Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
Başın sagolsun monicim.
Ya duyduk organigim ne denir bu durumda, hayat işte.. Neyse önümüze bakalım, sen zayıflamaya devam et burda
bende lesliden sıkıldım neyse yeni videolar bulayım bari ...
yarından itibaren listede paylaşırım kızlar ..
Cuma gunu bildirimini yap bakalım kaç oldun merak ediyorum :)
ay kızlar eski kızlar yani betüş doğadere katıldı dağ bayır geziyo valla bir hali var çatlarsınız gülmekten..
Hiç gelmiyor artık yaa arazi oldu resmen
Pilatesin ustune yuzme olunca yaniyor karin kaslari hanimlar..
Kendimi alip oturdugum yerden kalkamiyorum valla
Ben 1 saatlik pilateste ölürdüm halim kalmazdı, üstüne bir de yüzdüğümü düsünemedim
Kız sizin de ne cok nöbetiniz oluyormus bee

merhaba kızlar.
menüm
sabah kepekli beyaz peynirli tost
oglen
firinda tavuk but
salata
limonu pulbiberli yoğurt
akşam
dünden kalan 2 kaşık karnıbahar
domates salatası
yoğurt

2.5lt su
1 sade türk kahvesi
1/2 portakal ama yedigime pisman oldum aksama kadar midem yandi
birazdan bisiklet ile 30dk interval yapacagim.sonrasinda karın kol bacak calisacagim inşALLAH

Evet bugün ve yarın çok dikkat edeceğim, hatta ettim ama biraz da aldığıma ve yaktığıma güvendim, dışardaydık, çok ısrar kıyamet yapılıyor malumunuz.

Eklentiler

• IMG_4871.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 26
Valla bana ulaştı

Sabahki mesajima hala cevaplar geliyokem bi de Nasrettin Hoca gibi testi kirilmadan bi posta azar bırakayım suraya..
Yarin ipin ucuni kaciran olursa h.sonunu burnundan getiririm demedi demeyin valla
Alirim elime sopayi kovalarim herkescikleri.. butun hafta hupletip sonra cumaya vay efendim siskinim yok efendim kabizim diye aglamayin.. H.sonu tek telefonlarinizi toplayip taciz ederim sabah aksam bak ona.gore cikarttirmayin zopami bana uslu uslu duruyom surda illa cirkeflestirmeyin beni bacim
Ve tekrar uzerinde duruyorum cumadan baska kacamakli ogununuz olmasin rica edicem. En azindan onunuze hedef koyun,toplam hedefimin %50sini verince haftada1 odulluyum deyin mesela..
Emzikli olanlarda cok abartmadan takip etsinler kendilerini lutfen unutmayin ki su ve hareket kaliteli sütun etkeni,balla kaymakla sut daha besleyici olmuyo bosuna kendinizi o yola sokmayın,arastiran.bu isin icinde bilimsel olarak bulunan birisi olarak soyluyorum bunu sizlere..
Yarin sporlari da kontrollu yapin kas sisligiylr cikmayalim tartiya. Ben sahsen oglen yarim saat yururm sadece diye dusunuyorum. Erken saatte bitirmeye calisin sporunuzu firsatiniz varsa

sorma 79-80 arası bişeyim..

Yine sen geldin hareketlendi
çeneme hiç bir kuvvet dayanmaz..
menün çok güzel olmuş..
Bunu sormamalıydın bitenem. Depresyona girecen.
girdim anacım da çıkamıyorum..

Düşündüm formasyon almayı da sözleşmeli ve doğu görevinden korktum sen ne iş yapıyodun kuzucuk?
Ahaha benimki rahat.. OGRENCIYIM hala ben 26yasina gelmis hala y.lisans doktora pesinde kosturan BabaBank sponsorluğunda yuzsuzluk kotasiyla hayatina devam eden bir garip kulum ben
Bak hep duamdir babacima,
Babacim babacim Allah sana saglik versin,daha cok calis daha cok versin ki sen de bana daha cok verebilesin
Daha torunlarini gezmelere goturucen daha cok calisman lazim diye diye yiyoz adami :)
Ortada en az 5sene torun yok bu arada he zavallimi hep kandirikliyoz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…