- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #229.661
Haftaya en az 1 kilo bekliyoruz o zamn :))Kahvaltımı yaptım kaptanım
Neyse artık
Eksilerimin birazını da haftaya saklayayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya en az 1 kilo bekliyoruz o zamn :))Kahvaltımı yaptım kaptanım
Neyse artık
Eksilerimin birazını da haftaya saklayayım![]()
1 kilo olmuş minik şeySimdi ben de tartildim veee sadece 200 gram almışım
Aslinda dun aksam bi arkadaşın dogum gününü kutladığımız için aksam cok gec bi saatte 1 dilim kek yedim, kesin çok artı çıkacağım diyordum ama çıkmadım, cok mutluyum
Artik Umutcuk benim zamanında kendime depoladiklarimdan kendine kilo yapiyor herhalde, akıllı oglusum benim![]()
Evet ya artık kilosu daha hızlı artacak Ebrusum1 kilo olmuş minik şey![]()
Çok heyecanlı değil mi yaaEvet ya artık kilosu daha hızlı artacak Ebrusum![]()
Evet kesinlikle :) Güzel bi duygu Ebrusum, yap sen de bi tane gec olmadanÇok heyecanlı değil mi yaa
Kız keske listeye gireydin listedekilerden iyi veriyosun :)
Ayy canımsın
Yok canım bi sorun olmadı. Benim zaten gebelik düşündüğüm zamanlardaki tetkiklerde Hasimoto teshisi kondu. Normalde ilaca baslamaya gerek yok ama madem gebelik dusunuyorsun başlayalım dedi doktor. 25 mg ile başladım hamile kalınca da her ay tsh duzeyime gore doz ayarlaniyor. Uzun suredir aynı. Zaten bu hastalığın gebelige bir zarari yok, tsh'in kontrol altında olması gerekiyor sadece
Benim başlanğıcım 77 değil ama 73 yanlışlık mı var***5. Takım 503. Etap***
toplight (71,2///%) gecen hafta bildirimde bulunmadıgından yüzdesi 2'ye bölündü
medusa38 (53.8/)
servey (76,2/)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.3/)
TopaLsoLucaNn (80.3///%) gecen hafta bildirimde bulunmadıgından yüzdesi 2'ye bölündü
candy_candy (114,9///%)
gulsayszey (98,6/)
0zlem (78,1/)
inatettimolacak (68,1/)
5. Takım Ortalama: %
kirmizikalem (73/72,4/0,6/%0,82) yeni üye başlangıç tarihi: 30.01.2017, başlangıç kilosu: 77 hedef kilosu: 55
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (68/)
morordek (69,2/)
Bu yaz bende düşünüyorum bi akslik olmazsa :))Evet kesinlikle :) Güzel bi duygu Ebrusum, yap sen de bi tane gec olmadan![]()
Ben yanlıs yazmısım canım duzeltiyorumBenim başlanğıcım 77 değil ama 73 yanlışlık mı var
Paylasırım tabi ki :)Bu yaz bende düşünüyorum bi akslik olmazsa :))
Sende deneyimlerini benimle paylaşırsın
Annen yakın heralde :))Kızlar 2 saat once tartildigimda 500 gr fazla gosterdi tarti..
Usenme dedim yürü kendi kendime konustum.Bizimkiler uyurken anneme gittim t.kahvemide ictim geldim.. 6000 adım attım.. Birazda wc ihtiyacımı giderince 400 gramda olsa eksileri gordum..
Su bile icmedim sabahtan beri ayaktayim.. Simdi yine anneme geldik arabayla bu defa kahvaltiya..![]()
Ben de 1 kupadan bişey olmaz diyordumGünaydınlarrr :)
canım emzirdiğin için yeşil çay içme bence sen, rezene falan iç olmadı, süte geçtiğinden bebeğe de geçiyomuş pek iyi değil diyolardı.
İnşallah canım..Haftaya en az 1 kilo bekliyoruz o zamn :))
Yürüyerek 25 30 dakika arası degisiyor canım yurume hızına gore.. 3000 adım kadar.. git gel yapışım ortalama 50 dk 6000 adım falan..Annen yakın heralde :))
Ne güzel her istediğinde gidebiliyorsun.