- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.381
Kaptanım Cuma günü bildirimde 76.4'tüm pazartesi 77.5 cıktım.. Bugün 77..günaydınlarrr
canım o leslie senin dediğin lepsi bir çeşit yemekmiş :)
kız özlem dünden bugüne 500 gr gitmiş daha ne olsun
canım,
bence patatesle makarnayı yan yana getirme. ya patates yada makarna (yağsız). susamlı yerine kepekli grissini bulundur acil durumlar için. birde bol yeşil salata tüketmelisin. lif gerekli. biede kahve kreması için çok kalorili dye biliyorum. mümkün olduğunca sade tüketmekte fayda var.onun haricinde menün iyi. :)
hadi olacak bu iş :)
Hosgeldin canim.. biraz kendini anlat boyun kilon yas hedef..beni de alır mısınız takımınıza
Baslamadan once aldin mi olculerini jilian arkadasim27 dk Jillian(3.gün) ve 5000 adımlık yürüyüs tamamlanmıstır..
Bu jilian nedir..Baslamadan once aldin mi olculerini jilian arkadasimay sonu bakariz birlikte neler yaptik diye :)
Canim eskiler seker olmadiginda kuru meyve alirlarmis agizlarina oyle cay icerlermis,koydeki cook yaslilar oyle anlatirdi. Bikac tane kuru üzüm,elma,ayva filan agzina koyup oyle alisabilirsin şekersiz cayaKizlar sohbetten geldim yapilan seylerden cok olculu yedim cay epeydir icmiyodum seker atiyorum diye bugun 1 kesme sekerle ictim.. kendimi tutabildigim icin cok mutluyum..
Jilian michales diye bi spor danismani var onun 30gunluk bi programina basladik. Netten bakabilirsin sen de videolari varBu jilian nedir..
Canım benim birde şuvar hurma tüm vücudun ihtiyacıni gideriyorBen duymadın ama şimdi araştırdım. bence böyle tek gıda rejimleri doğru değil. onun yerine sağlıklı ve dengeli beslenmek ve akşam yemeğinden sonra birşey yememek gerek. en son seyrettiğim bir uzmanda yatmadan 4 saat önce yeme içme kesilmeli diyor.
hurmayı ara öğün yada öğün olarak kullan yanında yoğurtta olabilir ama hurma diyeti gibi değil. yazık sağlığın bozulabilir. bu arada hurma tek sayıda(1-3-5) yemen lazım çift sayılarda (2-4-6) yemek şekeri potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor diyor bilim adamları. Ayrıca sünnettir tek sayıda hurma.
Hamilelerde iştahsızlık mı? O ne? Bana niye ugramıyor öyle seyler? Ben niye homili gırtlak yiyorum sürekli?Canım benim birde şuvar hurma tüm vücudun ihtiyacıni gideriyor
Helede hamile bayanlar iştahsızlık olup bulantı kusma olduğunda bununla idare eder hurmayla besler allahın izniyle
Hamilelerde iştahsızlık mı? O ne? Bana niye ugramıyor öyle seyler? Ben niye homili gırtlak yiyorum sürekli?
Valla bu yemeye ben az bile kilo alıyorum ya nasıl obur bi şey oldum
Öyle miymiş.Mantıklı aslında bende o kadar fazla olduğunu görence şaşırdıma ama demek böyle dedim.Ebrucuğum haşlanmış mısırın 100 gramı 96 kalori, senin dediğin patlamış mısırın kalorisi olabilirvalla aklım çıktı cevabını okuyunca netten bir daha kontrol ettim. Dedim bir Mısır yüzünden yaktık mı tüm günü.
Emziriyorum diye şımarıp yiyorum makarnayı pilavı arada. Dediğin gibi öğlene alsam daha iyi olur.
canım zayıf olduğun zamanları düşün Ayıdlayınca nasıl güzel bir kadın olacağını vucudunun nasıl fit gözükeceğini düşün bide aynada şimdiki haline bak öyle her brakmak istediğinde bunu yap bence aynadaki kilolu kadını bakınca motive olursunArkadaşlar bana da motive olmam için destek olur musunuz? Baslayıp birkaç gün sonra bırakıyorum
Maşallah sana canım benim sağlıkla bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim :)Hamilelerde iştahsızlık mı? O ne? Bana niye ugramıyor öyle seyler? Ben niye homili gırtlak yiyorum sürekli?
Valla bu yemeye ben az bile kilo alıyorum ya nasıl obur bi şey oldum
bende gruba katılmak istiyorum ama yeriniz var mı?Geldim canim geldim.. kaptanimiz simdi yok ama yardimcisi var buyur ben yardimci olayim
Canım not almadım ama asagı yukarı aklımda rakamlar..Yarın tekrar ölcer yazarım bir kenara.Baslamadan once aldin mi olculerini jilian arkadasimay sonu bakariz birlikte neler yaptik diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?