- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.681
Kapasiteni biz de biliyoruz Ebruşum, memlekete gidip 3 kilo alıp dönmüslügün yok degilKapasitemi biliyorum o yüzden gitmem biryere :))
15 kilo zor gibi kuzum ama 16-17'ye de razıyım :)İki haftaysa o zman çok değil. 15 kiloyla bitirirsin hamileliği..
Canım herkescikler yazmıs, bununla devam edebilirsin. Sadece nick degisikligini bildirmemiz gerekiyor, yeni üye gibi islem yapamayız diye demistim. Eski üyeligini kapat, bununla alalım seni listeyeO üyeliğimi kullanmak istemiyorum. Pek iyi anılarım yok çünkü...Bununla katılsam olmaz mı?
Yürüyüse cıkayım dedim, yagmur yagıyormus meger
15 dakika da olsa yürüdüm geldim. Hedefim yarım saatti ama napalım, hafta sonu telafi edeyim artık
Yürüyüse cıkayım dedim, yagmur yagıyormus meger
15 dakika da olsa yürüdüm geldim. Hedefim yarım saatti ama napalım, hafta sonu telafi edeyim artık
Evet ya aynen burda da öyle oldu. 2 gündür yagmurlu. Bugun gün icinde günesliydi aslında ama yetistirmem gereken seyler oldugu icin once onları bitireyim dedim bu saate kaldım, bu saatte de yagmur yagacagı tuttuBahar havası iyiydi burda da soğudu yeniden hava ya.
Ay öyle mi dersin kiBu arada 15 dk da fena değil bence :)
Simdi bakabildim paylaşım alanına. Cidden o nedir yahu, kötü olmus10. takım bu hafta dökülmüşgeçen hafta rocky iyiydi, demek ki sağlıklı besleniyoruz.
Bugünü 4 yumurta 1 muz
4 litre su
90 dkk yürüyüş 20 dkk doris 1 saat bisiklet 45 dkk zumba ile kapatıyorum çok yorgunum
Bu hafta hedefim 3 kg vermek
Varmı benimle kapismak istryen buyurunuz yrisalim☺
Bugünü 4 yumurta 1 muz
4 litre su
90 dkk yürüyüş 20 dkk doris 1 saat bisiklet 45 dkk zumba ile kapatıyorum çok yorgunum
Bu hafta hedefim 3 kg vermek
Varmı benimle kapismak istryen buyurunuz yrisalim☺
Valla ben dedim ama geri mi adım atsam naapsam. Bende emzirmeme güveniyorum, mümkün değil o kadar spor yapamamAnam bu hedef ve bu sporla kapışacak cesarette biri çıkar mı ki karşına. Benim ki de spor mu diye düşündüm senin sporu görünce
Tamam.2 yigit cikti meydane ikiside birbirinden merdane ☺☺☺☺☺Hadi kapışalım mııııı, rekabet iyidir :)))
Hoşgeldinnn :)hoşbuldummben de 25 yaşındayım. çalışıyorum. spor yapmaya pek vakit bulamıyorum inşallah
sizdeki eksileri göre göre ben de kendime daha çeki düzen vericem.
Darısı başımıza inşalaahhhh :)Ayy şimdi mezun mu olacağım duygulandım..
Olmaazzzzz pilavdan donen in kaşığı kırılsınValla ben dedim ama geri mi adım atsam naapsam. Bende emzirmeme güveniyorum, mümkün değil o kadar spor yapamam
Tamam.2 yigit cikti meydane ikiside birbirinden merdane ☺☺☺☺☺
Su an kaç kilosun ben 76.2 bakalım kim daha çok veriyorrrrr
Bayılıyorum rekabete
Olmaazzzzz pilavdan donen in kaşığı kırılsın
Tamam.cumaya fotoluyoruz baskulleri.senin kg fazla olduğu için daha hizli veriyor olman avantajın var☺Ay kırılsın bariiii :)))) Tamam, fotolayalım baskülleri cumaya
Canim menün fena gozukmuyo ama ben hep bakliyatlarla sorunlu birisi oldum. Yarin tartida ne goruceksin bi kontrol eder misin. Eger sana da pek iyi gelmiyosa tartı oncesi biraz uzak durursun kuru fasulye nohut gibi seylerden,mesela bana bulgur da pek iyi gelmiyo. Bu sekilde takipli gidersen menulerinde hakimiyet kurman daha kolay olur. Bugun cuma oldugu icin yarin arti görsen bile toplamak icin firsat var, cok seviyosan boyle seyleri cumalari minik bi ödül ogunu koyabilirsin abartmamak sartiyla tabi.. Unutma hersey seni citir gelin yapmak icinBugünkü menüm
08.00
Yarım dilim tb ekmegi
Haşlanmış 1 yumurta beyazı
3 zeytin
12.30
3 firinda köfte
1 nohutlu çorba
Ayran
18.15
Yarim tabak kuru fasulye
6-7kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacık
2-2.5 litreye tamamlarim bugün
7000 adım şimdilik
Gece de 1 sade yoğurt veya activia
Kizlar az once bisey farkettim.. Sanirim bu hafta 1.yiz,yani 4.takimdan büyük bi atak gelmezse. Ama kesin ilk 3teyizin garantisini verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?