Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom hoşgeldin ..

o ne biçim motive etmek tıss :))) valla hiç niyetim yok hiçte bozmadan salatayla gayet güzel bir dostluk içindeyim her gün yürüyüşte yapıyorum üstüme alınmadım bu yüzden :))))

hangi sinemaya gideceksiniz merak ettim iyi yapmışsın gezin tabi evde bunalıma girecen...
valla o biçim motive etmek kallisim isteyen alınsın isteyen alınmasın hahaha başka laftan sözden anlayan yok sert çıkayım biraz dedim -tatlicadiarzu-

düşük tehlikem vardı eyvah eyvaha gidememiştim biz eşimle ata yı çok severiz takip de ederiz. ona gidicez kallisim inşallah..

beyaz ekmek işi kötü evet bende mümkün olduğunca çavdar ve tam buğday alıyorum çocuklarda zaten daha çok seviyorlar bunları.. beyaz ekmeği eşim yiyordu hemde çok fazla ama bir haftadır oda hem iş yerinde bırakmış hem evde yemiyor ...çocuklara hiç yedirmemek gerek ilerideki yaşamlarını güzel etkileyebilmek için...
evet en güzeli bu. tv de bir prof dedi ki geçen gün, sağlık bakanı olsam ilk yasaklayacağım şey beyaz ekmektir akannehir

bijom ataya gidecekseniz eğer bir sahnede köpek havlıyo sakın sakın dikkat et boş bulunma eşimin yerinden sıçramasına ben yerlere yattım ama bir çok insan boş bulunup aşırı korktu ve bağırdı ses çok fazla çünkü ister istemez beklemediğin bir anda duyunca korkuyorsun.. ben söliyimde sana :))

bijom ataya gidecekseniz eğer bir sahnede köpek havlıyo sakın sakın dikkat et boş bulunma eşimin yerinden sıçramasına ben yerlere yattım ama bir çok insan boş bulunup aşırı korktu ve bağırdı ses çok fazla çünkü ister istemez beklemediğin bir anda duyunca korkuyorsun.. ben söliyimde sana :))

sağol da kallisim o kadar zaman diken üstünde mi oturim şimdi köpek havlicak diye. bari sahneyi söyleseydin kaydirigubbakcemile3

dün diyeti mi bozmadım ve fakat hiç çorba da içmedim.. o yüzden bugün yine meyve yicem kallistecim.. yarın sebzeye geçicem.. hem cuma tam sonuna geliyor..

ilk üç gün önemli çorbayı aksatmamak lazım..

bugün kahvaltıda çorba içtim.. peynir attım içine biraz..

birazdan da elma hüpletirim..

sonrası Allah Kerim..

merhaba hanımlar
bugünün hafta sonu olduğu belli oluyor bizim işler de yoğun uğrayamadım sabah buraya
sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim eşim dışarda eğer gelir de müsait olursam tekrar yürüyeceğim pazarı buldum çikolatam ve kallisim ama yanıma para almamıştım sinir oldum bozklar vardı sadece ben de 1 kilo armut alabildim hemen de 2 tanesini yedim para almış olsaydım yeşillik alırdım bol bol öğlene salata yapardım şöyle mis gibi naneli falan şimdi ne yiyeceğim diye düşünüyorum mesela neyse kısmet değilmiş
kayseriden abimler geldi dün gece onları gördük ama kalamadık annemlerde akşam oraya geçicez ve yarın da orda kalıcaz

merhabalar eski takımım eski ve yeni arkadaşlarım,
nasılsınız herşey yolundadır umarım.bahar gelirken kilo vermeler daha da bir hızlanır inşallah.
reyhan ablacım seni görüyorum nasılsın.neler yapıyosun.
kallistecim sen nasılsın.
ben internete hiç vakit ayıramıyorum artık.keşke eskisi gibi fırsatım olsa da takip edebilsem.

kallistecim ve reyhan ablacım size değişik bişey buldum yer kirazı diye bi aratın google da çok değişik bir meyve az önce bi müşterim ikram etti bana da kilosu 200 lira güneşli her yerde kolaylıkla yetişebiliyormuş ve 4 ay sonra da meyve almaya başlıyormuşsunuz geniş bilgiler bulabileceğiniz yerkirazi. info diye bir yerde fotoları var ilginizi çeker belki

bugün kaanla annesiyle yani cocuk arabasiyla dolastik birbucuk saat.sonra eve gelip adimlarimi tamamladim. sabah kahvesinden sonra bir dilim ekmek bolca domates maydonoz salatalik bir incecik dilim peynirle kahvalti
arabir elma
öglen yogurtlu ispanak 4kasik yarim dilim ekmek
ara 6 cilek
aksamda yarim izgara tavuk havuc turp salatasi

tombisim inanmazsin. ben o meyvadan almistim en sonunda yamuk yilik bir tane kaldi kimse yemek istemedi. bende hazir bir saksim vardi ortasina oldugu gibi meyvayi dikiverdim. bir ay kadar sürdü ama simdi 6 tane minik filiz görünüyor. phisalis ismi. pek cok seye iyi geliyormus ama pek arastirmadim. belkide artik kendi yetistirdigim yer kirazlari yerim seneye :))

selamlar takımcık !

pek paylaşım olmamış bugün,e malum cts ya... ben de bugün 15.00 de uyandım(dün gece çalıştğm için) pazar vardı,gittim,birşey almam gerek giyecek birşey yok baharlık.(gerçi para da harcamamam lzm ama) zaten hiçbirşey alamadım,çünkü beğendiğim hiçbirşey olmuyorrrrrrrrrrrrrrr... orda bir "yeteeeeeeeeeeeerrr" dedim.
ya kaçamak yaptğm söylenemez ama ağır diyet de yapmıyorum ya,kilom çok yavaş gidiyor. ekmeği iyice azaltma yoluna gideceğim.
spora da yaptım bugün,1 saat 15 dk...

hepinizi öpüyorum

merhabalar eski takımım eski ve yeni arkadaşlarım,
nasılsınız herşey yolundadır umarım.bahar gelirken kilo vermeler daha da bir hızlanır inşallah.
reyhan ablacım seni görüyorum nasılsın.neler yapıyosun.
kallistecim sen nasılsın.
ben internete hiç vakit ayıramıyorum artık.keşke eskisi gibi fırsatım olsa da takip edebilsem.

merhaba umutum. canim benim ben seni görmedim bugün pek giremedim zaten kizimin isi vardi pcde. ben iyiyim torun büyütüyorum sen nasilsin oglusun nasil. arada seni görmek ne güzel.a.s.

selamlar takımcık !

pek paylaşım olmamış bugün,e malum cts ya... ben de bugün 15.00 de uyandım(dün gece çalıştğm için) pazar vardı,gittim,birşey almam gerek giyecek birşey yok baharlık.(gerçi para da harcamamam lzm ama) zaten hiçbirşey alamadım,çünkü beğendiğim hiçbirşey olmuyorrrrrrrrrrrrrrr... orda bir "yeteeeeeeeeeeeerrr" dedim.
ya kaçamak yaptğm söylenemez ama ağır diyet de yapmıyorum ya,kilom çok yavaş gidiyor. ekmeği iyice azaltma yoluna gideceğim.

hepinizi öpüyorum

üzülme cikolatam yakinda istedigin pek cok seyi giyebileceksin insallah.. aksamlarini hafif gecir böyle direnen kilolar baska türlü gitmiyor. haftada iki aksamda sadece meyva ye yada salatakaydirigubbakcemile2

merhaba hanımlar
bugünün hafta sonu olduğu belli oluyor bizim işler de yoğun uğrayamadım sabah buraya
sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim eşim dışarda eğer gelir de müsait olursam tekrar yürüyeceğim pazarı buldum çikolatam ve kallisim ama yanıma para almamıştım sinir oldum bozklar vardı sadece ben de 1 kilo armut alabildim hemen de 2 tanesini yedim para almış olsaydım yeşillik alırdım bol bol öğlene salata yapardım şöyle mis gibi naneli falan şimdi ne yiyeceğim diye düşünüyorum mesela neyse kısmet değilmiş
kayseriden abimler geldi dün gece onları gördük ama kalamadık annemlerde akşam oraya geçicez ve yarın da orda kalıcaz

ohh armut yenmiş,afiyet olsun canım.çık tabi pazara haftada bir kere..2-3 kg yeter sana 1 haftalık...

üzülme cikolatam yakinda istedigin pek cok seyi giyebileceksin insallah.. aksamlarini hafif gecir böyle direnen kilolar baska türlü gitmiyor. haftada iki aksamda sadece meyva ye yada salatakaydirigubbakcemile2

inşallah olacağım da ablacığım,emek vermek gerekiyor işte.aç kalmak lazım ara sıra.... kendimi dinlemeyi öğrenmem gerekir yemek yerken..

şimdi..sorunun ne olduğunu bulursak,çözümü de kolayca bulur ve uygularız değil mi? ben hızlı yiyorum,hele acıkınca gözüm hiçbirşeyi görmüyor. halbuki yavaş yesem ve artık dayanabileceğim kadar doyduktan sonra(tıka basa değil yani,açlığım geçer geçmez bıraksam) üç beş lokmayla doyacağım.dikkat ettiniz mi hiç,çok açsanız,doysanız da yemeğe devam ediyorsunuz. ben bu hataya çok düşüyorum.bunu tedavi etmem lazım,doyar doymaz masadan kalkmam lazım!

heyyyy massallahhhhhhh. hadi ocean gün bugündür,cikolatam ballim cok güzel demis ve hakli 2,5 ayda 15 kilo oynaya oynaya gider senin yasinda bir iki kiloda öteye gider.. sen cok ama cok istesen yaza bu isi bitirirsinvereliniortak

inşallah yaa bakalım..
ama hepimizin hareketlenme zamanı geldi.
bahar geldi havalar güzelleşti..
takım da alt sıralara gerilemiş..
haydi hep beraber değiştirelim bu işihihoyyyt

selamlarrrr..

umutum gelmiş hoşgeldin canım anneni yazsaydın bari nasıl durumu diye umarım iyidir..

çikolatım, reyhan ablam, tombilim, oceanımŞenizŞeniz

öğlenden beri dışardaydın eşimle bahçeye döşemek için taş baktık gönlüme göre bulamadım bir tane gördüm ama m2 fiyatı bizi aşıyor bakalım ne yapacağız bir kaç hafta sürer başlamamız zaten, ön bahçeye yırtık rahat etsin diye taş döşeyelim dedik toprak olunca yazın eve her an gir çık olmuyor elimde bez bir halde kalıyorum.... bir de aleynaya eşofman aldık eşim aliş ve be gitmiştik zaten diğerleri evdeydi, aliş aldığımız ürünü denerken bir bayan vardı kabinlerden çıktı şöyle ufak tefek 1,50 boylarında ve 36 beden diyebilirim tahminen, pantalon giymişti deniyordu görevliye dediki olmuşmu yoksa çokmu kötü duruyor görevlide kötü bir tarafı yok dedi yoktu gerçekten hoş durmuştu... bayan durdu ve derin bir nefes aldı ne bileyim dedi bir buçuk aydır aç geziyorum 15 kilo verdim dedi :kedi::kedi: ben o an şaşkınlıktan şok oldum vallahi:kedi: öyle hoştu ki :kedi:

bilgisayar sıra bekliyor sabaha gelirim kısmetse yazarım yazılanlarada cevap veririm öpüyorum hepinizi..

kallis ablam 15 kg mu 1.5 ayda akannehir
ama çok fazla değil mi? 3 ayda verilirse normal olur 15 kg..
ben sağlığımı yitirmek istemiyorum.
zaten istesem de aç gezemem zaten,hastalanırım hemen.

sağol da kallisim o kadar zaman diken üstünde mi oturim şimdi köpek havlicak diye. bari sahneyi söyleseydin kaydirigubbakcemile3
canım yaa aklıma gelmediki o kadar işte akıl bende:kedi: ne yaptınız beğendinizmi pekiboshayallersmile

dün diyeti mi bozmadım ve fakat hiç çorba da içmedim.. o yüzden bugün yine meyve yicem kallistecim.. yarın sebzeye geçicem.. hem cuma tam sonuna geliyor..

ilk üç gün önemli çorbayı aksatmamak lazım..

bugün kahvaltıda çorba içtim.. peynir attım içine biraz..

birazdan da elma hüpletirim..

sonrası Allah Kerim..
aperim sana bozmamışsın ben bir gün mangal planlarken iki gün oldu fazla geldi tabiki mide artık almıyor ağır geldi bu gün çorbayı daha fazla içeceğim hafta arası kimse yokken ben daha rahat oluyorum... birazdan yeni çorbamı pişireceğim..

kallistecim ve reyhan ablacım size değişik bişey buldum yer kirazı diye bi aratın google da çok değişik bir meyve az önce bi müşterim ikram etti bana da kilosu 200 lira güneşli her yerde kolaylıkla yetişebiliyormuş ve 4 ay sonra da meyve almaya başlıyormuşsunuz geniş bilgiler bulabileceğiniz yerkirazi. info diye bir yerde fotoları var ilginizi çeker belki
ah canım yaaaopuyorumnanaktan benim bahçemde yerim yok çok ufak çünkü bahçem ama fidanlıklarda filan bulursam ablama alırım orda bahçenin bir tarafını mutfağın ihtiyacını karşılaması için ufak bir yer ayırdılar çünkü işte biberdi maydanozdu dikeceklerdi yer var ben alır ekerim hoş bir şeye benziyor gittikçede yerim artıkkaydirigubbakcemile5
bugün kaanla annesiyle yani cocuk arabasiyla dolastik birbucuk saat.sonra eve gelip adimlarimi tamamladim. sabah kahvesinden sonra bir dilim ekmek bolca domates maydonoz salatalik bir incecik dilim peynirle kahvalti
arabir elma
öglen yogurtlu ispanak 4kasik yarim dilim ekmek
ara 6 cilek
aksamda yarim izgara tavuk havuc turp salatasi
ablacım bebek arabasıyla ne hoş geziliyor değil mi birde bebiş usluysa aklinialirimsmile bende çok severdim benim 3 çocuğumunda sokakta ağladığını kimse duymamıştır hepsi çok usluydu çok çıkardık bu yüzden heveslendim bak şimdikaydirigubbakcemile3 biri doğursada gezdirsek kaydirigubbakcemile3

selamlar takımcık !

hepinizi öpüyorum
takımcık yesin seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çikolatım bazı kişilerin metabolizması aşırı hızlı, ekmeği kessende sonuç farklı olmayacak tabiki sen iyice azalt ama bak ben çok zaman ekmeği hiç ağzıma sokmuyorum ama faydada etmiyor bijom ne kadar bağırıp çağırsada olmuyor işte o spor bile yapmadan yememekle atıverdi kiloları ama biz ancak spor yapınca kıpırdıyor kilomuz, haftalardır salata çorba yoğurt yemekten bir tuhaf oldum ama sonuç öyle çok ahım şahım bir sonuç değil benim yaptığımı yapan bir çok kişi bir ayda beş on kiloyu atardı üstünden üstelik birde ilaçta kullanıyorum biliyorsunuz bu ilacı kullanan normalde diyet bile yapmadan kilo kaybediyor bende tık yok:gitme:
kallis ablam 15 kg mu 1.5 ayda akannehir
ama çok fazla değil mi? 3 ayda verilirse normal olur 15 kg..
ben sağlığımı yitirmek istemiyorum.
zaten istesem de aç gezemem zaten,hastalanırım hemen.

canım duyduğum oydu yani ne bileyim ortalama söylemiştir ama bu işin normali yok ben ona karar verdim ya tamamen sıkı bir şey uygulayacaksın kurtulacaksın yada böyle sürüneceksin...kaydirigubbakcemile3

günaydın güzeller...

hepinize çok çok iyi bir hafta olsun inşallah...
biraz bakınıp çıkacağım el işimi sıkı tutmalıyım yarıladım sayılır bu hafta arası bitmeli teslim etmeliyim öğlene doğru uğrarım yine hoşkalınn...

Back
X