Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim 1 fincan dan birsey olacağını zannetmiyorum. . Elma sirkesi ile de gargara yapabilirsin
Yarin gecmezse deneyeyim bakalim
Ayy aman ördekcim şimdiden önlemini al hasta falan olma
Insallah olmam valla :(
Sen hala ideal kilonun altindasın demi? :)
Çıtır anne
Gecen cuma 64 çıkmıştım Ebrusum, bu hafta da 65 olmus muyumdur bilmiyorum ama gobegim gunden gune büyüyor. O yuzden su anda hic ideal kilo altinda gibi gozukmuyorum :-)
Adaçayı nı gargara yap içme zaten ıhlamur da izin vermiş az içersin napcan cnm işte
Aslında boğaz için hamilelikte agumentin kullanabiliyorsun dr bi sorsaydın
Augmentin cok guclu bi antibiyotik degil mi canim? Hamilelikte antibiyotik yasak degil mi? Zaten normalde de mecbur kalmadikca antibiyotik alma taraftari degilim hele simdi hic alamam..

Yarin gecmezse deneyeyim bakalim

Insallah olmam valla :KK43:

Gecen cuma 64 çıkmıştım Ebrusum, bu hafta da 65 olmus muyumdur bilmiyorum ama gobegim gunden gune büyüyor. O yuzden su anda hic ideal kilo altinda gibi gozukmuyorum :-)

Augmentin cok guclu bi antibiyotik degil mi canim? Hamilelikte antibiyotik yasak degil mi? Zaten normalde de mecbur kalmadikca antibiyotik alma taraftari degilim hele simdi hic alamam..
Kaptanım 20 haftanın var nerdeyse son iki ay birer kilo alacağınız dusunursek diğer zamanlarda biraz dikkat etmeniz lazım kacamaklar için acaba belli gunlerinizmi olsa sadece ozaman mi yerseniz yada karbonhidrat olabildiğince azaltin sağlıklı karbonhidrat almaya çalışın meyve ve sebzelerden ya da kontrole gidince doktorhnuzdan bi program isteyin olmaz mi

Kaptanım 20 haftanın var nerdeyse son iki ay birer kilo alacağınız dusunursek diğer zamanlarda biraz dikkat etmeniz lazım kacamaklar için acaba belli gunlerinizmi olsa sadece ozaman mi yerseniz yada karbonhidrat olabildiğince azaltin sağlıklı karbonhidrat almaya çalışın meyve ve sebzelerden ya da kontrole gidince doktorhnuzdan bi program isteyin olmaz mi
Aslinda bu hafta gecen haftaki kadar kacamak yapmadim. Bir de cuma gunku tartidan sonra wc'ye cikabildim. Demir ilacina basladigim icin bazen kabizlik oluyor. Belki de o yuzden oyle ciktim bilmiyorum. Yarin sabah bi tartilayim eger bekledigimden kotuyse dikkat edeyim. Aslinda dedigim gibi bu hafta dikkat de ettim ama bilmiyorum karnim cok buyuyor :( cocuk mu benim kilom mu bilemedim...

Aslinda bu hafta gecen haftaki kadar kacamak yapmadim. Bir de cuma gunku tartidan sonra wc'ye cikabildim. Demir ilacina basladigim icin bazen kabizlik oluyor. Belki de o yuzden oyle ciktim bilmiyorum. Yarin sabah bi tartilayim eger bekledigimden kotuyse dikkat edeyim. Aslinda dedigim gibi bu hafta dikkat de ettim ama bilmiyorum karnim cok buyuyor :KK43: cocuk mu benim kilom mu bilemedim...
Bebek şuan 280 gram orta boy ayva kadar :-)

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kuzucum mezuniyetin hayırlı olsun, bebiş haberlerini de bekliyoruz inşallah :anne: yalnız bırakma bizi gel haber ver mutlaka :KK46::KK46::KK46:
Canimm cok sagolasin karnemi gorunce cok duygulandim umarim sizlerde en yakin zamanda alirsiniz
Bebisi ertelemk zorunda kaldik simdilik belimde kist cikti kuzum ya onun tedavisini oluyorum bakalim insallh 3 ay sonra dusunuyoruz

image.webp

23'e gireceğim. Tayin işi en az 1 sene sonra olacağı için o zaman kadar bebiş büyür diye dusunuyorum ama hiçbir şey kesin değil ki
Hayatımızı planlaya mıyoruz bile
hmm ayni yaslarda sayiliriz sana dyorum ama bende acikta okumak istiyorum unv. bu sene ygsye gricem tekrar bakalim nolcak ;) hakkimizda hayrlisi

Bgunku menum
Sabah
1 bardak maydonoz kuru
Yarim greyfurt
3 kasik yesil mercimekli yesil salata
5'i bi arada cay

Arada su ve 5'i bi arada cay

Aksam
Yogurtlu pancar salatasi
1 tabak tavuk corbasi

Arada su ve 5'i bi arada
1 tane greyfurt
1 tane mandalina

Su 2 lt
Spor 1 saat pilates
30 dakika hizli tempoda yuruyus ;)
morordek morordek toplight toplight

Bende dünkü menümü yazayım;

Sabah; 5 hurma, 3 yk yoğurt
Ara; şekersiz türk kahvesi, şekersiz sütlü nescafe
Öğle; 5 hurma, 3 yk yoğurt
Ara; 1 armut, 1 elma
Akşam; 5 hurma, 2 yk kadar tavuklu kereviz salata (gözaydına gitmiştim salatasından yedim sadece)
Su; 2 lt'ye yakın
Spor; gezme dolayısıyla kapalıyız efenim, ahh ah şu leslieyi indiremedim ki :(

Back
X