Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

canım o leslie senin dediğin lepsi bir çeşit yemekmiş :)

kız özlem dünden bugüne 500 gr gitmiş daha ne olsun
Kaptanım Cuma günü bildirimde 76.4'tüm pazartesi 77.5 cıktım.. Bugün 77..
Gecen haftaya gore artidaym ondan oyle dedim.. Dikkat ediyorum,spor yapiyorum ama buna ragmen gercekten zor ilerliyorum..

Günaydın kızlaaar.. hemen menümü yazayım:

28.02.2017 Salı Menüm

Kahvaltı:

haşlanmış yumurta
yulaf kepeği bazlama
peynir
süt

Ara:
Türk kahvesi

Öğlen:
Fırınlanmış patlıcan
yoğurt
4 yk esmer bulgur lapası

Ara:
Türk kahvesi
Soda

Akşam:
1 lahmacun
2 bardak ayran
yeşillik salata falan
mercimek çorbası

Ara:
Çay

canım öneriler için teşekkürler dikkat edicem bundan sonra

beni de alır mısınız takımınıza
Hosgeldin canim.. biraz kendini anlat boyun kilon yas hedef..
Bi de ilk sayfada kurallar var onlari okuyup kabul ettigini yazman lazim..
Bu ara Kazen sagolsun genel bi ilan çektiği icin takimlarda yogunluk soz konusu.. 2hafta deneme suresi oluyo her üyenin zaten. Liste musait olunca listeye de girersin. Ama amac motivasyonsa listede olmasan da biz hep burdayiz

Kizlar sohbetten geldim yapilan seylerden cok olculu yedim cay epeydir icmiyodum seker atiyorum diye bugun 1 kesme sekerle ictim.. kendimi tutabildigim icin cok mutluyum..
Canim eskiler seker olmadiginda kuru meyve alirlarmis agizlarina oyle cay icerlermis,koydeki cook yaslilar oyle anlatirdi. Bikac tane kuru üzüm,elma,ayva filan agzina koyup oyle alisabilirsin şekersiz caya
Bu jilian nedir..
Jilian michales diye bi spor danismani var onun 30gunluk bi programina basladik. Netten bakabilirsin sen de videolari var

Canım benim birde şuvar hurma tüm vücudun ihtiyacıni gideriyor
Helede hamile bayanlar iştahsızlık olup bulantı kusma olduğunda bununla idare eder hurmayla besler allahın izniyle

Canım benim birde şuvar hurma tüm vücudun ihtiyacıni gideriyor
Helede hamile bayanlar iştahsızlık olup bulantı kusma olduğunda bununla idare eder hurmayla besler allahın izniyle
Hamilelerde iştahsızlık mı? O ne? Bana niye ugramıyor öyle seyler? Ben niye homili gırtlak yiyorum sürekli?
Valla bu yemeye ben az bile kilo alıyorum ya nasıl obur bi şey oldum

Hamilelerde iştahsızlık mı? O ne? Bana niye ugramıyor öyle seyler? Ben niye homili gırtlak yiyorum sürekli?

Ben kızıma hamileyken çok iştahsızdım, zorla yediriyorlardi o derece. 9 kiloyla tamamlamistim 9 ayı...

Öyle miymiş.Mantıklı aslında bende o kadar fazla olduğunu görence şaşırdıma ama demek böyle dedim.
Ben senin emzirdiğini unutmuşum canım. Arada yemek lazım o zamn :))

Baktim internetten jilian cok yorucu biseye benziyo bende ritim bozuklugu var leslie daha iyi benim icin tikamiyo ..

Arkadaşlar bana da motive olmam için destek olur musunuz? Baslayıp birkaç gün sonra bırakıyorum
canım zayıf olduğun zamanları düşün Ayıdlayınca nasıl güzel bir kadın olacağını vucudunun nasıl fit gözükeceğini düşün bide aynada şimdiki haline bak öyle her brakmak istediğinde bunu yap bence aynadaki kilolu kadını bakınca motive olursun

O zaman ilk menü benden gelsin
kahvaltı 08.00
2tb ekmek arası beyaz peynir tost makinasına bastim
Öğle (12.30)
1 firinda küçük but
2 kaşık pilav
Bol salata
100gr yoğurt
Aksam(18.00)
Yarım küçük tabak taze fasulye
2 kaşık salçalı makarna
Az salata
Minik bir tiramisu
1 litre su içtim nobetciyim 1.5litre daha şu icerim
1 avuç kuru meyveli karışık çerezim var onu yerim sabaha karşı da bir çilekli activia yoğurt
Şimdilik 8500adim olmuş daha 5bin atarım sabaha kadar

Maşallah sana canım benim sağlıkla bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
Yeğenim 54 kilodan 47 ye düştü dört ayından sonra yemeye başladı şimdi 7 buçuk aylık hamile ancak gobusu çıktı
Benim iki hamileligimde serumlarla geçmişti yeğenim halasina bana çekmiş

Baslamadan once aldin mi olculerini jilian arkadasim ay sonu bakariz birlikte neler yaptik diye :)
Canım not almadım ama asagı yukarı aklımda rakamlar..Yarın tekrar ölcer yazarım bir kenara.
Jillian güzel ya daha önce 2 ay hic aksatmadan yaptım(istisnalar dısında) shred ve rippedi bitirdim 3.ayda 6six 6 packi yarım bıraktım.Hem insan spor anlamında da kendini ilertiyor hic yapamadıgı hareketleri bile yapabilir duruma geliyor. Jillian 1 numara..

Menüm;
Uyanınca 500ml sıcak limonlu su ve türk kahvesi

08:00
3 yk yulaf ezmesi+2 ceviz+1 armut+1 ç.b. süt +avakado cekirdegi rendesi

12:00
Yarım kase mercimek+4 yk yogurt+1 yk yulaf kepegi

14:00(spordan sonra)
1 kk kadar yerfıstıgı ezmesi ve türk kahvesi

18:00
5 yk acılı menemen
1 parca süzme peynir
1 dilim tb ekmegi

2,5 L su
2 büyük t.kahvesi
2 kupa yesil cay

Spor;
27 dk. Jillian 30 day shred(3.gün) ve
tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…