- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.861
günaydinlarrrrr.. erkenden kalktim bakayim kallisime diye. ama siniri inmemis kiyamam . havalar güzelmis orda düzelir belkide insallah . benim iki metrelik palmiye öldü phönik palme. hani sana resim göstermistimya canim bende önündeydim o iste. esim erkenden disari cikardi ilk gün firtina oldu devrildi saksisi kirildi saksisini degistirdik bir don oldu 4 gün eksi yirmilere cikti. ve benim palme sizlere ömür. bende cok üzüldüm atmadikta öyle duruyor orda sapsari.. bir hayat belirtisi bekliyoruz bir yesil yaprak nebileyim iste ama öldü ne yapalim saglik olsun.
günaydın ablacım....
sinirim geçmez kolay kolay gerçi evdekiler beş takla atacaklardı neredeyse kendilerini affettirmek için ama mirmirmirmir kendilerini benim yerime koysunlar, eşim saksılarımı sulamış birde akşam anlamadı yemin ediyor suladım diye yazıkkkaydirigubbakcemile3 göz önünde olmayınca herkes kendi derdine dalmış ohhh gezmişler baba kız hepsi yokluğumuzda evde işleri olmamış:bbo:
seninde palmiyene üzüldüm ablacım ne kötü hava yapmış orası öyle yuaaaeyvahedigeldismile