Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün yaptıklarımdan yediklerimden memnunum ama tabi taktir size kalmış

sabah 10.00
iki yumurta haş.
bir küçük domates

ara:14.00
uno grissuno paketten bi çubuk aldım

15.30
iki tatlı kaşık kısır

akşam yemegi 17.00
sezar salata

18.00
türk kahvesi

Spora da başladım :KK70: leslie 30dk
zumba=20 dk
36 mekik

2 litre su
Gerçekten güzel bir menü olmuş.

Evet bunu çok iyi biliyorum Can'ım kendi ailemden yorgan altına çok saklandım küçükken saat 6 da yatağa girip uyuyor numarası yaparak sırf duymayayım babamın anneme kızmasını başkalarının yüzünden kendim evlenip iyi olayım dedim o da olmadı hamilelik dönemim hep ağlamakla geçti bebeğim bir aylık yoktu daha lohusayken dayak bile yedim sevmek yetmiyormuş ama hala yüzüne bakınca eşimin keşke çok Mutlu olsak diyorum herşeye rağmen kader kısmet bakalım Can'ım
Bence sakin bir şekilde herşeyi hesab et. Sonrada kızınla mutlu olabileceğin güzel bir hayat kur..

Dünün menüsü
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
3-4 çatal patates
1 ç.k reçel- 1 ç.k tereyağı-1 lokmalık ekmek
Öğle:
1 kase yoğurt 1 y.k yulaf
Akşam:
Yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim karışık tahıllı ekmek
Buraya kadar herşey iyiydi aslında
Ara:
Çay- 1 kase aşure- 2 tatlı k. toz ceviz
1 avuç çekirdek
İkişer dilim portakal-armut- elma

slm kızlar cocukları sinemaya getirdim zorla beni de aldılar içeriye neymiş 6 yaşındaki abiyle giremezmiş batman lego seyrediyor sıpalar bende tele bakıyom neyse
zoey1616 zoey1616 tatlım yasadığın şeyler çok zor ailen sana destek mi bu konuda tr ye mi döneceksin bu konuları düşündün mü cnm allah yardımcın olsun
yüzmeye başlayacaklar decatlon varsa ordan alabilirsiniz mayo ve gözlüğü ben gecenlerde 18 tl ye havuz mayosu aldım
kızlar yediklerime pek dikkat etmedim yarınki tartıda belli olacak sonuç

slm kızlar cocukları sinemaya getirdim zorla beni de aldılar içeriye neymiş 6 yaşındaki abiyle giremezmiş batman lego seyrediyor sıpalar bende tele bakıyom neyse
zoey1616 zoey1616 tatlım yasadığın şeyler çok zor ailen sana destek mi bu konuda tr ye mi döneceksin bu konuları düşündün mü cnm allah yardımcın olsun
yüzmeye başlayacaklar decatlon varsa ordan alabilirsiniz mayo ve gözlüğü ben gecenlerde 18 tl ye havuz mayosu aldım
Aynen ben de en uygun orda buldum. Önceden mayo almak gibi bi tecrübem olmadığından fiyatları beni bayaa şaşırttı.. Ama benim olduğum yere ters baya internetten sipariş vericem sanırım

Aaa sendemi bilmiyon tüü bize :KK4:
Benm mayom hazir bone ve gozluk alcam kışın ortasinda nerden bulcam onuda bilmiyom :-) 16 subatta basliyom ben bogulmadan ogrensem bari:KK70:

1 yas degilde hastane cikisi falan olmadiydi 3 aylik tulumlardan basladiydik:KK48:

Normal dogum olsun diye bekledik her aksam 1km yol yurudum ama gelmedi :110:
40+1 de sezeryan oldum mecburen gelmeyince :KK46:6 kilo normal doguranlarda varda onemli olan cati :KK70:
Decahatlion da var doğrumu yazdım acep :)AVM yok mu yakında orda olur cnm

ne kadar olursa olsun bi şekilde çıkacak mecbuuuur.. Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

ana aceba benim annem senin teyzen mi:KK70: benimki de bana 40 kilo ile hamile kalmış :KK57: atom karınca derdi babam anneme :KK48: şimdi ama o kadar çıtır değil 63 65 arası gidip geliyor :KK51:

hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman :KK50:

aaah :KK51: johnny depp demeyin bana :KK68:

kız deme gözlerim doluyor çok özledik aynen :cry:

evet bu hafta bizim haftamız olsun matildacım haydi :KK6::KK6:

canım menün güzel bence erken yemişsin akşamı da sıkıntı yok.

canım istersen her gün tartıl bazen dayanamıyoruz tartılıyoruz ama değerlendirmeni her zaman haftalık sonucunla yap derim ben eğer haftalık sonucunda eksilme varsa yanlış bişey yapmıyorsundur. bazen bazı yiyecekler de şişkinlik yapar. mesela ben balık yediğimde şişiyorum ama geçiyor 1-2 güne kadar:KK51:

işte görmek istediğimiz wendigo bu yaw.. beklediğimiz motivasyon :KK5:

ayyy alex'im yaa.. bu adamı görünce istemsiz olarak gözlerim doluyor hemen :KK61:

canım önünde yaşayacak 1 günün bile varsa o güne umutla koşmalısın. belli ki çok güçlü bi kadınsın kızın için kendi hayatına dört elle sarılacağından ben çok eminim biz burdayız her kartarında senin ve kıznın yanındayız unutma bunu :KK74:
Yazmıyon yazmıyon bi yazıyor pir yazıyon sevalcim hadi gari 99 u görelim bu ay bittiğinde yaz geliyo hanıııım

ah sonunda girebildim siteye :KK14:

dün ne yediğimi hiç hatırlamıyorum :KK53::KK53: ama biraz zorlayıp hatırlicam şimdi

10.02.2017 Cuma Menüm

Sabah
1 simit
1 aç bitir kaşar
1 kupa şekersiz çay

Ara yok

Öğlen
ızgara tavuk şiş
Mercimek çorbası
Ayran

Ara
Nescafe 2in1

Akşam
İskender kebabın etleri
Ayran

Ara
Şekersiz çay

spor: baya bi yürüdüm ama konumu açmayı unuttuğum için saymamış tel.. toplasan 1 saat yürüyüşüm var

dün bütün öğünlerimi dışarda yedim uykusuzluk mod on :olamaz: eve geldiğimde 8 buçuktu ve ben tam 11 e kadar uyumuşum:uykucu: kızım çok hasta bu arada :KK42: hiç hali yok yavrumun sürekli ağlıyor sürekli öksürüyor ağzı burnu hep akıyor gördükçe içim gidiyor valla. cuma günü götürdük doktora bugün iyiydi biraz ama akşam gene kötü oldu 3 kere uyudu bugün şu an ayakta tabi cadı :sinirli: yıkadık ettik biraz önce biraz kendine geldi gibi:KK51:

yeni haftaya bomba gibi gelicem inşallah menülerimi ayarladım bugün pişirdim attım buzluğa.. dukan yapmicam ama yüksek proteinli olacak menülerim aslında biraz bakliyat katıyorum sadece günlük lif alımını arttırıcam onun dışında pek bi farkı yok dukandan.. bence beğeneceksiniz :super:

haydin hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
Çok geçmiş olsun kuzuya allah şifa versin sana gelince bu hafta tam yap 3 kilo gitcek senden inanıyorum ben cnm

Dünün menüsü
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
3-4 çatal patates
1 ç.k reçel- 1 ç.k tereyağı-1 lokmalık ekmek
Öğle:
1 kase yoğurt 1 y.k yulaf
Akşam:
Yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim karışık tahıllı ekmek
Buraya kadar herşey iyiydi aslında
Ara:
Çay- 1 kase aşure- 2 tatlı k. toz ceviz
1 avuç çekirdek
İkişer dilim portakal-armut- elma
Aşure çekirdek filan hiç olmamış ebruş ya akşam olmayaymış en azından demi

Vizyona girmiş mi ben de oğlanı götüreyim
18 tl çok iyimiş ben baktım ama o fiyata yoktu yaaa

Back
X