- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.401
Sanki börekler tatlılar patates salatalar karbonhidrat çok olmuş gibiSabah
1 ispanakli borek
1 yk patates salatasi
1 yk patlican salatasi
1 yumurta
5 zeytin
3 dilim salatalik ve donates
1 cay tek sekerle
Ara etimek tatlisi 4 de 1 i
Oglen
1 kase Salata
Peynir
5 zeytin
1 cavdar ekmegi
Ara ceviz 2 adet
Aksam
light ton baligi bi kase
1 cavdar ekmegi
1.5 lt su
30 dk kondisyon bisikleti
En azından akşami kurtarmissinSabah
1 ispanakli borek
1 yk patates salatasi
1 yk patlican salatasi
1 yumurta
5 zeytin
3 dilim salatalik ve donates
1 cay tek sekerle
Ara etimek tatlisi 4 de 1 i
Oglen
1 kase Salata
Peynir
5 zeytin
1 cavdar ekmegi
Ara ceviz 2 adet
Aksam
light ton baligi bi kase
1 cavdar ekmegi
1.5 lt su
30 dk kondisyon bisikleti
Spor ve menü göz alıyor gerçekten :)Menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan omlet
1.5 kk peynir
3 zeytin
8-10 dal maydanoz
Ara
1 sade türk kahvesi
Öğlen
1 dilim ince taban pizza
1 su bardağı kefir
Ara
1 kivi
1 minik muz
1 sade kahve
Akşam
7 tane etli lahana sarması
1 kase yoğurt
Ara
Yeşilçay
Su 2 litre
Spor 1 mil leslie, 200 ip atlama, jillian başlangıç seviyesi ancak 10 dakika yapabildim, 30 mekik, yarım saat yürüyüş
Ben simdiden 11 kilo aldım bile daha 7 ay olduBen kızıma hamileyken çok iştahsızdım, zorla yediriyorlardi o derece. 9 kiloyla tamamlamistim 9 ayı...
Oyle bi problemin varsa bence de Jillian yapmaBaktim internetten jilian cok yorucu biseye benziyo bende ritim bozuklugu var leslie daha iyi benim icin tikamiyo ..
Sagol canım insallahMaşallah sana canım benim sağlıkla bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
Yeğenim 54 kilodan 47 ye düştü dört ayından sonra yemeye başladı şimdi 7 buçuk aylık hamile ancak gobusu çıktı
Benim iki hamileligimde serumlarla geçmişti yeğenim halasina bana çekmiş
Grupta hep yerimiz var motivasyon arayana canim :) listeye girmeye hazirlananlar var biliyosundur 2hafta deneme suresi var,bi taraftan mezun olacaklarda var. Ust sayiya kadar listeye almaya calisiyoruz. Simdi kontrol ettim listede 10 kisiyiz,15e kadar cikabilme durumu varmis...bende gruba katılmak istiyorum ama yeriniz var mı?
Aynen hissediyosun heryerin calisiyo baya yogun bi program..bugun yapamadim regli kivranmasiyla mesguldum çünkü :/Canım not almadım ama asagı yukarı aklımda rakamlar..Yarın tekrar ölcer yazarım bir kenara.
Jillian güzel ya daha önce 2 ay hic aksatmadan yaptım(istisnalar dısında) shred ve rippedi bitirdim 3.ayda 6six 6 packi yarım bıraktım.Hem insan spor anlamında da kendini ilertiyor hic yapamadıgı hareketleri bile yapabilir duruma geliyor. Jillian 1 numara..
Zıplamalarda sıkıntı yok bende ama lunge zorluyor biraz agrım oldugu icin bide 2kg dumbel kullanyorum.Uzun sureden sonra ilk gun yapinca bitirdikten sonra heryerim titredi bir süre.. Yemegi zor hazirladım esime..Aynen hissediyosun heryerin calisiyo baya yogun bi program..bugun yapamadim regli kivranmasiyla mesguldum çünkü :/
Ya bisey sorucam senin de bacaklarin et kesigi gibi oldu mu,cok agriyo benim bacaklarim.. yanlis bi hareket mi yapiyom anlamadim ki.. jj ler zorladi sanki bacak kaslarimi. cok sert ziplamiyorum ama :/
Canım sen neden detoks yapmak istiyorsun kilo vermen durdugunda denesen detokslari daha iyi değil mi? Şimdilik gayet veriyor görünüyorsun ama yanlış mı biliyorum?selam kızlar ben dün şifa orucundaydım o yüzden yazacak bi menüm yoktu
sabah domates suyu içtim
sonrada 250 ml sıkılmış portakal mandalina elma suyu. bi de şekersiz türk kahvesi
akşam da bi kase sebze çorbası
ama fazla su içemedim
gece kalbim bi anda çarpıntı yaptı hiç böyle olmamıştım cok korktum kabuslar falan da gördüm sonrasında
şimdilik bu sifa orucu işini erteliyorum bi gün bana yetti
normal düzenime döncem bi süre yine ama başka bir detoxa ihtiyacım var ne önerirsiniz
bi de şifa orucundan önce bağırsak temizleme olayı cok sıkıntı ben lavman falan yaptıramam bi kere sırf bundan kolonoskopi olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?