Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yardımlarınız icin cook sagolun canlarım :KK200:

Dün gece yagdı kar, cok aşırı fazla degil, yolları krize sokmadı yani. Dün burası da cok soguktu zaten, resmen donduk. Bugun ben de evdeyim, karı görünce korkup cıkamıyorum :KK48:
Cok gecmis olsun bu arada, hastalık zor :/

saol canım, teşekkür ederiz, oğluş nasıl, nasıl gidiyo?? paşaya isim düşündünüz mü? adıyla mı sevsek artık :)

yok çok fazla ama hava yumuşadı ana caddeler açık ama sorun arayollarda bizim evin olduğu yer ara sokak bi de yokuş falan var o yüzden tedirginim eğer ayaza çekerse buz kalkmaz bahara kadar ankaradan aslında eve 2,5 km spor salonu yürüyerek gitsem diyecem ama dönüşte sıkıntı olur evin önünde 2 araba varkende taksiye para vermek bana dokunuyıor bilmiyom ne yapacağım günün sonuna doğru belli olur

ay bende taksiye veremiyom para, bana da dokunuyo :)

yaa dün perişandı wendigom yaaa bugün sabah hatta eşimin işi vardı ufaklıkla durağa yürüyerek gitti,kyaklaşık 400 m ama dik bir yokuş servisi kaçıracağız diye nasıl çıktıysak rampayı nefesimiz bi süre düzelmedi sabah sabah sporla başlamış olduk

kaptanım siz sporu yapmışsınız hakkaten soğukta yokuş çıkmaktan iyi spor mu var :)

Günaydınlar biz keremle yollardayiz kursa gidiyoruz az biraz tutmuş kar wendy wendy yakında gelir oraya da merak etme yakindir

gelsin gelsin, hava yumuşasın azıcık.

Bizim evin önünde de var öyle büyük bir yokuşta o yolu hiç kullanmıyorum eşim diyor o yolu 2-3 kez çıkıp insen başka spora gerek yok :-)

ay valla öyle bencede, sen oğlanı bırakıp dönmüyosun dimi? onun kursu bitene kadar yanındasın? küçükte mi yanında?

saol canım, teşekkür ederiz, oğluş nasıl, nasıl gidiyo?? paşaya isim düşündünüz mü? adıyla mı sevsek artık :)

ay bende taksiye veremiyom para, bana da dokunuyo :)

kaptanım siz sporu yapmışsınız hakkaten soğukta yokuş çıkmaktan iyi spor mu var :)

gelsin gelsin, hava yumuşasın azıcık.

ay valla öyle bencede, sen oğlanı bırakıp dönmüyosun dimi? onun kursu bitene kadar yanındasın? küçükte mi yanında?
Yok cnm bekliyorum burda küçük oğlum babasıyla

Oglus iyi, dun ve bugun sakin biraz daha ondan onceki gün sürekli tepiniyordu :KK48:
İsim düsündük, aslında bayadır belli ama size yazmadım galiba. Umut koymayı düsünüyoruz ismini :)

Bebek dilinde elini kolunu sallayarak konuştu ne dediyse artik :-)

ay canım benim gözümde canlandı resmen :)

Oglus iyi, dun ve bugun sakin biraz daha ondan onceki gün sürekli tepiniyordu :KK48:
İsim düsündük, aslında bayadır belli ama size yazmadım galiba. Umut koymayı düsünüyoruz ismini :)

çok güzel bi isim Umut :KK200: adıyla sağlıkla gelsin.

Yazın arada getiriyordu ama bu sıra dışarı cikarmiyorum o hemen hastalanır oda dışarı çok seviyor dün halası gelince bayag konuştu:-) şikayet etti
demek büyüdü sıpa da şikayete mi başladı
umut çok güzel bir isim adıyla yaşasın tatlım

Back
X