- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.301
Emzirdigi için prolaktin seviyesi artiyo oda bazılarında regli geciktiriyor bebek yoktur belkiSende demişsin zaten..
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirdigi için prolaktin seviyesi artiyo oda bazılarında regli geciktiriyor bebek yoktur belkiSende demişsin zaten..
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Niye kovulasin tek artı gelen sen değilsin olur arada takılma bu kadarKovuldum mu ıstıfa edeyım mıııı![]()
Canım ya az sabret kafaya taktıkça daha da gecikir.Şükur canımmm aynı ilte yoğun devammm bıldıgın uzere bu hafta artı cıktım nedenı maglum canım sıkılıyor bu duruma
Bence çok güzel görünüyor.Afiyet olsun
Saol cnm tadida güzel ve çok doyurucuBence çok güzel görünüyor.Afiyet olsun
Canım çok geçmiş olsn. Dua edeceğim.Allah şifa versin.Oğluşun da ilgi mi bekliyor acaba neden böyle yapıyor.
Kizlar anca gelebildim o kadar yogun bir gundu ki kostur kostur öldüm. Eve geldim kendime bi yorgunluk sütü ısıttım
Hamile pantalonu aldim canim, kazaklar simdilik idare ediyor. Elbise de iste kilolu zamanlarimdan kalma 1 tane vardi simdi nişan icin ayri bi sey almayayim dedim o yuzden idare ettim onunla. Anca alicam yani cogu seyi :)
Ahahah ay onlardan halliceydim iste gobusumle ortalarda cikip damat halayi falan oynadim
Canim tabi sorun ne bilemem ama hic kimse icin kendini uzmeye, psikolojini bozmaya degmez. Hele de okuldaki kizlar dedigin universite hayatindan sonra belki bir daha gormeyecegin kisiler, gecirecegin birkac sene yani maksimum. Hiiic kafana takma
Cok gecmis olsun tambagim. Izin hakkin var, nasil istersen oyle yapalim.
Gecmis olsun kaptanim umarim duzelir bir an once, kendine dikkat et. Tambagin izin hakki var bu arada hatta yazin izne ayirmistik bir kere, bunu da kullaninca yıllık izin hakki dolmus oluyor ama zaten yıl bitimine de ne kaldi :)
Canım yapmaya dahı korkuyorum ben de spiral var cooook dusuk ıhtımalll yapamammmm yuregım kaldırmazz
10 da 1yumurta,domates,5zeytin,10 badem,peynir
13 de tkahvesi, 1 dılım kek (öğlen yemeği yerine)
15 te 1elma,mandalin, chaili yoğurt,2 ceviz
17 demistık cay
18,30 da kuru fasulye,turp
2ltsu
Sade tkahvesi
Ciddi mi canım yaaa ben de nıye ıradeli degılım dıye kendımı yıyorummmEmziren bir bayana göre çok iradelisin canım. Masaallah sana.menuler ggüzel ben begeniyorum.
allahım sen ısteyene nasıp etttt bın şükür benım var onlara saglık ömur guzel hayat verrr, herkesın cocugunaaaKız bizim arkadaş spiralle hamile kaldı hiç bir yöntemin %100 koruyucuugu yok ama inşaallah yoktur canım bebis daha çok küçük.
Ben kızım 1 .5 yaşı da iken reglim 10 gun geçti. Test falan yyapmadım ha dum ha olacam derken 10 gun geçti. Acile gidip kan tahlili yaptırdım. 1 saate sonuç çıkar dediler. Eve geldim. Wc ye gittim regl olmuşum. Sonuca da gerek kalmamıştı. Sanki hastaneye gitmemi bekliyormus
Yok ucuncu olacakkkCanım ya az sabret kafaya taktıkça daha da gecikir.
Bu doğumdan sonrakiilk regl mi olacak tı?
Canım anlamadım gıttı nedenınıNiye kovulasin tek artı gelen sen değilsin olur arada takılma bu kadar![]()
Ciddi mi canım yaaa ben de nıye ıradeli degılım dıye kendımı yıyorummm
Canım anlamadım gıttı nedenını
İlk defa karnım bu derece sıss mısır puskulu ıctım yok allah yok
Bu arada yemegi azaltmanın sute cooook etkısı var iki haftadır sut sagmalqrımdan anlasılıyor sut mıktarı su ıle ılgılı ancak kalıtesı yenılenlerle ılgılı.
Bebışko 4 aylık oldu masallah 6.aydan snr ek gıdaya gecınce emmesı azalcak o yuzden bu ıkı ayda fazlalıklarımı versem super olur yaaa snr da korurdummm
Haftasonu arkadaslarla bulustuk
allahım sen ısteyene nasıp etttt bın şükür benım var onlara saglık ömur guzel hayat verrr, herkesın cocugunaaa
Tesekkurler canımmmYok canım cidden iradelisin ve menulerinde hersey var özellikle chai tohumu omega 3 yönünden çok faydalı biliyorsun.
menulerinde genel olarak gördüğüm meyve yoğurt süt çerez muhakkak var.
sabırlı ol sende bu iradeli günlerinin meyvesini alacaksın. Emzirdigin için hormonlar çok farklı. O yüzde 1 günün 1 gününü tutmayabilir. Sen bu şekil devam et eminimki gidecek kilolarin da çıtır bir anne olacaksin