- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.601
Kızlar bu arada ben hasta oluyorum galiba, bugun hep bogazım agrıdı. Ne yapmam lazım bilmiyorum, mandalina portakala verdim kendimi ama hasta olmamam lazım![]()
Geçmiş olsun ördekcim, meyve ve sıcak çaylarla idare etmeye çalışıyosun bence öyle de devam et, hamilelikte kullanılan antibiyotikler var tabi ama doktorun mümkün olduğunca vermeyecektir zaten, benim de ara ara boğazım kulağım ağrıyo bu ara ama çok zorlayıcı bi durumu yok şimdilik, inşallah çabucak atlatırsın..
Ebruş yarın bende denicem bakalım
aaa matildacım sende mi başlıosun hurmaya

Canım kerevizin soyup limonlu suda yarım saat bekletin acısı çıksın yoksa keskin tadı kalır birde rendeleyene kadar limonlu suda kalsın çıkarma kararır
Püf noktası önce 2 portakalı suyunu sık üzerine bir limon suyu sonra kerevizin rendeleyip siyunu sıkarak beklemeden portakal suyuna at ve hemen karıştır yesil elmayida rendeleyip karıştır sonra katı yoğurt veya süzme yoğurt tuzunu ekle asıl tarifte mayonez var ben hiç koymadim
Üzerine normalde bir bardak ben 3 ceviz koyuyorum sen miktarını kendine Gore ayarla birde damak tadına Gore yoğurda sarımsak eklersen süper olur instegramda resimde var salatanın afiyet olsun deneyenlerbeğeniyor tadını
ay bayılırım yaa, misafire de yapıyorum ben bayıla bayıla yiyolar

Her türlü katılırım neye katılıyoruz geçmişi okumaya fırsatım olmadı daha :)))
bebiş topiği şekercim.
Alma canım alma, çok zorunluysa doktorun verir zaten.Augmentin cok guclu bi antibiyotik degil mi canim? Hamilelikte antibiyotik yasak degil mi? Zaten normalde de mecbur kalmadikca antibiyotik alma taraftari degilim hele simdi hic alamam..
280 gramcıkmış oğluş, bi o kadar da eşi olsa azıcık da suyu olsa 750 gr hadi 1 kilo, şuç atma bebişimeAslinda bu hafta gecen haftaki kadar kacamak yapmadim. Bir de cuma gunku tartidan sonra wc'ye cikabildim. Demir ilacina basladigim icin bazen kabizlik oluyor. Belki de o yuzden oyle ciktim bilmiyorum. Yarin sabah bi tartilayim eger bekledigimden kotuyse dikkat edeyim. Aslinda dedigim gibi bu hafta dikkat de ettim ama bilmiyorum karnim cok buyuyorcocuk mu benim kilom mu bilemedim...

Bebek isteyenlermi bunlar
Bu aralar iyice depresyona girdim ya bu ay yapicaktik ne guzel![]()
bizimde en az 5-6 ayımız var merak etme şekercim, girme depresyona ya, önce sağlık, sağlıklı ol ki bebişe rahat bakasın