Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahah benim hedefim kac olsa acaba
wendy wendy deneyimli anne 6. - 7. aylar arası kac kilo alınıyorsa o kadar ekleyip hedef koyayım bari :KK70:

valla normale göre mi desek sana göre mi :)

28 Şubat'ta 30+5 oluyorum neredeyse 31. hafta :oha:
O tarihe kadar 12 kilo almıs olsam baştan beri
Hadi benim hedef de 72 olsun madem
Ne dersin wendy wendy başarabilir miyim? :KK48:

bencede 72 iyi ördekcim, 75'in üstüne çıkmamaya çalış benim gibi, ben en son 74'te bıraktım çünkü elim ayağım bomba gibiydi muhtemlen 80'e doğru yol almıştım :olamaz::olamaz:

valla normale göre mi desek sana göre mi :)

bencede 72 iyi ördekcim, 75'in üstüne çıkmamaya çalış benim gibi, ben en son 74'te bıraktım çünkü elim ayağım bomba gibiydi muhtemlen 80'e doğru yol almıştım :olamaz::olamaz:
Ya bak nasıl rezil ediyo beni "normale göre mi desek sana göre mi" diyor :olamaz: Ben bu hallere düsecek insan mıydım yaaa :KK42:
Yarın şeker yüklememde şeker çıkarsa zaten el mahkum diyete giriyorum, o zaman 72 bile olmayabilir

Ya bak nasıl rezil ediyo beni "normale göre mi desek sana göre mi" diyor :olamaz: Ben bu hallere düsecek insan mıydım yaaa :KK42:
Yarın şeker yüklememde şeker çıkarsa zaten el mahkum diyete giriyorum, o zaman 72 bile olmayabilir

:KK48::KK48:

şaka yaptım taam ya :KK48::KK48:

yarın mı şeker yüklemen?? hadi hayırlı haberlerle gel, çok yüksek değildi bence bi sıkıntı çıkmyacak, ama sen yine de kendince diyetini yap, evdeyken rahat olur.

:KK48::KK48:

şaka yaptım taam ya :KK48::KK48:

yarın mı şeker yüklemen?? hadi hayırlı haberlerle gel, çok yüksek değildi bence bi sıkıntı çıkmyacak, ama sen yine de kendince diyetini yap, evdeyken rahat olur.
Biliyorum canım şaka yaptıgını ben de şakasına dedim :)
Evet canım yarın, ben tatildeyken habire manyak gibi tokluk şekerimi ölçtüm durdum 100'ün üzerine bile çıkmadı. Ama işte 100 gr şekerli su içince ne olur bilmiyorum :KK43:

Biliyorum canım şaka yaptıgını ben de şakasına dedim :)
Evet canım yarın, ben tatildeyken habire manyak gibi tokluk şekerimi ölçtüm durdum 100'ün üzerine bile çıkmadı. Ama işte 100 gr şekerli su içince ne olur bilmiyorum :KK43:

için rahat olsun canım, oğluşu da strese sokma :KK68: Allah çaresiz dert vermesin.

Eki Görüntüle 1946141

Kiz resmen hamileymisim ya ben,insan normal zannediyo kendini simdi ne kadar garipsiyorum nasil yaa diye?? Eski resimlere bakinca farkettim..
Nirde acaba benim tosun yavrum :olamaz::KK48: :KK70:
Not: Masallahlari alalım nazardan agzimiz gözümüz kaymasin sonra.. :nazar::nazar::nazar:
Inanmam ama diye diye inandirdilar beni de sonunda..Neysee
Maşallah bağaaaa :KK48::nazar:

Buyur wendycimm dön dön bak o pastalara da elini sürme sakin wendy wendy :KK66:

Edit: Kiz feyzosum sana da ses vereyim dedim :KK66: bak bakem olmus mu benden @fyzanur :KK15:
:nazar::nazar::nazar:
Bin kere maşallah...
Vuhuuuuu....harikasın
:KK9::KK9::KK9:

IMG_7551.webp
IMG_7552.webp

Eklentiler

• IMG_7553.webp
    IMG_7553.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 41
Selam kizlar benimde hafta sonum biraz kotu gecti 68.5 ciktim +500
inatettimolacak inatettimolacak sen bu hafta beni geccen belli oldu :kızgın:
Ama before afterin harika bebisim masllah subhanallah :nazar:

wendy wendy kiz bugun cosmussun yetisemedm hizina :ukala: subat tahmini iyi fikir benimde 66 olsun hadi sormamissinz ama:ıslık:

Bi hastam, saolsun buranın en meşhur pastanesinden koccaman bi pakette kuru pastalar getirmiş, ama yemicem :KK43: bi başlarsam her çeşitten bi tane yerim muhtemelen, yarın eksi görmek istiyorum. yemicem, beni durdurun sizde. hem daha önce yemiştim, tadını biliyom ki :63::63: (gerçekten çok güzeldi)
yeme bacım yemeee
Gel geeeelllll +2 ye gellllll:KK70:
bana mı bu laf serveyim:63::63:
Eki Görüntüle 1946141

Kiz resmen hamileymisim ya ben,insan normal zannediyo kendini simdi ne kadar garipsiyorum nasil yaa diye?? Eski resimlere bakinca farkettim..
Not: Masallahlari alalım nazardan agzimiz gözümüz kaymasin sonra.. :nazar::nazar::nazar:

Edit: Kiz feyzosum sana da ses vereyim dedim :KK66: bak bakem olmus mu benden @fyzanur :KK15:
kız maşallah özge içinden başka birisi çıkmış sankim ne güzel olmuşsun helal sana işte azmin zaferi:nazar::nazar::nazar: boncuğumu da koyayım tam olsun
Ay aklimdayken de yazayim hep lafa daldik..
Kaptancim gecmis olsun baya olayli bi tatil oldu sağ salim dönebilmene cok sevindim.. Allah baska dermansiz sorunla karsilastirmasin diyelim toplight toplight
saol özgem yaaa sorma tam bi macera idi evime dönemeyecem sandım size dünki otobüs yolculuğumu anlatsam o ayrı bi felaket neyse geçti gitti kötü şeyler düşünmek yok:KK47:

Eki Görüntüle 1946141

Süpersin süpersin :KK9::KK9:çok çok güzel olmuşsun canım.Bir daha hiç gelmesin kilolar inşallah hep böyle güzel ol :KK68:

Eki Görüntüle 1946141

Buyur wendycimm dön dön bak o pastalara da elini sürme sakin wendy wendy

Maşallah kız olmuş mu ne demek.. :KK66:

Back
X