- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #225.721
Yine çift çift gitmeye başladı mesajlarBizim evin önünde de var öyle büyük bir yokuşta o yolu hiç kullanmıyorum eşim diyor o yolu 2-3 kez çıkıp insen başka spora gerek yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine çift çift gitmeye başladı mesajlarBizim evin önünde de var öyle büyük bir yokuşta o yolu hiç kullanmıyorum eşim diyor o yolu 2-3 kez çıkıp insen başka spora gerek yok![]()
Yardımlarınız icin cook sagolun canlarım
Dün gece yagdı kar, cok aşırı fazla degil, yolları krize sokmadı yani. Dün burası da cok soguktu zaten, resmen donduk. Bugun ben de evdeyim, karı görünce korkup cıkamıyorum
Cok gecmis olsun bu arada, hastalık zor :/
yok çok fazla ama hava yumuşadı ana caddeler açık ama sorun arayollarda bizim evin olduğu yer ara sokak bi de yokuş falan var o yüzden tedirginim eğer ayaza çekerse buz kalkmaz bahara kadar ankaradan aslında eve 2,5 km spor salonu yürüyerek gitsem diyecem ama dönüşte sıkıntı olur evin önünde 2 araba varkende taksiye para vermek bana dokunuyıor bilmiyom ne yapacağım günün sonuna doğru belli olur
yaa dün perişandı wendigom yaaa bugün sabah hatta eşimin işi vardı ufaklıkla durağa yürüyerek gitti,kyaklaşık 400 m ama dik bir yokuş servisi kaçıracağız diye nasıl çıktıysak rampayı nefesimiz bi süre düzelmedi sabah sabah sporla başlamış olduk
Günaydınlar biz keremle yollardayiz kursa gidiyoruz az biraz tutmuş karwendy yakında gelir oraya da merak etme yakindir
Bizim evin önünde de var öyle büyük bir yokuşta o yolu hiç kullanmıyorum eşim diyor o yolu 2-3 kez çıkıp insen başka spora gerek yok![]()
Yok cnm bekliyorum burda küçük oğlum babasıylasaol canım, teşekkür ederiz, oğluş nasıl, nasıl gidiyo?? paşaya isim düşündünüz mü? adıyla mı sevsek artık :)
ay bende taksiye veremiyom para, bana da dokunuyo :)
kaptanım siz sporu yapmışsınız hakkaten soğukta yokuş çıkmaktan iyi spor mu var :)
gelsin gelsin, hava yumuşasın azıcık.
ay valla öyle bencede, sen oğlanı bırakıp dönmüyosun dimi? onun kursu bitene kadar yanındasın? küçükte mi yanında?
Yok cnm bekliyorum burda küçük oğlum babasıyla
Yazın arada getiriyordu ama bu sıra dışarı cikarmiyorum o hemen hastalanır oda dışarı çok seviyor dün halası gelince bayag konuştuiyi bari soğukta çıkmamış kuzucum :)
Yazın arada getiriyordu ama bu sıra dışarı cikarmiyorum o hemen hastalanır oda dışarı çok seviyor dün halası gelince bayag konuştuşikayet etti
Bebek dilinde elini kolunu sallayarak konuştu ne dediyse artikhahah, beni dışarı çıkarmıyolar mı diyo :)
Oglus iyi, dun ve bugun sakin biraz daha ondan onceki gün sürekli tepiniyordusaol canım, teşekkür ederiz, oğluş nasıl, nasıl gidiyo?? paşaya isim düşündünüz mü? adıyla mı sevsek artık :)
Bebek dilinde elini kolunu sallayarak konuştu ne dediyse artik![]()
Oglus iyi, dun ve bugun sakin biraz daha ondan onceki gün sürekli tepiniyordu
İsim düsündük, aslında bayadır belli ama size yazmadım galiba. Umut koymayı düsünüyoruz ismini :)
Adıyla sağlıkla yaşasınOglus iyi, dun ve bugun sakin biraz daha ondan onceki gün sürekli tepiniyordu
İsim düsündük, aslında bayadır belli ama size yazmadım galiba. Umut koymayı düsünüyoruz ismini :)
çok güzel bi isim Umutadıyla sağlıkla gelsin.
Sagolun kızlarAdıyla sağlıkla yaşasın
demek büyüdü sıpa da şikayete mi başladıYazın arada getiriyordu ama bu sıra dışarı cikarmiyorum o hemen hastalanır oda dışarı çok seviyor dün halası gelince bayag konuştuşikayet etti
umut çok güzel bir isim adıyla yaşasın tatlımOglus iyi, dun ve bugun sakin biraz daha ondan onceki gün sürekli tepiniyordu
Whatsapptanda sana video attım bakay canım benim gözümde canlandı resmen :)
çok güzel bi isim Umutadıyla sağlıkla gelsin.
Teşekkür ederim kaptanımumut çok güzel bir isim adıyla yaşasın tatlım
Evet küçükler fena oluyor hep eline aldığı herşeyi telefon yapıp saydiriyodemek büyüdü sıpa da şikayete mi başladı
umut çok güzel bir isim adıyla yaşasın tatlım
Bizde çok izledik yine yine izliyoruz dün yine eşim izliyorduTv 2'de Aşk-ı Memnu'nun final bölümü var yine
Kaç kez izledim gene izliyorum gene izliyorum, doyamadım![]()
Tv 2'de Aşk-ı Memnu'nun final bölümü var yine
Kaç kez izledim gene izliyorum gene izliyorum, doyamadım![]()