Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bi hastam, saolsun buranın en meşhur pastanesinden koccaman bi pakette kuru pastalar getirmiş, ama yemicem :( bi başlarsam her çeşitten bi tane yerim muhtemelen, yarın eksi görmek istiyorum. yemicem, beni durdurun sizde. hem daha önce yemiştim, tadını biliyom ki :63::63: (gerçekten çok güzeldi)

canım bende de hiç işe yaramadı şöle ki; 1 ay yaptırdım sonunda vazgeçtim zaten. ama inanılmaz iştahımı kesiyodu, bende aç aç gezdim vücut kapattı muhtemelen kendini. ama şimdi yolunu öğrendim; akapunkturla iştahı azalt, proteine yüklen, yeşil çayı suyu bol iç, azıcıkta yürü, olmadı leslie elinden öper, zayıflama da görim :)

ne oteli kız bu?? yine mi tatil :)

sporunu yap ama tatlı reyonunun önünden geçme, salata bar var süper, zeytinyağlılar süper, hele poroteinler tadına doyulmaz.

yaa dimi dimi, farkettim uzun zamandır tarçın yemiyorum, tarçın beni ne dizginliyodu, vurucam yine tarçına, hatta tareçınlı kaave dimi :)

bende :KK73::KK73::KK73:
İnş işe yarar cnm
Eşim ayarladı sömestr diye bi kaç gün çocuk eğlensin havuz filan var işte
Benim gibi tatlı düşkünü biri nası irade edecek allahım çok zor yedim valla ne yalan söyleyim ama spor salonu yüzme yapıyorum işte inş dengeler :(

İnş işe yarar cnm
Eşim ayarladı sömestr diye bi kaç gün çocuk eğlensin havuz filan var işte
Benim gibi tatlı düşkünü biri nası irade edecek allahım çok zor yedim valla ne yalan söyleyim ama spor salonu yüzme yapıyorum işte inş dengeler :KK43:

1 tatlı seç madem kendine, sabah yada öğle ye, dengelemeye çalış şekercim.

ayy yazın bende yapıyodum onu yazın, ne güzel oluyodu yaa :) sen hangi şehirdesin canım? kızım da ben azıcık kalkayım hadi bebek arabasına anne, gezelim yürüyüşe gidelim diyodu :) bahar gelsin de atalım kendimizi sokaklara, eşim bu ara mümkün değil göndermiyo dışarı. hasta olmamdan korkuyo heralde :KK48:

Havalar ısınsın sende cocugunla cikarsın canim.. Bende cok yururdum bebek arabasiyla zamaninda.:KK48: Kac yasinda kizin?
Gunaydin kizlarr
Cuma 68,1
Guncel 67,3
Fark 0,8
@toplight morordek morordek
Süpersin canim:KK9:
Ay yapicam bugun yaparim :KK66: h.sonu kimse yoktu herkes gelsin herkese heves olsun diye bekledim :KK66:
Hadi bizi heveslendir Özgeeee..:KK73:

Havalar ısınsın sende cocugunla cikarsın canim.. Bende cok yururdum bebek arabasiyla zamaninda.:KK48: Kac yasinda kizin?

2,5 yaşında şekercim, tam bi ayşecik oldu bu ara sıpa, hani kemal sunalın kızı vardı, zabıta kılığında bakkalı gidip bişiler yiyolardı falan, ıslatıyolardı ya, aynen o oldu bu ara :KK48::KK48:

2,5 yaşında şekercim, tam bi ayşecik oldu bu ara sıpa, hani kemal sunalın kızı vardı, zabıta kılığında bakkalı gidip bişiler yiyolardı falan, ıslatıyolardı ya, aynen o oldu bu ara :KK48::KK48:
Allah bagislasin canim..:KK36: benim kizimda 5.5 olmak uzere bebek arabasi olmaz artik. Sen havalar duzelince bebek arabasiyla devam edebilirsin.:KK6:

Kızlar dr.fevzi özgönül'ü hiç duydunuz mu?
Adamın'beden aklıyla zayıfla' ve 'göbeğimi nasıl eritirim?' Diye kitapları var..
Söyledikleri mantıklı geldi
Biraz araştırcam ben
Aklıma yatarsa denerim belki
Karatay dan çok farklı şeyler söylemiyor
Onun kadar katı değil ve sindirim sistemimizin ikinci beynimiz olduğundan, aç kalmadan ideal bedene dönebileceğimizden bahsediyor
Güzel, açıklayıcı bi yazı bulursam paylaşırım

Allah bagislasin canim..:KK36: benim kizimda 5.5 olmak uzere bebek arabasi olmaz artik. Sen havalar duzelince bebek arabasiyla devam edebilirsin.:KK6:

aynen canım, inşallah te isteğim, çocuğumla sosyalleşiyoruz hem, parkta falan da oynuyo, iyi oluyo :)

Kızlar dr.fevzi özgönül'ü hiç duydunuz mu?
Adamın'beden aklıyla zayıfla' ve 'göbeğimi nasıl eritirim?' Diye kitapları var..
Söyledikleri mantıklı geldi
Biraz araştırcam ben
Aklıma yatarsa denerim belki
Karatay dan çok farklı şeyler söylemiyor
Onun kadar katı değil ve sindirim sistemimizin ikinci beynimiz olduğundan, aç kalmadan ideal bedene dönebileceğimizden bahsediyor
Güzel, açıklayıcı bi yazı bulursam paylaşırım

ben hiç duymadım, paylaş aynen, bizde öğrenelim, karatay zor ama ağır ve kalıcı veriliyo, bence vazgeçme, ben şahsen onunla gram veremedim, aksine aldım, bi arkadaş daha vardı burda, o da almıştı, ama alışınca güzel tabi.

Bi hastam, saolsun buranın en meşhur pastanesinden koccaman bi pakette kuru pastalar getirmiş, ama yemicem :KK43: bi başlarsam her çeşitten bi tane yerim muhtemelen, yarın eksi görmek istiyorum. yemicem, beni durdurun sizde. hem daha önce yemiştim, tadını biliyom ki :63::63: (gerçekten çok güzeldi)
Yeme annem yeme kuzum..
Dukan amcayi getir gözünün önüne :)

Back
X