- 23 Ağustos 2012
- 14.734
- 38.974
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.661
E tamam bak bakalım o zaman ... Tamam bununla devam edeyim... Ya eski açtıgım konulardan dolayıda istemiyordum ama neyse
Canım; kahvaltı yapmadığın zaman mümkün değil veremiyorsun. Ben yediğime içtiğime dikkat etsem bile veremiyor yılgınlığa düşüyordum. ne zaman kahvaltı yapmaya başladım kilolar gitmeye başladı. Sabah 3dk da sandiviç hazırlıyorum. Sabah hazırlayamıyorsan akşamdan hazırla. Ama ihmal etme lütfen.
Bende ordaydım..Ben geldikten bir sure ayrildin sanırım. 13.takımda 67ye kadar inmistim. insallah yaza kadar tekrar o kiloyu gorebilirim.
Sen neler yaptın?
cnm hoşgeldin eğer istersen bununla devqm edersin kazen e msj atıp bu üyeliği kapattırıp diğer üyelikle veya diğerini kapattırıp bununla devam edebilirsin nasıl istersen cnm sen hangisinde rahat edersen biz nick değişikliği diye yazarız sorun olmaz
evet msj atıcam şimdi:)canım bununla devam etmek zorunda değilsin, kazene mesaj at pasiflesin, yeniyle devam et, kaptanım da demiş.
Canım diger bir cok seye gore kısır mahsum bir yemek. Cok abartmadan yiyebilirsin.Sadece tartı gününe yakın yemesek iyi olur.Siskinlik olursa tartıda fazla cıkabiliriz. Kaptanlarım yanlıssa duzeltelim..İnan ki o kadar mutlu oldum ki yemekhanede kısır çıkmıştı bir lokma bile almadım :)
Sağol canım benim Allah razı olsunTatlım yavrularını allah bağışlasın.Çok tatlılar.Sen kaç yaşındaydın? Erken evlenmiştin sanırım.
Allah bağışlasın biciriği :))
Çok şirin ya
O küçük burnuşu ısırasım geldi.
Yine de sporu bırakmamışsın.Süpersin ya
Ela'cık çok şirin ya :))
Allah oğluşuna da uzun ömürler versin..
Gerçekten kilonu hiç göstermiyorsun.Yürüyüşten sanırım sıkılaşmışsın. Masada enfes bu arada
Hoşgeldin takıma :)evet msj atıcam şimdi:)
Cvp yazdım sana okudun mu gülüm bi bak10. takım bu hafta dökülmüşgeçen hafta rocky iyiydi, demek ki sağlıklı besleniyoruz.
Cvp yazdım sana okudun mu gülüm bi bak
Hoşbulduk matilda :)Hoşgeldin takıma :)
Tamam bak sen uyarsa katılırsın banaincelemem lazım kuzum acele ettirme :) gördüm yoksa.
Muhteşemsin.Bu hafta çok daha iyi olacak o zamnİnan ki o kadar mutlu oldum ki yemekhanede kısır çıkmıştı bir lokma bile almadım :)
Sağlıklı bir gebeliğin olur umarım. Ben ve takımdan birkaç kişi daha istiyoruz bu yaza..Sağol canım benim Allah razı olsun
Ben 38 yaşındayım 19 yıllık evliyim
Büyük kızım 18 küçüğü 13 yaşında
Biray öncede üçüncü bebeğimi 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum....
bu yeni ayda tekrar düşünüyoruz rabbim nasip ederse ...
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin ...
İyiki burdayım motivasyon la kilolarimi verdim
Bu haftada inşallah 52 kiloya düşerim
Sağol canım benim Allah razı olsun
Ben 38 yaşındayım 19 yıllık evliyim
Büyük kızım 18 küçüğü 13 yaşında
Biray öncede üçüncü bebeğimi 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum....
bu yeni ayda tekrar düşünüyoruz rabbim nasip ederse ...
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin ...
İyiki burdayım motivasyon la kilolarimi verdim
Bu haftada inşallah 52 kiloya düşerim
kısır cıss bir yiyecek değil. glisemik indeksi düşük ve kalori olarakda pirince göre daha düşük. bulgur pilavı 100kcal iken pirinç pilavı 360 kcal miş. Genel bilgi olsun diye paylaşmak istedim. ben bundan dolayı bulgur pilavı ve kısırı tüketiyorum. ama abartmadan 1-2 kaşık erken saatlerde ekmek yerine. akşam yemeğinde karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum. bence yiyebilirsin.İnan ki o kadar mutlu oldum ki yemekhanede kısır çıkmıştı bir lokma bile almadım :)
Bugünü 4 yumurta 1 muz
4 litre su
90 dkk yürüyüş 20 dkk doris 1 saat bisiklet 45 dkk zumba ile kapatıyorum çok yorgunum
Bu hafta hedefim 3 kg vermek
3. Günde nihayet Jillian level 1 i bitirebildim. İnanamıyorum kendime. İlk günkü gibi vücudum agrimiyor çok üstelik
Sporuna hayran kaldım canım..Bugünü 4 yumurta 1 muz
4 litre su
90 dkk yürüyüş 20 dkk doris 1 saat bisiklet 45 dkk zumba ile kapatıyorum çok yorgunum
Bu hafta hedefim 3 kg vermek
Varmı benimle kapismak istryen buyurunuz yrisalim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?