Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın 5. Takımın güzel bayanları..
Elma sirkeli ılık suyumu ve kahvemi icip jillian 4.günümü yapıcam birazdan.
Ögleden sonrada dogum günü kutlaması var ama pastaların hic birine dokunmayı bile düsünmüyorum.Hatta 69'u görene kadar butarz seylere elimi bile sürmicem.69'u görebilirsem eger odul olarak belki yerim. Ahh bi gorsem hic yemesemde olur..
Bugune kadar yedikte ne oldu sanki!!!

Son düzenleme:
Kızlar TEN marka tayt korseler var gögüs altına kadar yüksel bel. Bilgisi olan varmı?Alsam mı diye düsünüyorum.

günaydın bayanlar dünkü menümü yazayım unutmadan

01.03.2017 Çarşamba

Sabah:
Tost
Şekersiz Çay

Ara:
Sade Türk Kahvesi

Öğlen:
Nohutlu peynirli salata
50 gr tavuk sote
200 ml ayran

Ara:
Sade Türk Kahvesi
Soda

Akşam:
1/2 pors mantı
1 bardak zero kola

Ara:
Sade Türk Kahvesi
Soda

Akşam misafirlikteydik bu kadar azaltabildim sadece

Merhaba bende katılmak istiyorum haber bekliyorum sizden desteğe ihtiyacı m v
Ben gruba girmek istiyorum desteğe ihtiyacı m var gruba alırsanız sevinirim şartla RI okudum kabul ediyorum.
Be
M
Merhaba arkadaşlar ben aramıza katılmak istiyorum karar defterini okudum kabul ediyorum haber verirmisiniz

3 aydır adet olamadım ya bari bu ay olsam az kaldı yine off off
Canım benim öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine spor yapabilsen faydasını göreceksin metopolizmayi çalıştırıyor adetin sokulur inşallah sağlıkla hedefenine ulasirsin

Hosgeldin kendini biraz tanıtır mısın kac kilosun, kaça düsmek istiyorsun?
Takımımız oldukca kalabalık şu anda ama motive olmak amaclı takılabilirsin tabi
düzelltim resmine bakçam diye gözardı etmişim sanırım seni
A-aaaa
Göz ardı edilecek insan mıyım ben yahu?
Şaka bi yana, oluyor öyle hatalar ben de sacma sapan yerlere tıklıyorum :) Buralardayım genelde, eskisi kadar sık giremiyorum bu günlerde, malum başımda tez gibi bi bela var. Bugun moralim de bozuk niyeyse bi tükenmislik sendromu var üzerimde Sen nasılsın napıyosun?

Seni bu menüyle başbaşa bırakıyorum sevalcim.. Oldu mu yani?? Sonra cumaları vay efendim niye olmadı..
Lafım önce sana sonra bu ara menüleri sapıtan herkese..Herkes kendine bi çeki düzen versin lütfen.
Kendi insiyatifine bırakıyoruz herkesi ama böyle devam ederse menülere göre ceza verme işine mi dönsek diye düşünüyorum açıkçası. İsterseniz bu konuyu oylamaya sunabilirz.Kendımızı durduramıyoruz dıyosanız belkı cezalar caydırıcı olur..
Siz de haberdar olun fıkrımden kaptanlarım toplight morordek

bende iyiyim kuzucum, tezden kaynaklı tükenmişlik sendromudur o, tatlış hocan kaynaklı stres yapma bebiş için yapma. elinden gelen neyse o zaten.

bende iyiyim, bol bol yürüyorum bu ara ama tartı eksi göstereceğine artıya gidiyo, vucüdumla savaşıyorum sanırım, vermek istemiyo bu ara nedense. öle savaş dur işte hergün 7,000/8,000 adım atıyorum ona ragmen

ben ceza sistemi geri gelsin olarak veriyorum oyumu, hatta bana menü yazmadığım her gün için 500 zıp zıp/3 mile lesli biri yazılsın mesela

gelsin cezalar gelsin...

Bence de gelsin. Dunku menüleri okuyunca diyet topiginde miyiz, yoksa yemek sayfasında mıyız anlamadım. Sanki herkes en kalorili ne yiyebilirim diye düsünmüs ve onu yemis
Yazalım cezaları Özgecim, yoksa bunların kilo verecegi yok
Alla alla metabolizman şaşırmıs heralde o kadar adıma en azından sabit kalman gerekir bence. Yediklerin cok mu kacamaklı peki?

Alla alla metabolizman şaşırmıs heralde o kadar adıma en azından sabit kalman gerekir bence. Yediklerin cok mu kacamaklı peki?

yok canım ama bence vücudun bazen kilo veresi geliyo sanki. her yıl mart-nisan da veririm. bakıcaz artık napalım. öle deli deli kaçamaklı bişi de yemiyorum, ama çokta dikkat edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…