• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 mil in yarasın cnm eksi yapsın :)
Keşkek buralara özel buğday ve dana etiyle (bu yediğim tavukluydu)yapılan bi yemek
Spor 20 dk yürüyüş var bide bisiklet yapcam birazdan yazarım :)

Afiyet olsun canım, hatırladım sen diyince, yemek programında görmüştüm :)

slm kızlar bende menümü yazimm
sabah
1dilim ekmek
1yumurta
1kk tulum
ara kefirli chia lı hurma 1/2 bardak
öğle
1kase tavuk çorba
ara
kalan vhialı krfir 2-3kaşok
1ayva
akşam
1kepçe çorba
1 kaşık kereviz 2kaşık pazı kavurma üzerine yoğurt
su 2,5lt
bitki çayları
spor
40 sumo swuat
100 bel bacak hareketleri
1 saat yürüyüş
akşam spora gidemedim çok üşüyor ayaklarım erkenden yatacam

ayy ben hiç sevmedim o diziyi yaww
gerçi ben muhteşem yüzyılda dahil hiç böyle dizi takip etmiyom bi karagül vardı onu seyrederdim şimdi o yok başka dizi de yok
Ayy ne güzel kaptanım bende izlemiyorum. Ben genel olarak televizyon izlemiyorum.Evimizde de yok çok şükür.
Bazen film falan açıyorum..Bazende haber kanallarına bakıyorum.

Bugünkü menüm
Sabah
İceberg marul
2 yumurtadan omlet
Peynir
4 zeytin
Ara
Chiali yoğurt içine vişne

Akşam
Kinoa ve karabugdayli lahana sarması
Yoğurt
Su 2 lt
100 mekik
100 bel çevirme
50 bacak hareketi
morordek morordek toplight toplight
Bugün çok halsizim telefonla uğraşacak bile halim yok yarın doktora gidiyorum kolposkopi icin

Kuzum keşkek ne? Arapsaçını yazmış bu sefer :) su süper spor ne alem?
Aaaa keskek bizim oralarda cok meshurdur wendicim :) bir Aydinli olarak olaya el atmak istedim malum matilda hemserim :)
3 mil in yarasın cnm eksi yapsın :)
Keşkek buralara özel buğday ve dana etiyle (bu yediğim tavukluydu)yapılan bi yemek
Spor 20 dk yürüyüş var bide bisiklet yapcam birazdan yazarım :)
Yaa bizim oralarda cok meshur dedim dedim de ben sevmiyorum keskegi ya :) ne kadar denediysem sevemedim
Bugünkü menüm
Sabah
İceberg marul
2 yumurtadan omlet
Peynir
4 zeytin
Ara
Chiali yoğurt içine vişne

Akşam
Kinoa ve karabugdayli lahana sarması
Yoğurt
Su 2 lt
100 mekik
100 bel çevirme
50 bacak hareketi
Bugün çok halsizim telefonla uğraşacak bile halim yok yarın doktora gidiyorum kolposkopi icin
Hadi insallah guzel sonuclar alirsin tetkiklerden

@Pdr93 sinemcim nerelerdesin?? ne var ne yok?

@bsram09 büşracım sen nerelerdesin? ara sıra da olsa girip bişiler yazıyodun o da yok artık. gidicisin haberin olsun :sinirli:

servey servey canım ne güzel işler başarmışsın sen, dışarda o kadar yoğunsun ki maşallah canım sana. okula da yardım göndermişsiniz ne güzel, keşke böyle bi toparlayıcı bizde de olsa.. neler toplarız da vakit yok işte.. eşlli kaffaltı olayı da pek bi zor anacım, iyi becermişsin valla. Elacığımında 5. ayını öperek kutla yerime :KK15:

@tatlitambak tambakcım nerelerdesin?? sesin çıkmaz oldu seninde, giricek misin listeye?
Tamam canım kutlarım operım
Tesekkur ederım canımm

Kızlar hala dünkü menüsünü yazmayanlar var
@Pdr93 bugun girmissin kk'ya, 2 gündür etiketliyoruz seni, bi sorun mu var?
servey servey sen de daha sık girerdin canım, cok mu yogunsun?
ebrusonmez ebrusonmez sen de yıgıldın kaldın sanırım yorgunluktan :)
Anlattım ya canım yoğunlugumu mumkun oldugunca gırmeye calışıyorum canlarımmm

Bgunku menum gelsin
Sabah
1 armut
2 haslanmis yumurta
5'i bi arada cay

Arada
2 kupa kiraz sapi cayi
Su
2'si 1 arada nescafe

Aksam
3 firinda baget uzerine domates sosu
10 tane kcuk tombul biber tursusu
1 kcuk kase yogurt

Arada 1 mandalina yarim muz

Az önce 2 kasik yogurt

Su 2.5 lt
Spor
3 mill leslie hemen ardindan
25 dakika zumba ebrusonmez ebrusonmez
Ve btun gun ev isi bgun baya yoruldum mutfakla fln cok ugrastim ole isde bakalim sabaha ne olucak artik eksiye dusmek istiyorum :(

Aaaa keskek bizim oralarda cok meshurdur wendicim :) bir Aydinli olarak olaya el atmak istedim malum matilda hemserim :)

Yaa bizim oralarda cok meshur dedim dedim de ben sevmiyorum keskegi ya :) ne kadar denediysem sevemedim

Hadi insallah guzel sonuclar alirsin tetkiklerden
İnşallah cnm

Selam kizlar. Moralim cok bozuk.. cirpindikca batiyorum. Sinavim da b.k gibi gecti bitmiyo bu isler çıldıracam artik..
Tarti da dalga geciyo benle kac gündür ayni seyi gösteriyor istikrarli sekilde 68,1 cikiyorum pazartesiden beri..
Muz süt detoksuna basldim bugun. Yarin da yapmayi düşünüyorum. Insallah cumaya faydasi olur. Tembel hayvan gibi ilerliyo artik kilo vermem :KK43:

canım sabır ve istikrar.. sakin ol olan oldu sınav geçti bitti.. üzülmek hiçbir işe yaramayacak hem o sınavda her şey değil, kilo vermekte.. senin mutlu olman kendinden memnun olman her şeyden önemli:KK19:

bu arada sen de mi mali müşavir sınavına girdin? eğer öyleyse bak martta da varmış üzülmene gerek yok. hemen bugün tekrar başla çalışmaya ve sınavdan önceki güne kadar elinden geldiği kadar çalış. kilo için de elinden geleni yaptığın sürece tartı için üzülme. kaçamak yapmıyorsan sporunu yapıyorsan üzülmeni gerektirecek hiçbir şey yok :KK15:

bu arada mali müşavirlik değilse eğer ne sınavına girdin merak ettim :KK51:

Günaydınlaaar :)

matilda anlatınca gözümde canlandı sonra yemek programlarında izlemiştim bildim canım :)

canım sabır ve istikrar.. sakin ol olan oldu sınav geçti bitti.. üzülmek hiçbir işe yaramayacak hem o sınavda her şey değil, kilo vermekte.. senin mutlu olman kendinden memnun olman her şeyden önemli:KK19:

bu arada sen de mi mali müşavir sınavına girdin? eğer öyleyse bak martta da varmış üzülmene gerek yok. hemen bugün tekrar başla çalışmaya ve sınavdan önceki güne kadar elinden geldiği kadar çalış. kilo için de elinden geleni yaptığın sürece tartı için üzülme. kaçamak yapmıyorsan sporunu yapıyorsan üzülmeni gerektirecek hiçbir şey yok :KK15:

bu arada mali müşavirlik değilse eğer ne sınavına girdin merak ettim :KK51:

yüksek lisans yapıyor canım, genetikte :)

günaydın kızlar :KK36: dünkü menümü yazayım :KK76:

sabah 8.30
yarım yağsız az kaşarlı tost (tost ekmeğinden)
şekersiz nescafe
1 küp şeker

ara 10.30
sade türk kahvesi
1 after eight (28 cal) (kaçamak :kızgın:)

öğlen 12.00
fırın tavuk
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

ara
şekersiz çay 12.45
sade türk kahvesi 14.30

akşam 17.30 :KK59:
haşlanmış ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 muz

ara 19.30

küçücük bie parça muz (kızımın muzunun kararan kısmını aldım)
1 kase kabuklu yer fıstığı (içinden anca avuç içi kadar fıstık çıkmıştır yani)

spor 35 dk (dün yağmurluydu öğlen çok yürüyemedim)
su: 2,5 lt

9 da yattım uyudum :KK57::KK57:

dün aralar biraz fazla görünse de ben açlıktan ölüyordum uyuduğumda :KK14: bu arada aç karnına yer fıstığı yersen (10-15 tane en fazla) yağ yakmana yardımcı oluyoooormuş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum yediklerim toplam 800 cal etti ve iyi bence :KK64: ha isveç mi değil kesinlikle değil, isveç günlük 600 cal eder ama işte ben bi 200-300cal de ara öğün yapıyorum o_Otutamıyorum kendimi :110: bugün de 170 cal fıstık 30 cal after eight :kızgın: 200 cal ekstradan oldu. ama her gün dediğim gibi aç yatıyorum hafif hissediyorum ve çooooooooook merak ediyorum yarın ne olacak :rolleyes: bugün menümde sabah yine aynı yarım tost öğlen yoğurt ve iki dilim portakal suyu akşam da 1 yumurta kadar tavuk eti, 1 havuç ve 2-3 kaşık yoğurt (menünün aslında peynir var yoğurtla değiştirdim hem daha az yağlı hem de kaynatsan peynir oluyor işte ne var :p) bugün fıstık yemicem söz veriyorum :KK39:

günaydın kızlar :KK36: dünkü menümü yazayım :KK76:

sabah 8.30
yarım yağsız az kaşarlı tost (tost ekmeğinden)
şekersiz nescafe
1 küp şeker

ara 10.30
sade türk kahvesi
1 after eight (28 cal) (kaçamak :kızgın:)

öğlen 12.00
fırın tavuk
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

ara
şekersiz çay 12.45
sade türk kahvesi 14.30

akşam 17.30 :KK59:
haşlanmış ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 muz

ara 19.30

küçücük bie parça muz (kızımın muzunun kararan kısmını aldım)
1 kase kabuklu yer fıstığı (içinden anca avuç içi kadar fıstık çıkmıştır yani)

spor 35 dk (dün yağmurluydu öğlen çok yürüyemedim)
su: 2,5 lt

9 da yattım uyudum :KK57::KK57:

dün aralar biraz fazla görünse de ben açlıktan ölüyordum uyuduğumda :KK14: bu arada aç karnına yer fıstığı yersen (10-15 tane en fazla) yağ yakmana yardımcı oluyoooormuş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum yediklerim toplam 800 cal etti ve iyi bence :KK64: ha isveç mi değil kesinlikle değil, isveç günlük 600 cal eder ama işte ben bi 200-300cal de ara öğün yapıyorum o_Otutamıyorum kendimi :110: bugün de 170 cal fıstık 30 cal after eight :kızgın: 200 cal ekstradan oldu. ama her gün dediğim gibi aç yatıyorum hafif hissediyorum ve çooooooooook merak ediyorum yarın ne olacak :rolleyes: bugün menümde sabah yine aynı yarım tost öğlen yoğurt ve iki dilim portakal suyu akşam da 1 yumurta kadar tavuk eti, 1 havuç ve 2-3 kaşık yoğurt (menünün aslında peynir var yoğurtla değiştirdim hem daha az yağlı hem de kaynatsan peynir oluyor işte ne var :p) bugün fıstık yemicem söz veriyorum :KK39:

candycim sen bissürü söz vermişsin ama ben menünü çook beğendim canım, maşallahın var valla. after eigth de kahvenin yanında ne güzel gidiyo dimi, bende bayılıyom ona o_O

fıstığın yağ yakma işi doğru mu yaw? öleyse bende bayılırım valla, hemen yiyim :)

candycim sen bissürü söz vermişsin ama ben menünü çook beğendim canım, maşallahın var valla. after eigth de kahvenin yanında ne güzel gidiyo dimi, bende bayılıyom ona o_O

fıstığın yağ yakma işi doğru mu yaw? öleyse bende bayılırım valla, hemen yiyim :)

canım zaten diyorum ya aç hissediyorum hafif hissediyorum iyi gittiğini hissediyorum ama isveçe pek benzemiyor :KK53: ben de bayılıyorum ona hem tatlıya hem çikolataya doyuruyor :KK51: bi de incecik şey bir tanesi çok düşük kalorili tanesi 28 cal denk geliyor hesapladım ben :KK53: her türk kahvesinin yanında yiyorum bi tane ve diyete hiçbir zararının olmadığından eminim ama isveçte yemedim hiç :KK14: dün öyle arkadaşla kahve içerken dedim yiyim bi tane bişey olmaz :KK48:

Son düzenleme:
Ama seninde çalışma gereken bi sınav var ne kadar rahat olsada zorlar cnm hem 2 araç değiştir zor yani bence şimdiki işine kıyasla avantajı yoksa hiç girme
Ayrıca 2 li konuşmaları da pek hoş olmamış cnm
şimdiki işime göre avantajı maaşı kuzum yani bana ilk başta 4-5 bin dedi kayınpederle arkadaşı sonra da düşük olabilir dediler işyeri sahibiyle yüzyüze konuşmadık daha ama büyük ihtimal çalışmam
Selam canım, severim senin topuklu ayakkabını severim :)

Kızz 45 dk wideo telin hafızası alır mı onu :) internet mi yeter onu yollayıp indirmeye :) açın izleyin anacım ya da wifili bi yerde indirin telde yapılmaz flasha indirin tv de yapın :)

Yaptım şekerim, senin için 3 mil hemde :)

Kuzum keşkek ne? Arapsaçını yazmış bu sefer :) su süper spor ne alem?
topuklu ayakkabıyıda yakıştırmıyorum kendime deve gibi oluyo boyum :KK45:
evde internetim yok flash a atıp tv de izlemek mantıklı geldi ama bana sağol canım:KK50:
Bende menümü yazayım;

Sabah; 2,5 yumurtalı omlet, şekersiz nescafe

Öğle; minik parça köfte, bolca yoğurt

Ara; şekersiz nescafe

Akşam (17.00) et şiş, köz sebze, soğan, acılı ezme, kocaman ayran, çok azıcık ince yufka var ya ondan :KK43:

Su; 1,5 lt ılık/soğuk
Spor; 3 mile Leslie (40 dk)

Günü 5 buçuk gibi kapadım leptinimi bekliyorum, şimdi duşa gidiyorum :)

toplight toplight morordek morordek
güzel menüüü :rapci:
slm kızlar bende menümü yazimm
sabah
1dilim ekmek
1yumurta
1kk tulum
ara kefirli chia lı hurma 1/2 bardak
öğle
1kase tavuk çorba
ara
kalan vhialı krfir 2-3kaşok
1ayva
akşam
1kepçe çorba
1 kaşık kereviz 2kaşık pazı kavurma üzerine yoğurt
su 2,5lt
bitki çayları
spor
40 sumo swuat
100 bel bacak hareketleri
1 saat yürüyüş
akşam spora gidemedim çok üşüyor ayaklarım erkenden yatacam
kaptanım kefile nasıl oldu chia beğendiniz mi ?
Canim malesef bende netten acip yapiyorum wifiden :KK66:
anladım kuzum

canım dediğim gibi sağlığına çok dikkat eden eşimin dedesinden öğrendik bunu geçen bize misafirliğe geldi aç karnına avuç içi kadar yani en fazla 10-15 tane dedi. günde iki sefer yiyebilirsin dedi. vücutta yağ yakan enzimleri çalıştıran bir madde varmış. şimdi netten de araştırıyorum. ama daha fazla yeme yaktırdığından fazla yağ alırsın o zaman dedi :KK48:

Back
X