- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.641
Canım 2.üyelik genel olarak kk da pek hoş karsılanmıyo.mesela dıskalıfıye mı oldun nasıl ayrıldın yarıştan önemli bunlar lıste acısımdan.hıc kullanmak ıstemıyorsan editörlere bı mesaj at.O üyeliğimi kullanmak istemiyorum. Pek iyi anılarım yok çünkü...Bununla katılsam olmaz mı?
hımmm , siteyle ilgili bi sıkıntım olmadı... o dönem gruptaki arkadaslarla sıkıntım olmuştu.Canım 2.üyelik genel olarak kk da pek hoş karsılanmıyo.mesela durmalıdır mı oldun nasıl ayrıldın yarıştan önemli bunlar lıste acısımdan.hıc kullanmak ısıtmıyorsan editörlere bı mesaj at.toplight kaptanımız meşgul sımdı biraz gelince o da hızım soyledgımızı desteklıcektır.
Tamam gızlenecek bısey de yıldır o zaman, yarış geçm ışık varsa belirtmemiz lazım onu su zaman yarışmış üye geri dondu diye,alamayız seni yoksa listeye,kaptanlık da yapmışsın bı donem karar defterının son halını bı oku sen de ıstersenhımmm , siteyle ilgili bi sıkıntım olmadı... o dönem gruptaki arkadaslarla sıkıntım olmuştu.
O kadarda önemli bişey değildi aslında...
Yok , yok gizlenecek bişey değildi... :) Her zamanki kız çekişmeleriTamam gızlenecek bısey de yıldır o zaman, yarış geçm ışık varsa belirtmemiz lazım onu su zaman yarışmış üye geri dondu diye,alamayız renk yoksa listeye,kaptanlık da yapmışsın bı donem karar tekrarının son halını bı oku sen de ıstersen
şifreni unuttuysan kaze ne yazabılırsın. Maılını unutmuş olsan bile yarıştığın kullanıcı adını biliyosundurYok , yok gizlenecek bişey değildi... :)
Bi bakalım, eğer sıkıntı olursa diğer üyeliğe geçerim :)
Tamam şimdi girebildim :) Mihrimah_89 ben :)şifreni unuttuysan kaze ne yazabılırsın. Maılını unutmuş olsan bile yarıştığın kullanıcı adını biliyosundur
dur yüzüne karşı da söyleyeyim 7000 mesajı görünce stalk damarım kabardıTamam şimdi girebildim :) Mihrimah_89 ben :)
Burdan devam edelim o zaman
dur yüzüne karşı da söyleyeyim 7000 mesajı görünce stalk damarım kabardıbu üyeliğin le kayıt alalım sana canım yarış açısından en doğrusu bu
tamam canım sağolasın. bunu kasdediyordummaJun canım sayfanın ustlerınde forumlar->sağlıklı beslenme ->diyet grupları diye giden başlıklar var,orda diyet gruplarına tıklarsan bı üst menüye çıkarsın.orda diğer takımlar,haftalık yarış,kurallar.tüm yarışmacıların geçmiş ve güncel kiloları var.. Boyle takıp edebılırsın neye bakmak ıstıyosan
Teşekkürler canım.Sizi de mezun ediceğiz en yakın zamnda
olur kuzum, kızacagınız çok şey var, mesela kaffaltı yapmıyom şu ara
önemli değil onlar boşver :) 255.etap gördüm bı en son gero dönmek üzereayrıldı yazıyodu.2012de mı yarışmıştın en son canımE tamam bak bakalım o zaman ... Tamam bununla devam edeyim... Ya eski açtıgım konulardan dolayıda istemiyordum ama neyse
evet bende en son 255 te gördüm. ama sonra bi daha girdim diye hatırlıyorum ama ne zamanönemli değil onlar boşver :) 255.etap gördüm bı en son gero dönmek üzereayrıldı yazıyodu.2012de mı yarışmıştın en son canım
Merhaba canım hosgeldin.. 13.takımdaydın sanırım yanlıs hatırlamıyorsam..evet bende en son 255 te gördüm. ama sonra bi daha girdim diye hatırlıyorum ama ne zaman
Ben müsait olunca bi bakayım, söylerim sana :)
hoşbulduk canım evet 13. teydim... :)Merhaba canım hosgeldin.. 13.takımdaydın sanırım yanlıs hatırlamıyorsam..
İnan ki o kadar mutlu oldum ki yemekhanede kısır çıkmıştı bir lokma bile almadım :)Abur cuburlardan kurtulmanın mükafatını tartı vermiş.. :))
Bende ordaydım..Ben geldikten bir sure ayrildin sanırım. 13.takımda 67ye kadar inmistim. insallah yaza kadar tekrar o kiloyu gorebilirim.hoşbulduk canım evet 13. teydim... :)
cnm hoşgeldin eğer istersen bununla devqm edersin kazen e msj atıp bu üyeliği kapattırıp diğer üyelikle veya diğerini kapattırıp bununla devam edebilirsin nasıl istersen cnm sen hangisinde rahat edersen biz nick değişikliği diye yazarız sorun olmazhımmm , siteyle ilgili bi sıkıntım olmadı... o dönem gruptaki arkadaslarla sıkıntım olmuştu.
O kadarda önemli bişey değildi aslında...
Birde şimdi baktım, hangi mail adresiyle girdiğimi de hatırlamıyorumSıkıntı çıkacaksa o adresimden de girebilirim. Sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?