Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

en azından bu kilolarda takılsam iyi yine, almayım da :KK43: sonra havalar az ısınınca bi daha alıcam ele bu işi, o zaman 53'e düşcem medusa gibi bende, gerçi sanırım 57 sonrası vazgeçerim ya :KK43:
Canim uzme kendini tekrardan kilo vermeye baslayinca heveslenirsin ve daha istikrarli olursun.Suan artidasin diye pek havanda degilsin.Ondan boyle olumsuz dusunyorsun.
O yuzden bence kendini cok fazla bırakma olumsuz olsada menunu TAM yaz ve kilo bildiriminde de bulun. :KK52:

dimi yaaa, inan çok istiyorumm, karar varda çabuk geçiyo bu ara :KK43: pazartesi başlayıp salı bozuyorum ama nedennnn :KK43:
Ya demek ki şu ara pek motivasyonun yok, gelse de cok gecici bi durum. İşte biraz kendine süre ver istersen zaten kilo almaya başlayınca bence sen de daha azimli olursun diye düsünüyorum.

bugün bildirim yapamayanlarla durumumuz bayaa vahim olcak sanırım, kaptanım siz bi eczanede falan tartılsaydınız ya :KK43:
Cnm evde tartı var ama tartı farkı olacak diye taritilmadim hic en kendi tartışma sabh aç karna çıplak tartiliyorum farklı tartida hiç tartilmadim
Candy sabit diye msj yazmis yarın nişanları varmis ptesiden itibaren düzenli girecekmis

Ya bence baya aldim da memlekette falan goren de masallah aldigin gobege gitmis baska yerinde bi sey yok diyor, ben de mutlu oluyorum :) insallah dogumla gider bakalim:)
Donem arasi tabi rahat olur senin de hazir rahatken diyete asıl iyice :KK66:

:olamaz:
Lutfen artik eksi gel wendicim :KK43:
Oda göbek değil bebek de sende olcak okadar cnm sonuçta ne kadar kaldı doğuma :)

Biliyorum, bişiler var kafamda, hafta sonu ve bugün dikkat edicem, bakalım p.tesi bildirimim nasıl olacak?

yaa spor benim olayım ebruşum yaa, yürüdükçe yürüyesim geliyo ama iştahta bi o kadar gidiyo, mutluluk hormonum tavan yapıyo. havalar ısınsa ah, neler yapçam.

kızma ördekim, naparsam yapayım vücut geri tepiyo bu ara :KK43: nilgün gibi oldum yaa :KK43: bildirim yapmayım kızmayın dedim ama içim rahat etmedi öle de :KK43:
Pazartesi bildirimini Bekliyorum heyecanla

medusa38 medusa38 @Pdr93 tebrikler kizlarr basarilariniz devamini dilerim

wendy wendy kuzum noldu sana boyle ya hic moral bozma banada oluyor arada diyet yapasim gelmiyor herseye saldiriyorm 1 2 gune geciyor kendini cokmu sıktn acaba gevseeee rahatlaaaaa bebegim :KK75:

inatettimolacak inatettimolacak ozgee 100 gram var kiz aramizda seni kendime rakibee sectim bu hafta gozum ustunde :cool:

medusa38 medusa38 @Pdr93 tebrikler kizlarr basarilariniz devamini dilerim

wendy wendy kuzum noldu sana boyle ya hic moral bozma banada oluyor arada diyet yapasim gelmiyor herseye saldiriyorm 1 2 gune geciyor kendini cokmu sıktn acaba gevseeee rahatlaaaaa bebegim :KK75:

inatettimolacak inatettimolacak ozgee 100 gram var kiz aramizda seni kendime rakibee sectim bu hafta gozum ustunde :cool:
Oooo hadi bakalım.Sıkı yarışın.
Benim rakibem wendy wendy yenilgiyi baştan kabullendiği için yarışamıyoz. :KK59:

Aa nerde kaldiniz kaptanikom aman dikkat hava cok kotu
Canım sertavul geçidi karaman mut arasinda bizi mutta bekletiyorlar
Allah kolaylık versin kaptanım.Çabucak açılsın yol.Bizde yoğun sisli havada kalmıştık bir kez 4 saat uzamıştı yolculuk.Sizinki öyle olmaz umarım.
ebrusum hava kararirsa ermenek e geri donulecekmis 2cocukla ins bir an önce acilir devam ederz

***5. Takım 502. Etap***

toplight (71,2///%) bildirimde bulunmadi
medusa38 (54.0/53.8/0.2/%0.37)
servey (76,4/76,2/0,2/%0,26)
matilda34 (67.2///%) sabit
ebrusonmez (56.4/56.3/0.1/%0.18)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
bildirimde bulunmadi
candy_candy (114,9///%) sabit
gulsayszey (98,9/98,6/0,3/%0,30) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
0zlem (78,6/78.1/0.5/0.63) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69

inatettimolacak (68,3/68,1/0,2/%0,07) 498. etapta bildirinli izne ayrılan üye geri döndü yuzdesi 4e bölündü

5. Takım Ortalama: %0,182

zoey1616 (60,3/)
wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)

Kumral kraker(69.1/68.0/1.1/%1.59)

Listenin son hali bu kizlar az sonra paylasim alaninda da paylasacagim maalesef bu hafta nota aldik, haftaya derece yapip sildirmemiz lazim

Back
X