Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinlarrrrr.. erkenden kalktim bakayim kallisime diye. ama siniri inmemis kiyamam . havalar güzelmis orda düzelir belkide insallah . benim iki metrelik palmiye öldü phönik palme. hani sana resim göstermistimya canim bende önündeydim o iste. esim erkenden disari cikardi ilk gün firtina oldu devrildi saksisi kirildi saksisini degistirdik bir don oldu 4 gün eksi yirmilere cikti. ve benim palme sizlere ömür. bende cok üzüldüm atmadikta öyle duruyor orda sapsari.. bir hayat belirtisi bekliyoruz bir yesil yaprak nebileyim iste ama öldü ne yapalim saglik olsun.

günaydın ablacım....
sinirim geçmez kolay kolay gerçi evdekiler beş takla atacaklardı neredeyse kendilerini affettirmek için ama mirmirmirmir kendilerini benim yerime koysunlar, eşim saksılarımı sulamış birde akşam anlamadı yemin ediyor suladım diye yazıkkkaydirigubbakcemile3 göz önünde olmayınca herkes kendi derdine dalmış ohhh gezmişler baba kız hepsi yokluğumuzda evde işleri olmamış:bbo:

seninde palmiyene üzüldüm ablacım ne kötü hava yapmış orası öyle yuaaaeyvahedigeldismile

reyhan abla otelde odalar çok hoş olmuşlar bayıldım yaaa, bir kat mor perde mor halı ve uygun yatak örtüsü yapılmış ablamla senin gelin beğenmiş bir kat aynı halı ve perde yeşil uygun yatak örtüsü bir kattada siyah perde kırmızı aksesuarlar lamba vs filan kırmızı halı nasıl nasıl güzel olmuş anlatamam.. 4 tanede çatı odası halen yapılmadı bekliyor onlar özel döşenecek para olunca :)) inşallah..

ay ben ordayken otopark taş döşeniyordu mersanın halinide tahmin ediyorum işte ablamla aynı koşturmacada gibi, taş geldi 4 tır dolusueyvahedigeldismile bahçe dizeyn edilmemişti çiçekleri ekemedik sadece tohumları ektim bahçede bir ev var evin balkonunda ekip bıraktım en kısa zamanda yine gideceğim inşallah...bu hafta yalovaya gidip odalara balkonlar için sardunya alacaklar ben elleyemem dedi ablam gel sen ek dedisositososito bende zaten deli oluyorum ..

dün gelirken aloşveriş yaptım perdelere uygun boyalar aldım onlara göre resimlere başlıyacağım şu siparişlerimi yapar yapmaz başlamalıyım... siparişlerimide en hızlı şekilde bitirmeliyim ki kafam rahat oosun...

ah ah sorma canim burda bahce isiyle ugrasmak cok zor. yaptigin hersey bozulur ne zaman don yapar belli olmaz. bende bugün hazir mutfak bakmaya gidecegim. bakalim gönlüme göre birsey bulabilirmiyim yada keseme.:jeyyar:

ayyyyyyy gözümün önünde canlandirdim ne hos olmustur kimbilir. canim ya biz türkler cok zevkliyiz gercekten. bilhassa textil acaip zevkli. ben trye geldigimde hicbirsey getirmiyorum. giderken valizler dolusu götürüyorum bilhassa perdeler halilarda cok gözüm kaliyor ama hem getirmek yasak hem koyacak yer yok arabada. oglum sadece türkiyeden giyinir. hele son zamanda.boshayallersmile

selamlarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan akşam 7 gii geldim evime kaydirigubbakcemile5 ama sinir oldum dün 2 dakikayla kaçırdığım saat 14 trenine aldım bugükü iletlerimizide alsanaalsanasmileaynı saat treni bugün tam 30 dakika rötarlı kalktı sinir harbi içindeyim sinirr:olmaz: hayır vardır dedim ne yapayım opuyorumnanaktan sağ salim geldik.... kızlara eşime bağırıp çağırdım çiçeklerime bakmamışlar:olmaz: sinirden ağladım onlarda üzüldüler.. siz bıraksaydınız ben gözüm gibi bakardım dedim ama çok çok üzüldüm telafisini yapamazlar yani ne kadar emek verdiğimi biliyorlar ama akıl edememişlermiş..

amcacığıma gittim :gitme: durumu çok kötü allah yardımcısı olsun bir şey diyemiyorum..
sonra 6 yıldır görmediğim abime gittim çok sevindi opuyorumnanaktan ablamla gittik hepimiz barıştık sanırım:utangac: ne olursa olsun değmez görmezden gelelim dedik ablamla çıkıp paldır küldür dün treni kaçırınca gittik akşama dek oturup sohbet ettik evimi gördüm çok kötü oldum içim bir tuhaf oldu mafoldumben neyse yarın anlatırım yine birazda sizin mesajlarınıza göz atarım yazarım şimdilik öpüyorum hepinize huzurlu geceler...

hoşgeldin kallistecim a.s. geç olsun ama güç olmasın ne yapalım ben sana bi tren hikayesi anlatsam benimki neymiş diye şaşar kalırsın valla büyük abime yengemi istemeye gidiyorlardı annemler küçük abim de trenle gidin rahat oluyor dedi ilk duraktan gittiler bindiler 5 saat sonra falan biz küçük abimle evdeyiz önümüzden tren geçti güldük herhalde bizimkiler varmışlardır dedik o sırada önümüzden geçen trendelermiş her durakta kaç saat beklediyse artık izmirden ankaraya gidiyorlardı tam 15 saat sonra varmışlar tabi küçük abime demediklerini bırakmamışlar kaydirigubbakcemile3
çiçeklerine 2 gün de bişey olmaz merak etme sen sevginle diriltirsin yine onları a.s.
abinle barışmanıza da çok sevindim büyük abimle bizim de problemlerimiz var yıllardır çocukları hiç görmedik bile boyumuzu aşmışlar ben bi kere gördüm annem babam abim görmediler yazık yani ölümlü dünya ne gerek var en yakınınla küslüğe
diyet nasıl gitti bu arada dikkat ettin dimi tatil matil abla abi derken bozmadın dimi :olmaz: azcık da biz sana kızalım

reyhan abla otelde odalar çok hoş olmuşlar bayıldım yaaa, bir kat mor perde mor halı ve uygun yatak örtüsü yapılmış ablamla senin gelin beğenmiş bir kat aynı halı ve perde yeşil uygun yatak örtüsü bir kattada siyah perde kırmızı aksesuarlar lamba vs filan kırmızı halı nasıl nasıl güzel olmuş anlatamam.. 4 tanede çatı odası halen yapılmadı bekliyor onlar özel döşenecek para olunca :)) inşallah..

ay ben ordayken otopark taş döşeniyordu mersanın halinide tahmin ediyorum işte ablamla aynı koşturmacada gibi, taş geldi 4 tır dolusueyvahedigeldismile bahçe dizeyn edilmemişti çiçekleri ekemedik sadece tohumları ektim bahçede bir ev var evin balkonunda ekip bıraktım en kısa zamanda yine gideceğim inşallah...bu hafta yalovaya gidip odalara balkonlar için sardunya alacaklar ben elleyemem dedi ablam gel sen ek dedisositososito bende zaten deli oluyorum ..

dün gelirken aloşveriş yaptım perdelere uygun boyalar aldım onlara göre resimlere başlıyacağım şu siparişlerimi yapar yapmaz başlamalıyım... siparişlerimide en hızlı şekilde bitirmeliyim ki kafam rahat oosun...

oh oh maşallah işler hızlanıyor demekki kolay gelsin sana kalliste otel istanbulda mıydı? biz ara sıra gideriz istanbula belki orda kalırız yani uzun süredir gitmiyoruz gerçi ama

günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım bugün
citol avatarına çok güldüm kalliste bunda cinsel içerik yokki bence aksine insan cinsellikten soğur bee kaydirigubbakcemile3
çikolatım napıyorsun gidebildin mi sporuna dün uğramamışsın nedir durumlar meraklandırma bizleri
dün yediklerimi yazmak isterdim ama yazamam kalliste kızar çikolat kızar herşey çok güzeldi sadece öğle diyetle alakası olmayan yiyecekler yendi akşam yemek yenmedi yarım kase yoğpurt yedim boş kalmasın mide diye zaten eve vardığımızda saat 10.30 du bikaç gündür akşamları 1-2 kepçe çorbayla geçiriyorum ve itiraf ediyim tartıldım galiba etkisi oldu akşamları az yemenin çok sevindim kıpırdanmaya başladı yine cumaya kadar inşallah köklü bir değişiklik olur

abinle barışmanıza da çok sevindim büyük abimle bizim de problemlerimiz var yıllardır çocukları hiç görmedik bile boyumuzu aşmışlar ben bi kere gördüm annem babam abim görmediler yazık yani ölümlü dünya ne gerek var en yakınınla küslüğe
diyet nasıl gitti bu arada dikkat ettin dimi tatil matil abla abi derken bozmadın dimi :olmaz: azcık da biz sana kızalım
hehe sizin hikayede fenaymışsempatiksalakcinni istanbul ve trafik felaket abimlerdede anlattım aslında şu anda yolda olmalıydık diye başladılar gülmeye abimin eşi rahatsız iki yıldır teşhis bile konulamıyor bir yere gidemiyor evde yatıyor sürekli, onun ilk evliliğinden olan oğlu evlenmiş geçen yaz ve bu trafik yüzünden oğlunun nikahını kaçırmış düşünebiliyormusun rezilliği dedikaydirigubbakcemile3
hayatım çiçeklere fena taktım :olmaz: hem 2 gün değil 5 günde geldimlülülülülülü neyse sağlık olsun azıcık daha azap çektireyim ama evdekilere değil mi bir daha yapmasınlarohaoldumsmile

oh oh maşallah işler hızlanıyor demekki kolay gelsin sana kalliste otel istanbulda mıydı? biz ara sıra gideriz istanbula belki orda kalırız yani uzun süredir gitmiyoruz gerçi ama
evet istanbulda canım ama istabulun dışında haritada filan bakarsın beykoz riva diye bakarsan nerede olduğunu görürsün, seve seve bekleriz istanbula geldiğinizde inşallah...opuyorumnanaktan

diyeti yazmayı unuttum tombilicim oraya gittiğimde her zaman başıma geldiği gibi bağırsak tembelliği yaşadım aşırı derecede ve tartılmadım hem tartı değişikliği şoku yaşamıyım diye :)) diyete dikkat etmedim ama hiç ekmek yemedim sadece kahvaltıda aldım ekmek öğlen ve akşamlarda ağzıma sürmedim yinede yememe gibi bir şey yapmadım aşırı derecede yoruldum açlık duygumu son noktasına dek hissettim demekki dedim benim metabolizmam sadece hareketle çalışmya başlıyor bu gün hemen düzenli diyetime başladım az sonra evi süpürüp işimi hafifleteyim dışarı çıkıp yürüyeceğim eve alışverişte yapmamışlar hiç yiyecek bir şey yok sebze ve yeşillik olarak...

iyi akşamlarr hanımlar a.s.

kız bu neeee .sakın benim demeeee...

ay ne zevklidir şimdi onlarla uğraşmak.tabi bir o kadarda yorucu.allah kolaylık versin.benim işlerde aldı başını gidiyor.dün güvenlik kamersaı için teklif aldım.gelip proje hazırladılar.şimdi sahil şemsiyeleri için bakıma gelecekler.az sonra seraya gidip ağaç fidanı alacam.yeni bir çam gördüm kendisi yeşil aşağı sarkan dalları sarı ondan almayı düşünüyorum.bu arada sabahta 1 saat yürüdüm.

mersacım senin mevsimde renk değiştiren ağacın adınıda bir ara yazarmısın bana canımcım otopark ortasına ablamlarda bir ağaç yeri ayırmışlarda bu hafta alacaklar onlarda araştırıyorlar..

sanada kolay gelsi canım benim sürekli koşturmacadasın...

çok kötü fena hastayım ya.. nefes alırken bile extra efor sarfetmem gerekiyor :sinifsinif:

mirmirmirmir

ay yazık yaaa yardımcı bir şeyler alsaydın canım yaaa geçmiş olsun...

aldım aldım gittim bugün doktora.. antibiyotik ve şurup yazdı.. bir de hap yazmış ama onu kullanamayacağım yan etkileri çok midesi hassas olanlara..

antibiyotiği aldım 10buçuk gibi bi de akşam alıcam işte..

faranjit olmuşum benneyaptımki

Back
X