- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.441
senin menünde çok güzel olmuş afiyet olsun..
Başın sagolsun monicim.Selam kızlar bizde yollara düştük erdeğe gidiyoruz benim memleketim ,yengem vefat etmiş amcamın eşi .yağmur bastırdı fena fırsat olunca yazarım.
Ya duyduk organigim ne denir bu durumda, hayat işte.. Neyse önümüze bakalım, sen zayıflamaya devam et burdaay sorma anamla babam 40 sene sonra boşandılar şaka gibi birde üstüne anneannemin vefatı annemi baya hırpaladı ama atık iyi insan herşeye alışıyor çok şükür bende çocuklarda bir sorun yok allah herkesi iyi etsin sen nasılsın daha bebek yapmıcanmı hadi sıra sende...
Cuma gunu bildirimini yap bakalım kaç oldun merak ediyorum :)bende lesliden sıkıldım neyse yeni videolar bulayım bari ...
yarından itibaren listede paylaşırım kızlar ..
Hiç gelmiyor artık yaa arazi oldu resmenay kızlar eski kızlar yani betüş doğadere katıldı dağ bayır geziyo valla bir hali var çatlarsınız gülmekten..
Ben 1 saatlik pilateste ölürdüm halim kalmazdı, üstüne bir de yüzdüğümü düsünemedimPilatesin ustune yuzme olunca yaniyor karin kaslari hanimlar..
Kendimi alip oturdugum yerden kalkamiyorum valla
Kız sizin de ne cok nöbetiniz oluyormus beeAy ben yine nobetciyimbari menü yazayım
Sabah 1 haslanmıs yumurta beyazı
3 zeytin
Öğlen
4-5kaşık çiftlik kebabi
1 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
Salata
Ara
Ceyrek nar
Aksam
Firinda yarım palamut
Yarım kase erişteli yeşil mercimek çorbası
Salata
2 litre su
8bin adım
Gece bi activia yoğurt yerim artık amaan sabahlar olmasın
3 çatal irmik helvasi
ay öyle kazan dibi olur hemde çok tatlı olur...hadi bakalım hayırlısı ile..Canım benim38 yaşındayım kızlarım çok istiyor Rabbim nasip ederse üçüncüyu düşünüyoruz kızlar için hemde elimde etegimde dolansin hem biz genclesiriz sayesinde hayırlısıyla inşallah
Yine sen geldin hareketlendibizde telden görüşüyoruz..
hahaha bi ben mezun olamadım desene ..
hepmi böyle bugune mi denk geldi takım sessiz gibi biraz..
Bunu sormamalıydın bitenem. Depresyona girecen.Allah kalbine gönlüne göre versin tatlım... hadi önce zayıflayalım inşallah sen kaç kilosun
Tatlım yola ne zamn çıkıyorsun. Dikkat et yediklerine çok fast food olmasın. protein ağırlıklı beslen.Hazır tartı yüzüne gülmüşken küstürme :))Hahaha, alemsiniz kaptanım; yalnız bi noktaya değinicem 59,9u göremediğimden söyledim, fazla gizem aşık usandırmasın dedim :)
Masallah yani menu hic diyet menusune benzemiyorHiç begenmedim, olmamış. Carsamba ve perşembe cok sıkı tutmalısın..
Oh oh bir șen menü de burda, o pizzayı yakacak bir spor olsaydı bari...
Arkadaslar kendinize gelin lutfen yaa
Valla bana ulaştıGunaydin hanimlar.. Gece sizmisim spordan sonra da ben yattiktan sonra yazilanlari gorunce gozum acildi simdi birden..
Gune sert bi uyariyla baslayip kötü kaptan olayim ben bari
Canlar gun icinde yaptiginiz o diyet disi beslenmeleri kendinize ceza verip yakmaya calismaniz da bi gelisme saglikli beslenme disiplini altinda ama menulerin totalinde emin olun günü kurtarmis olmuyosunuz bence-tek kalem minik bi cisslardan bahsetmiyorum-
2gun masallah deyince cumaya dogru sapitiyo menuler. Lutfen biraz daha dikkatli olun.
Dost aci soyler havalar isiniyo cikar tisortler yakinda sonra vay heryerimiz portluyo diye aglamayin. Kendinize ödül ÖĞÜNÜ lutfen ödül günü koymayin, bu da sadece cuma olsun.
Artik hafta ortasi boyle bol kacamakli menuler gorursem daha farkli yaklasicam sonra darilmayalim birbirimize..
Amaçlar birlikte guzelliklere imza atmak hedeflerimize daha istikrarlı sarilalim hep birlikte,hepinizi cok seviyorum,
Gune baslamadan sesim ulasir size umarim
Evet ya artık hayatımın 1 gün çalışıp 3 gün yatiyorlar kısmına geçmek istiyorum öyle demişlerdi banaKız sizin de ne cok nöbetiniz oluyormus bee
Kiz ortmenler de 3 ay yazin 1ay da kisin tatil yapiyolarmis olmadi ortmen mi olsam sen deEvet ya artık hayatımın 1 gün çalışıp 3 gün yatiyorlar kısmına geçmek istiyorum öyle demişlerdi bana
Düşündüm formasyon almayı da sözleşmeli ve doğu görevinden korktumKiz ortmenler de 3 ay yazin 1ay da kisin tatil yapiyolarmis olmadi ortmen mi olsam sen de
sorma 79-80 arası bişeyim..Başın sagolsun monicim.
Ya duyduk organigim ne denir bu durumda, hayat işte.. Neyse önümüze bakalım, sen zayıflamaya devam et burda
Cuma gunu bildirimini yap bakalım kaç oldun merak ediyorum :)
Hiç gelmiyor artık yaa arazi oldu resmen
Ben 1 saatlik pilateste ölürdüm halim kalmazdı, üstüne bir de yüzdüğümü düsünemedim
Kız sizin de ne cok nöbetiniz oluyormus bee
Yetişir geçersem çok gülerim ama bak Ooo hergün söylerim vallasorma 79-80 arası bişeyim..
çeneme hiç bir kuvvet dayanmaz..Yine sen geldin hareketlendi
menün çok güzel olmuş..merhaba kızlar.
menüm
sabah kepekli beyaz peynirli tost
oglen
firinda tavuk but
salata
limonu pulbiberli yoğurt
akşam
dünden kalan 2 kaşık karnıbahar
domates salatası
yoğurt
2.5lt su
1 sade türk kahvesi
1/2 portakal ama yedigime pisman oldum aksama kadar midem yandi
birazdan bisiklet ile 30dk interval yapacagim.sonrasinda karın kol bacak calisacagim inşALLAH
girdim anacım da çıkamıyorum..Bunu sormamalıydın bitenem. Depresyona girecen.
Ahaha benimki rahat.. OGRENCIYIM hala benDüşündüm formasyon almayı da sözleşmeli ve doğu görevinden korktumsen ne iş yapıyodun kuzucuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?