Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

efenim kilo mu bildiriyorum 57,800

atl dönüsü kilom 58 küsürlerdeydi.. buhaftayi bir ögün diger ögünleri elmayla gecirdim süppiiiirrrrhihoyyythihoyyyt simdi mezun olunca ins spor zamani yaza kadar ins guzel spor yapicam

Günayyydıııın kızlarrr
Ben aynıyım 74,6 milim oynama yok.Bu hafta pek birşey yemedim.Daha doğrusu yiyemedim.Pazartesiden beri antibiyotik alıp duruyorum.Onun etkisiylemei yoksa tüm hafta yatak döşek yatığım için mi bilemiyorum.Sporada gidemedim.Bugünde gidemeyeceğim.Olduğum yerdeyim.
Şükür gene de almamışım.O da birşey!....
allahın izniyle haftaya daha çok hareket ederimde, artık vermeye başlarım.Çünkü anladım ben çenemi tutamıyorum.O yüzden daha fazla hareket etmem lazıııım.
Herkese hayırrlı Cumalar olsuuuun.

günaydın larrr
yaz kallisim yaz 112
0.6 grm fazla
ama inan hiç üzülmüyorum çok iyiyim
aynen devam yola
diyet deyil benim bu yaşam tarzım bundan sonra

bu ara dün sabah tartıldım ve geçen hafta verdigim kilonn neredeyse tamamına yakını üstümdeydi hayret ettim
akşam çok su çay tükettim ona ragmen 112 ye mutlu oldum şahsen

düşünüyorumda
geçen hafta ve bu hafta arasındaki farkkı
sanki akşamları daha hafif geçirmişsin
( ama bu haftada çogu akşam ekemk yoktu menümde) ki ben ekmeksiz asla doymayan bir insandım
artık 1-2 dilim kepek ekmegi yetiyor

ve çokd aha fazla su ve hemen hergün soda içmiştim
acaba sodanında katkısı varmıki zayıflamaya
ay ne çok konuştum
ordan girdim burdan çıktım :D
hepinizi muckslarım

candycim sen neden mendil sallıyorsun sessiz sessiz...

kötü bi sonuç aldım ama bilmiyorum ya.. çok kötü şartlarda tartıldım.. reglim , 3. günüm bitti.. bugün 4. gün olacak daha da tuvalete çıkmışlığım yok çünkü dönemimi çok ağır geçirdim kasıklarımı hiç zorlamadım.. çok sancılıydı.. son üç gündür akşamları eğitim olduğu için hem çok geç yiyorum hem de annemin ısrarıyla karbonhidrat bol tuz patates ağırlıklı bi menüyle.. boğazıma kadar dolu hissediyorum şu an kendimi yani öyle diyim.. ve sonuç ciddi anlamda kötü öyle 100 200 gram değil :çok üzgünüm:

kötü bi sonuç aldım ama bilmiyorum ya.. çok kötü şartlarda tartıldım.. reglim , 3. günüm bitti.. bugün 4. gün olacak daha da tuvalete çıkmışlığım yok çünkü dönemimi çok ağır geçirdim kasıklarımı hiç zorlamadım.. çok sancılıydı.. son üç gündür akşamları eğitim olduğu için hem çok geç yiyorum hem de annemin ısrarıyla karbonhidrat bol tuz patates ağırlıklı bi menüyle.. boğazıma kadar dolu hissediyorum şu an kendimi yani öyle diyim.. ve sonuç ciddi anlamda kötü öyle 100 200 gram değil :çok üzgünüm:

insanlar bazen kendilerine zaman tanımalılarr

sıkıntı yaptıkçaa kendinee
büyürdeee o durdugu yerdee
az rahat ol
hastalıgına ver ve
ben biliyorum ki sen iyileşinde üzerinde fazla yer ve zaman kaplamıcak o hain kilolarrraklinialirimsmile

bu gün hava kapalı o yüden hemen bunaldım sıkıntı bastı, sanki yağmur yağacak gibi bir hava var, güneş olmayınca benim sinirlerim depreşiyor...

reyhan ablam senin o aldığın çiçeğin bir değişik türü var bende bahçe kapımın üzerinde kemer şeklinde yazın seyrine doyum olmuyor...bak bundan benimki aynı renk...

200807231509311.jpg

Ohhhhh be sonunda buldum.Herkes kartpostal misali bahçenden bahsedince çatladım.Valllaha ellerine sağlık hayatım.ne güzel sarmış çiçek kapıyı.Gerçektende zor zanaat bahçe çiçek işi.Benim annem hastadır.Sabahın ilk ışıklarıyla çıkar bahçesine akşama kadar unutur kendisini.Gördüğü her çiçekten azıııcık yürütürür."Sevaptır sevap çiçek üretmek hırsızlık der."CADIARZUAma çiçekleri ,tohumları ya bana ya da babama yürütürür.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi:Neymiş efendim kendi yürütükleri tutmuyormuş.Ama ekince oluyormuş.bilmiyorumkismile
Sana ve Reyhan ablama özeniyorum.Ne güzel ekip biçiyorsunuz.Ama annemi gördükçe yok elimi sürmem diyorum.
Bundan 3-4 sene önce zaten balkonumda kırmızı biber ,domates, kara lahana ve kıvırcık yetiştirdim.Geniş dünyamı (Balkonumu) daraltım.Ne çamaşır asabildim ne oturabildim.Ne de bütün bir yaz boyunca bir yere gidebildim.Sebzelerim kurayacak diye kımlayamadım yerimden.Gerçi çok güzel oldu.Bütün yaz balkondan sofraya domates biber yedik.Bir güzelde kara lahana dolması yedik.Ama ilk ve sonduuuuu.
Saolsun eşim amerkan biberi varya sarı dolmalık.Onu çok seviyor diye deneyelim dedim.Aldığımız biberlerin çekirdeklerini kuruttum.Şubat- martta balkonda leğenlere saksılara diktim.Dünya saksı leğen aldım.Taşıdığım toprak cabası.Yetmedi bir de eşim karalahana ve kıvırcık tohumu getirdi.Oldu olacak dedim.Bende pazardan domates fidesi aldııım.Ama alllahın bir günü kimsenin aklına gelip bir tas su vermedi.
Bütün yaz kayınvaildem bir yandan annnemler bir yandan gelin yzalığa çocuklar denize havuza girsin dediler.Topu temeli 1 hafta gittim.Bu hafta içinde eşim su vermediği gibi birde telefon açıp bunlar kuruyor kalk evine gel dediii.On ççiiiiin ilk ve sondu.

candycim dün yazdım bende geçen hafta ödem yaptı dedim bu hafta arası çok güzel geçti diyordum ki dün yazdım regl başlangıcı için tekrardan aşırı şiştim ama nasıl şiş anlatamam her yanım acıyor şişlikten sancı çekiyorum bende tartılmaya korkuyorum fakat bundan kaçış yok bu gün böyle olur yarın düzelir stres yapma yeter ki..

En komiğide ne biliyor musunuz?!......Hesapta ben sadece fidan yetiştirecektim.Eşim gerisiyle ilgilenecekti.Ama her zamanki gibi benim üstüme yıktığı gibi ,birde kalkıp "eee bunlar seneye gene sebze vermeyecekler mi?Ne yani kurayacaklar.Sonra gene aynen tohum fidan oooooooo zor iş dedi."Noktayı koyduuuu.
allahım yarabim ya ağaç zannetti sebzeleri?.......

Kalliste'mmmmm günaydııın...Canımmm ay boşverin şu kiloları ne yapalım bizi çok seviyorlar ki bırakmıyorlar.Stres yapsakta yapmasakta fukara sümüğü gibi yapışmışlaaaar.Olsuuuun ne yapalımgitmmmiiiiiileeeer.Biz onlardan daha inadızzzzz verceeeez...
Sağlam kafaa ve moralle üstlerine gide gide yürüye yürüye göndereceğiiiiz.
Aldım tabi vitaminlari ilaçları kafam biraz kalktı.Hemen yazmaya başladım.

oburcuğum o bahçe benim değil :))

benim eski bahçem güzeldi bahçemde bulunan mor salkım vardı bak bundan ve birde bunun yanında kiwilerim vardı 3 katlı evi tamamen sarmışlardı ama oturmak kısmet olmadı
morsalkm.jpg

ufak yerde zor oluyor yer daralması filan.. bizde eşim çiçeklere özel yer yaptı balkonu tamamen dıştan çevreledi saksıları dizmek için bize engel olmuyorlar ama bakımı dediğin gibi zor bende yaz tatiline gittiğimde filan aklım kalıyor çok su dökülür çürür az dökülür kurur diye hep aklımda.. büyük kızımın arkadaşları gelip suluyorlar allah razı olsun onlardan..

insanlar bazen kendilerine zaman tanımalılarr

sıkıntı yaptıkçaa kendinee
büyürdeee o durdugu yerdee
az rahat ol
hastalıgına ver ve
ben biliyorum ki sen iyileşinde üzerinde fazla yer ve zaman kaplamıcak o hain kilolarrraklinialirimsmile

candycim dün yazdım bende geçen hafta ödem yaptı dedim bu hafta arası çok güzel geçti diyordum ki dün yazdım regl başlangıcı için tekrardan aşırı şiştim ama nasıl şiş anlatamam her yanım acıyor şişlikten sancı çekiyorum bende tartılmaya korkuyorum fakat bundan kaçış yok bu gün böyle olur yarın düzelir stres yapma yeter ki..

gerçekten teşekkür ederim ikinize de çok teşekkür ederim.. ben niyetimi bozmuyorum artık dediğim gibi diyet ve egzersiz programımı bir daha aksatmayacağım.. illaki veririm diye düşünüyorum yani doğruyu yaptıktan sonra di mi.. hastalığımı ve regglimin sancılı dönemlerini atlattım.. diyet programıma kısmen geri döndüm.. yani tuvalete çıkana kadar pek bişey yiyemem sanırım.. ama ondan sonra sağlıklı sağlıklı beslenicem.. bu akşam da egzersiz programıma dönüş yapıyorum.. ama hiç bozmicam haftaya da atamazsam bu kiloyu üzerimden ben daha da bişey demem yarışmadan da çekilirim kendi halim de alıp vermeden yaşar giderim .. senağlama

Mersaa'm nerde ayyy yaaa eşimi bu hafta ben tek başına bıraktım.Kendimi çok kötü hisediyorum.Umarımm dağıtmamıştır.
Kızzzzlar çıtırlarrr Merve ve Aleyna nerdeiniz.Derslerden fırsat bulup gelemiyorsunuz.Biliyorum ama ben sizin ne yaptığınızı çok merak ediyorum.Ne olduuuu kilolar ?!....Onlar gitmese bile dert etmeyin ölçüleri aldınız değil miiiii?Ölçülerden gitmesi bile çooook iyi.Çünkü bu yağların kasa döndüğünü gösterirrr....

Kalliste'mmmmm günaydııın...Canımmm ay boşverin şu kiloları ne yapalım bizi çok seviyorlar ki bırakmıyorlar.Stres yapsakta yapmasakta fukara sümüğü gibi yapışmışlaaaar.Olsuuuun ne yapalımgitmmmiiiiiileeeer.Biz onlardan daha inadızzzzz verceeeez...
Sağlam kafaa ve moralle üstlerine gide gide yürüye yürüye göndereceğiiiiz.
Aldım tabi vitaminlari ilaçları kafam biraz kalktı.Hemen yazmaya başladım.

valla ben stres yapmıyorum artık biliyorum ki bir noktada kıracağım o kiloyu ve güzel sonuç alacağım...

bu sabah bir kalp ameliyatı izledim çok tuhaf oldum 107 kilo bir adam ve sonra zayıflamış ama o kalp ve damarların etrafı saprası yağ bağlamıştı doktor eliyle sıyırıyordu mafoldumben damarları sıkıştırmış yağlar kalbi sıkıştırmış ve organlar görevlerini yapamıyorlar kalp doğru düzgün atamıyordı bile yer kalmamış çünkü.. doktor diyor ki siz basenlerinizi kafaya takarsınız ben kalbinizi mafoldumben

kızlar günaydın.ama moralim bozuk tartıdan şimdi indim aslında beklediğim bir sonuçtu bu hafta .tamam kızacaksınız geçen pazarki tatlı ve pasta bide hafta içinde 2 kere yarımşar paket kepekli bisküi.ama inanın kaçamağımın hepsi bu.bide 2 gündür tuvalete uğrayamıyorum.bide biliyosunuz moralim çok bozuktu hiç spor yapamadım sayılır bütün gün evde yattım dün.bütün bahanelerimi sıraladım şimdi sonucu yazıyorum.500 gram fazla çıktım.

oburcuğum o bahçe benim değil :))

benim eski bahçem güzeldi bahçemde bulunan mor salkım vardı bak bundan ve birde bunun yanında kiwilerim vardı 3 katlı evi tamamen sarmışlardı ama oturmak kısmet olmadı
morsalkm.jpg

ufak yerde zor oluyor yer daralması filan.. bizde eşim çiçeklere özel yer yaptı balkonu tamamen dıştan çevreledi saksıları dizmek için bize engel olmuyorlar ama bakımı dediğin gibi zor bende yaz tatiline gittiğimde filan aklım kalıyor çok su dökülür çürür az dökülür kurur diye hep aklımda.. büyük kızımın arkadaşları gelip suluyorlar allah razı olsun onlardan..

Balkonda iş çok zor yaşadım biliyorum.Gerçi benimde evin içinde ufak çaplı bir orman misali köşem vardıııı.Dağıta dağıta şimdi 10 saksı kaldı heralde.Devetabanı,yukalar,kordelalar,afrika menekşeleri ve ismini tam olark bilmediğim üç çeşit daha.....Menekşe dışındakilerin hepsini eşim başıma sardı.İş yerinde bakıyordu.İŞ yerini değiştirip ,bir handa alt katta bir yere taşınınca tüm çiçekler eve geldi.İlk başta gayet güzel bakıyordu.Hatta eylül ve martta oturup onları kesip biçip çoğaltıp saksılarını değiştiriyordu.Duuuuuuu.........Sonra ondan da bıktı ve hepsini üstüme bıraktı.Bende 3 senedir kızların öğretmenlerine, evlenenlere ,yeni eve taşınanlara götüre götüre bir hal oldum.Amaaaa halen bitmediler.Dediğim gibi 10 saksı içerde haleeeen.

En komiğide ne biliyor musunuz?!......Hesapta ben sadece fidan yetiştirecektim.Eşim gerisiyle ilgilenecekti.Ama her zamanki gibi benim üstüme yıktığı gibi ,birde kalkıp "eee bunlar seneye gene sebze vermeyecekler mi?Ne yani kurayacaklar.Sonra gene aynen tohum fidan oooooooo zor iş dedi."Noktayı koyduuuu.
allahım yarabim ya ağaç zannetti sebzeleri?.......

ay siz tam evlere şenliksiniz vallahi hle eşin ağaç zannetmiş ha sebzeleri :roflol: :roflol: :roflol: sabah sabah hiç güleceğim yoktu boşver oburixim ya sen bu adama yaranamazsın uğraşma çiçekle böcekle kendini iyi etmeye bak sen

**5.TAKIM 149 .ETAP **
Pia ( 60.0 / 57.8 / 2.2 / 3.67% )
tombili ( 80.5 / 80.2 / 0.3 / 0.37% )
mersa ( 77.0 / 77.5 / -0.5 / -0.65% )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 /
citol ( 111.4 / 112.0 / -0.6 / -0.54% )
candy_candy ( 105.1 / 106.3 / -1.2 / -1.14% )

Back
X