Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_20170213_123344_737.webp

Deneme 1..2..:KK31:

Oyy kiyamamm paamaklaalida sisermisss:KK16::KK16:
o kadar olcak ordekim takilma bunlara bebis buyutuyorsn sonucta :anne:
Hihi şimdi taktım yüzüğü oldu, sabah şişliği miydi acaba :KK48:
Gidip tartılsam mı? Ama gün icinde sabahkine göre çok daha fazla cıkarım, moralim bozulmasın mı?
Eki Görüntüle 1953678
Ilk kilom :KK57:
Robocop kadar veremesemde bende vermisim baya:KK8:
Kız sen kıyafetlerle mi tartılıyosun ayagında koca panduflar :KK48: Çıkar onları da çıkar kaç gr.dır onlar kimbilir :KK48:

Çok sevindim cnm hadi bu sefer olcak bu iş:)

olacak :)

Bende sp yapıyorum bugün :)

ya bende sp diye çıktım ama dünden mantar vardı mecburen yedik :) bozmazsa o sp işte :)

wauwww :KK9::KK9:, bende ilkini saymıyorumm, kıyafetle pandufla tartılınmaz.

Evet evet hiç çıkmamalıydım tartıya :KK42:
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam :KK42:

gün içinde tartılmaaaaaaaz, hem söleyip hemde yapıosun ördekcim oldu mu?? takılma ona kuzum, üstelikte ödemliyim dedin :rolleyes::rolleyes:

olmaz demiyorum kuzum olabilir ya ama bugün düne göre az daha iyi beslendim sanki spor da yaptım yarın bi tartılcam inş üzülmem yine...

merak ettim sen diyince bir sitede ;
"Toplamda 10 gün sürer. İlk gün şifa orucuna hazırlık günüdür. Meyve ve sebzelerle hafif bir beslenme programı uygulanır. Sonra beş gün tam oruç günü olarak geçer. Bu beş günde su, bitki çayları, meyve suları ve sebze suyu çorbaları içilir. Asla katı bir şey tüketilmez ve günlük 250 kalorinin üzerine çıkılmaz. Son dört gün ise orucu bozmak ve vücudu tekrar normal düzenine alıştırmakla geçer. Yani, toplamda tutulan oruç beş gün aslında."
diye yazmışlar aslında böyle bişey tam ihtiyacım olan şey ama çok halsizlik yapar mı acaba çalışırken falan bayılmayayım :KK70:
Ben daha önce 5 gün denedim sadece su cay gibi sıvılar içtim çok halsizlik falan olmamıştı bu sefer biraz daha uzun deneyecegim herkesin bünyesi farklı tansiyon problemin falan varsa dokunabilir

Hayırdır senin sevdalın yok mu kız:)
Eferinnnn :))))
Eki Görüntüle 1953678
Vermişin de o pufidikler zaten 3 kilodur:))
Ben tartılırken anadan üryan:))
Evet evet hiç çıkmamalıydım tartıya :KK42:
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam :KK42:
Okadar da değil çık ama sabah çık kontrol şart bugünü unut sen cuma çık ayrıca Hamişisin cnm ya kilo yüzünden kendine zehir etme tadını çıkar tatlım
olacak :)

ya bende sp diye çıktım ama dünden mantar vardı mecburen yedik :) bozmazsa o sp işte :)

wauwww :KK9::KK9:, bende ilkini saymıyorumm, kıyafetle pandufla tartılınmaz.

gün içinde tartılmaaaaaaaz, hem söleyip hemde yapıosun ördekcim oldu mu?? takılma ona kuzum, üstelikte ödemliyim dedin :rolleyes::rolleyes:
Sayılır o devam et cıss yeme sakınnn!

Yok canım öyle degisik caylar icilmiyor. Çok tuzlu da yemiyorum aslında, her hamilenin başına gelen bi şey bu ödem maalesef :işsiz: Öyle çok şiş degilim aslında ama birazcık olmus sanırım ben de yüzükten anladım iste

Eki Görüntüle 1953678
kumralım krakerim bende matilda gibi anadan üryan tasrtılırım saati bilem çıkarırım ne kız o öyle kaban giyseydin bi de üzeerine

Hihi şimdi taktım yüzüğü oldu, sabah şişliği miydi acaba :KK48:
Gidip tartılsam mı? Ama gün icinde sabahkine göre çok daha fazla cıkarım, moralim bozulmasın mı?

Kız sen kıyafetlerle mi tartılıyosun ayagında koca panduflar :KK48: Çıkar onları da çıkar kaç gr.dır onlar kimbilir :KK48:
Sabah siskinligidr o zaman o :KK48:

Kiz sisko cikiyim diye ole tartilmistim ne kadar cok verdigimi goreyim dedm:KK70:oooo simdilerde ciplak cikiyom utanmasam donumuda cikartcm:KK70:

Hayırdır senin sevdalın yok mu kız:)

Eferinnnn :))))

Vermişin de o pufidikler zaten 3 kilodur:))
Ben tartılırken anadan üryan:))

Okadar da değil çık ama sabah çık kontrol şart bugünü unut sen cuma çık ayrıca Hamişisin cnm ya kilo yüzünden kendine zehir etme tadını çıkar tatlım

Sayılır o devam et cıss yeme sakınnn!
Sevdalim var olmamii canim kocisim hic sevmez sevgililer gununu bende sevmiiim artik :KK70::KK70:
Ve artik panduflarla tartilmiyom bendr anadan uryan :süslü:

Back
X