Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah

1 ispanakli borek
1 yk patates salatasi
1 yk patlican salatasi
1 yumurta
5 zeytin
3 dilim salatalik ve donates
1 cay tek sekerle

Ara etimek tatlisi 4 de 1 i

Oglen

1 kase Salata
Peynir
5 zeytin
1 cavdar ekmegi

Ara ceviz 2 adet

Aksam

light ton baligi bi kase
1 cavdar ekmegi

1.5 lt su
30 dk kondisyon bisikleti

Sanki börekler tatlılar patates salatalar karbonhidrat çok olmuş gibi

En azından akşami kurtarmissin
Sabah goturmussun :)

Menüm

Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan omlet
1.5 kk peynir
3 zeytin
8-10 dal maydanoz

Ara
1 sade türk kahvesi

Öğlen
1 dilim ince taban pizza
1 su bardağı kefir

Ara
1 kivi
1 minik muz
1 sade kahve

Akşam
7 tane etli lahana sarması
1 kase yoğurt

Ara
Yeşilçay

Su 2 litre
Spor 1 mil leslie, 200 ip atlama, jillian başlangıç seviyesi ancak 10 dakika yapabildim, 30 mekik, yarım saat yürüyüş

Spor ve menü göz alıyor gerçekten :)

Ben kızıma hamileyken çok iştahsızdım, zorla yediriyorlardi o derece. 9 kiloyla tamamlamistim 9 ayı...
Ben simdiden 11 kilo aldım bile daha 7 ay oldu
Baktim internetten jilian cok yorucu biseye benziyo bende ritim bozuklugu var leslie daha iyi benim icin tikamiyo ..
Oyle bi problemin varsa bence de Jillian yapma
Sagol canım insallah
Valla kisiden kisiye hatta hamilelikten hamilelige bile degisiyor sanırım bu iştah konusu. Benimkinin maşallahı var

bende gruba katılmak istiyorum ama yeriniz var mı?
Grupta hep yerimiz var motivasyon arayana canim :) listeye girmeye hazirlananlar var biliyosundur 2hafta deneme suresi var,bi taraftan mezun olacaklarda var. Ust sayiya kadar listeye almaya calisiyoruz. Simdi kontrol ettim listede 10 kisiyiz,15e kadar cikabilme durumu varmis...
Istedigin zaman aramiza katılabilirsin :)

Valla ordekcim benden once davranmış,hanimlar nasil verilecek o kilolar acaba?? Bahar mi carpmis takimi nedir anlamadim ki? Hersey kendimiz icin olsa da unutmayalım ki bir takim yarisindayiz ayni zamanda. Pilavlar makarnalar börekler corekler balli lokmamiz eksik kalmis bi.. diğer takimlar gelip okusa menulerimizi kıs kıs gulerler arkamizdan valla..
Toparlansaniz iyi olur..

Aynen hissediyosun heryerin calisiyo baya yogun bi program..bugun yapamadim regli kivranmasiyla mesguldum çünkü :/
Ya bisey sorucam senin de bacaklarin et kesigi gibi oldu mu,cok agriyo benim bacaklarim.. yanlis bi hareket mi yapiyom anlamadim ki.. jj ler zorladi sanki bacak kaslarimi. cok sert ziplamiyorum ama :/

Zıplamalarda sıkıntı yok bende ama lunge zorluyor biraz agrım oldugu icin bide 2kg dumbel kullanyorum.Uzun sureden sonra ilk gun yapinca bitirdikten sonra heryerim titredi bir süre.. Yemegi zor hazirladım esime..
ilkdefa mı yaptın bu tarz bi egzesiz?
Bacak kaslarımız yogun calısıyor canim squat, lunge ve lateral lunge hareketlerinde onun etkisidir o agrılar gecer bir kac güne.
Hic yapmadıgımız yada bir süre ara verdigimiz hareketler olunca dayak yemis oluyoruz.
Bendede kemiklermi surtuyor sanki anlamadim kırt kırt diye ses cıkıyor.

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah: 7 de
Haşlama yumurta
İki dilim peynir
6/7 zeytin
Öylen :1 de
Sebzeli tavuk çorbası
Az kurufasulye 2/3 kaşık
Saat 4 de
Eti form kepekli bisküvi
Kayısili form çayı
Saat 6 bucukda
İkisi bir arada neskafe
Saat 9 da
Yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımlı
Salata
Kızlar mesai olduğu için düzensiz oldu yemek ogunlerim
90 dakika leslie yaptım dusumu aldım terimide attım
Gün içinde 2 bucuk lt ılık su içtim

İyi akşamlar herkese

Kahvaltı
Sosisli o omlet
2 etimek
Şekersiz çay

Ara
2 mandalina

Öğle
1 kase balkabağı çorbası

Ara
150 gr kadar Haşlanmış başkabağı (sadece suyla)
5-6 tane ceviz

Akşam
1,5 porsiyon etli taze fasulye
2 yemek kaşığı tahin
1 yemek kaşığı pekmez
1 dilim ekmek

Günlerdir o tahin pekmez gözümün içine içine baktı, dayanamadım.

1,5 litre su içtim, yatana kadar 2 olur ve 40 dk eliptik bisiklet kullandım.

selam kızlar ben dün şifa orucundaydım o yüzden yazacak bi menüm yoktu
sabah domates suyu içtim
sonrada 250 ml sıkılmış portakal mandalina elma suyu. bi de şekersiz türk kahvesi
akşam da bi kase sebze çorbası
ama fazla su içemedim
gece kalbim bi anda çarpıntı yaptı hiç böyle olmamıştım cok korktum kabuslar falan da gördüm sonrasında
şimdilik bu sifa orucu işini erteliyorum bi gün bana yetti

normal düzenime döncem bi süre yine ama başka bir detoxa ihtiyacım var ne önerirsiniz
bi de şifa orucundan önce bağırsak temizleme olayı cok sıkıntı ben lavman falan yaptıramam bi kere sırf bundan kolonoskopi olamadım

bugünün menüsü;
sabah:
bir kase çorba
bir haş yumurta
bir kaç cherry domates

ara: bir bardak sıkma karışık meyve suyu

akşam:
2 yemek kaşıgı fırında patatesli et yemegi

1 saat sonra:
2si bir arada nescafe
su iiçemiyorum ya 1 bucuk oldu anca
bi 25 dakika yürüyüşüm var yokuşlarda

kızlar bursadan slm öğleyin 25 dk yürüyüş akşamda misafirhaneye gelince 30 dk yürüyüş yaptım yarın araziye çıkacağım yoğun bir gün olacak yediklerime dikkat ediyorum ama haftasonu kv ye gececem orda biraz kaçar sankim ben bu sabah tartıldım 71,4 çıkmıştım cuma gün ister bu kg yu yazın ister bildirim yapmadı geçin durum budur iyi geceler

merhaba kizlar.
bu akşam keyfim hjc yok kendimi mutfağa kilitledim. yemek icin degil ama kafa dinlemek icin. kızım 3 gecedir bizi uyutmuyor. asiri uykusuz ve yorgunum. ama yjne de uyuyamiyorum. biraz bisiklete bineyim dedim 5 dk olmadan krize soktu babasini müdahale etmek durumunda kaldi. sporda yarim kaldi. artik kendjme ait 1 saatkm olsun istiyorum ama 5 dk bile yok. kendimi bu yuzden kotu hissediyorum.
menum ise;
sabah
2 dilim cavdar ekmek arasi labne ve domates

ata
7 ad. cig badem

oglen
yarim kepce lahana corbasi
fırında tavuk göğsü
yesil salata
salatalikli yogurt

aksam
krisik salata haslanmis kurufasulye
az nar eksisi koydum icine
1 dilim ekmek

2 lt su

Canım sen neden detoks yapmak istiyorsun kilo vermen durdugunda denesen detokslari daha iyi değil mi? Şimdilik gayet veriyor görünüyorsun ama yanlış mı biliyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…