü bunyem kiloya çok müsait. Korumak da önemli.

T tatlitambak kuzum senin oğlan nasıl oldu?

Canim gündüz öksürük burun akıntısı var. Gece ise sadece ateş çıkıyor. 2 gecedir oturuyoruz oglumla. Dün gece aniden burnu kanadı. Ben de 2 gündür kötü idim ama bugun cok iyiyim. Evimi temizledim. Şimdi ise AVM deyiz . Çocukları parka getirdik. Birazda alışveriş yapacam. Bomba gibi dönüyorum yarın canım.

Sende moralini bozma o artı hemencik gider canim

IMG_20161121_160241.webp
:KK68: Mum ışığında akşam yemegim Sek quark bolca tarçın ve tabiki zerdeçal ilaveli.:KK72:

morordek morordek çalışmalar nasıl gidiyor? Yetiştirebildin mi??
Yetistiremedim tabi ki :KK42: ama bugun gorustum tez hocamla su an acil yolla falan da demedi, ben de biraz daha yazip oyle yollayacagim. Zaten tüm gün koşuşturma ile gecti, moralim de cok bozuk :(
Vaaaay baya büyük bir değişim olmus wendycim super ;)

Gelinlik le de before after gelecek citirlar hem de yuzu acik. İnsan isterse imkânsız diye bir şey yok sadece emek ve sabır.Nasil zayıfladin diye soranlara diyet ve spor demiyorum. Emek ve sabır diyorum. Sen de inanılmaz vermiştin fatmacim. Ben 60 a inmeyi başarırsa yine aranızda olacağım. Çünkü bunyem kiloya çok müsait. Korumak da önemli.
inşallah bekliyoruz gelinlikli halinide eminim peri kızı gibi olacaksın canım :KK68:
gerçekten emek ve sabır olmadan sonuca ulaşılmıyor bunu bilirimm Hoppa
ben küçüklüğümden beri tombiş bi kızdım zaten öyle kilo verince herkes şaşırmıştı ben bile alışamamıştım yeni halime ama çok güzel bi duygu yaaa :KK200: bende hedefe ulaşınca gene gelirim buralara en önemlisi korumak zaten

Back
X