Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh kaptanım nasıl bir çıldırma eşiğindeyim bir bilseniz.. Yangın var diye bağırıp herşeyi arkamda bırakıp koşarak uzaklaşmak istiyorum.
Kendimle kafayı bozmam lazım yine yoksa akıl sağlığımı da kaybedicimm.. O yüzden yeniden size sarmaya karar verdim.. Çok özledi herkes beni biliyorum sarılın öpün beni bakem :KK74::KK60::21:
:KK60::KK19: hosgeldinnn :KK15:

O kadar dedim yeme yeme bu hafta artık kaçamak yok kurtul su 67 den
Artik yok canik soz daha yemiyorum :KK48::olamaz:
Yicez mecbur, piyasadaki tüm tavukları yedim nalet :rolleyes:

Dukandaşım sen oldun artık matildacım, yarın sp mi yoksa sende dukan yumruk mu yapıosun?
bende geldim kizlarrr bende dukan yapicam ama seyir evresndeki gibi yapicam yarin ve persembe gunu safprotein carsamba ve cuma gunu sebze protein yapicam ;) cumaya baya eksi gelmem lazm 65 gormek istiyorum artik:olamaz:

bende geldim kizlarrr bende dukan yapicam ama seyir evresndeki gibi yapicam yarin ve persembe gunu safprotein carsamba ve cuma gunu sebze protein yapicam :KK66: cumaya baya eksi gelmem lazm 65 gormek istiyorum artik:olamaz:
Dükanin efsanevi dönüşü hadi bakalım dukancilar kim tutar sizi
matilda34 matilda34 @wendigo azaydidem azaydidem bakalım kim çok verecek :-)

bende geldim kizlarrr bende dukan yapicam ama seyir evresndeki gibi yapicam yarin ve persembe gunu safprotein carsamba ve cuma gunu sebze protein yapicam :KK66: cumaya baya eksi gelmem lazm 65 gormek istiyorum artik:olamaz:
Hoşgeldin dukana hadi bakalım Hangimiz önce görcez şu 65 i:)

servey servey nerdesin kuzuuum, hep bu kendi kendime konuşmalarım senden :) hadi sende yazmaya başla menülerini, regl de oldun bomba yaparsın artık bu hafta :)
Evet canım sukur kı oldummm
Bu hafta hedefım 76,8 den 76,5 a dusmektı hedefkucuk ama olsun emın adımlarla ılerlıyımmm

servey servey nerdesin kuzuuum, hep bu kendi kendime konuşmalarım senden :) hadi sende yazmaya başla menülerini, regl de oldun bomba yaparsın artık bu hafta :)
Canım hatırlarsanız ben emzırdıgımden mılletın canı cekmesın dıye yedıklerımı ben yazmayacaktım o yuzden yazmıyorum yoksa haftalarca franbuazlı azarı ısıtıyorumm ama bu hafta 18,30 dan snr yemıyecegım gunduzlerı de dıkkat edıyorum azbırazzz

5.takım güzelleri selam ;) ben 9.takımın azimli iradeli her hafta kilo vermeye doymamış mezuniyetine 1kilo kalmış üyesi dilek:)bu hafta sizle yarışıyoruz, güzel bi yarış olacağına eminim grupların hırslı iki takımıyız çünkü, 1.biz olsakda 2.sizin olacağınıza eminim:)

5.takım güzelleri selam :KK66: ben 9.takımın azimli iradeli her hafta kilo vermeye doymamış mezuniyetine 1kilo kalmış üyesi dilek:)bu hafta sizle yarışıyoruz, güzel bi yarış olacağına eminim grupların hırslı iki takımıyız çünkü, 1.biz olsakda 2.sizin olacağınıza eminim:)
Selam selam hoşgeldin
Biz 1.ciligi alalım 2.cilik sizin olsun :-)

5.takım güzelleri selam :KK66: ben 9.takımın azimli iradeli her hafta kilo vermeye doymamış mezuniyetine 1kilo kalmış üyesi dilek:)bu hafta sizle yarışıyoruz, güzel bi yarış olacağına eminim grupların hırslı iki takımıyız çünkü, 1.biz olsakda 2.sizin olacağınıza eminim:)

Hosgeldin canim ama cok güldurdun beni bence brinci belli 2. De artik siz olursunuz ne yapalim :D :D

Selam selam hoşgeldin
Biz 1.ciligi alalım 2.cilik sizin olsun :-)
canım gidiciyim bu hafta 2kilo verip mezun olucam kızlarda tutturdu illa sana 1. liği.hediye etmeden göndermeyiz diye bende kıramam onları şimdi:)

Bgunku menüm
Kahvalti
1 armut
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
5'i bi arada cay

Aksam
5'i bo arada cay
2 kasik karabugdaydan 1 elmadan ve tarci dan hazrlamis oldugum salata
1 kutu 80 gr lik ton baligi
1 kasik kozlenmis patlican ve 1kasik yogurdu karistirdim yedim

Arada 2 mandalina
3 kupa kiraz sapi cayi

Saat 10 da zencefilli zerdecalli yogurt kuru

Su 1.5 lt
Spor 2 saat pazarda yruyus
Leslie yapamicam cok yorgunum nedense :olamaz:
morordek morordek toplight toplight

geçen hafta bıraktık 1.liği almadınız hakkınızı kaybettiniz arkadaşım:)
Canim haftalardir ilk 3 deydik bilrsin birazda 1.cilige doyduk bu hafta bizde izin verdik size ve dger takimlara artik bu hafta 1 clik koltugumuza oturma zamani geldi ;)

dilek hosgeldin canim ama bu hafta bizde birincilik seni de mezun ederiz ama 2. olarak

Back
X