Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım karnıbaharı kucuk parcalara ayırdım şöyle ıkı kup seker buyuklugunde 5 dk tuzlu suda hasladım snr uzerıne sarımsaklı yogurt tavada az kıyma kavurdum ustune salca sevdıgın baharatlar onu da yogurdun uzerıne dok seversen nane serp cok begendılerrr
üzerine kıyma dökmeden yapıyordum kıymalı da deneyeyim

Benim esimde yedi de küçük oğlum kizartmasini seviyo kiymalisini beğenmedi
aysecim senin küçük çok fırlama olcak ağzının tadını biliyor
biliyormusumuz bende kızartmasını çok severim ana senelerdir hiç yapmadım şöyle söyleyeyim benim çocuklar hiç tadını bilmezler çünkü zkızaetma zararlı diye yapmıyorum patates kızartması bile senede 2-3defa yapıyorum

Günaydın kızlarr :KK15:

Bisey yemrmişsin canım. Yarin halsiz kalma

kalmam merak etme, o artılar gidicek :) +900'üm hala, 500 gitmiş bile.

Utanarak menümü yazayım
Kahvaltı
1 tabak lahana çorbası
1.5 mandalina
Öğle:
1 tabak lahana çorbası
1 kk peynir
1 mandalina
Ara:
1 havuç yarım mandalina
Akşam:
2k nar
Eşim fırında balık yapmisti ama saat 9 olmuştu diye yemedim. Aslında ayıp ta oldu ama ne yapalım vaktinde bogazami tutsaydım bi günlük tolere ederdim ama işte pis boğazlığın hazin sonu ....

kız bu menüden mi utandın deli? bişi yememişsin ki sende.

Kız bugün saf protein değil miydi :) ıspanak kökü ne bi de??
bugün protein günü yapıyorum canım cumartesi protein yaptım diye biraz ara vereyim dedim 1 gün erteledim oyüzden :) ıspanağın yapraklarıyla annem gözleme yapmış o sap kısmınıda yemek yapmış ondan yedim bende Hoppa
tüm tk regli oldu nerdeyse artıların sebebi belli oldu eendy de regli hadi kırkınız karışacak:eek:
:KK45: ayy evet kırkımız karışacak sanırım :KK45: en azından neden artı geldiğim belli oldu haftasonu dikkat etmiştim çünkü eşimle 1 saat yürüyüşe bile çıkmıştık

bugün protein günü yapıyorum canım cumartesi protein yaptım diye biraz ara vereyim dedim 1 gün erteledim oyüzden :) ıspanağın yapraklarıyla annem gözleme yapmış o sap kısmınıda yemek yapmış ondan yedim bende Hoppa

:KK45: ayy evet kırkımız karışacak sanırım :KK45: en azından neden artı geldiğim belli oldu haftasonu dikkat etmiştim çünkü eşimle 1 saat yürüyüşe bile çıkmıştık
sen bunkadar dikkat ettikten sonra gider canım ctesi bende kokoreç yemiştim bugün cumaya göre eksideyim yediklerimizi eritmek önemli

canım çok sevindim senin kaldı 400
benim de şu an cumaya göre -400 çok mutlu oldum sabah

maşallah kaptanım, eksilere geçmişsiniz harika, benim var daha +900 ama gidicek merak etmeyin, cumaya eksi geliceğimin sözünü veriyorum, bi daha da kopmayacağım böyle.

Nasılsın kuzum??
Yaa benim çorba tabaklarım dolu doluydu..

ne kadar çok çorba o kadar iyi işte, ne güzel. tartıldın mı sabah?

bende iyiyim kuzucum, işe geldim yine, üşüyorum bol bol :KK48: bi çerçeve almıştım, 8'li, kızımın resimlerinden seçip çıkarttırıcam bakalım. iyice huysuz oldu kuzum, sabahları her gün ağlıyo ne varsa sanki, sonrasında mutlu ama her sabah ağlanmaz ki yaa :olamaz:

ne kadar çok çorba o kadar iyi işte, ne güzel. tartıldın mı sabah?

bende iyiyim kuzucum, işe geldim yine, üşüyorum bol bol :KK48: bi çerçeve almıştım, 8'li, kızımın resimlerinden seçip çıkarttırıcam bakalım. iyice huysuz oldu kuzum, sabahları her gün ağlıyo ne varsa sanki, sonrasında mutlu ama her sabah ağlanmaz ki yaa :olamaz:
canım malum bu sıpaşar uykularını alamayınca huysuz oluyorlar bizimde bir gün evden sakince çıktığımız görülmemiştir

Back
X