Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight ------70,9

hedefimi değiştirdim bu hafta 3 den sonra bir şey yemeyi düşünmüyorum önce hızlı sonra yavaş kilo vermek istiyorum inşallah bir an önve 100ün altına düşerim

5'e çek 3çok erken metabolizmanı yavaşlatma bence en ideal saat 5 canım akşamda açlık krizlerin olmaz tabi kendin bilirsin yinede

yemedim su çay bir şeylerle bastırmaya çalıştımerkenden de yattım
biraz aç kalıyım ki kilo gi
Erken kapatmıssın baya ondan şaşırdım. Bu hafta da 3'ten sonra yemicem demissin cok erken degil mi ya?
sonra ördekim toptan kapıya koysun bizi
Ne yapiyosunuz kaçırmışım ben :)
söyle kaç para istiyosun yollarına sereyim
adamı kandırana kadar göbeğim çatladı zatiii eliptik için
Iste bana da bi eliptik alırsan olur doğumdan sonra kilolarımı veririm
kızlar pazar rehaveti çöökmesin malum bugun evde çoluk çocuk eş olabilir onlara uymuyoruz sağlıklı besleniyoruz
sonrada incecik oluyoruz
Ben bugün güne gidicem ama günlerimiz salata ağırlıklı oluyor

Hemserim evdekilere porkatal sıktım kendimede caydaklıgın üstü ile yesil cay demledim.. Gider gelir icerim artık..

Hadi ya cok mu değişmiş mi kurallar? Ah ah hamile olmasam ben de giderdim kesin göreve :) artık eylüldeki sınavlara anca :)
08.45 de öğrenciler salona alınmaya başlanıyor. 09.45' e kadar kontrolü yapılmayan öğrenci kalırsa dışarı atılıyor falan yazıyordu. Ama salon başkanları için bir değişiklik yoktu. bssy içindi sanırım.
Sende bebişten sonra devam edersin artık.

haklısın canım, o halde en geç 5 den sonra bir şey yemicem diyim, su çay kahve ayran harici yani sadece sıvı
evet en ideal saat 5 canım zaten kilolu olduğumuz için metabolizmamız yavaş uzun saatler aç kalmak iyice yavaşlatır o yüzden çok erken kapatman iyi olmaz
hahaha kandır kocişini sende
heee birde limonlu kek oluyor nasıl içime işlediyse unutmadım o keki daha
gurbet gelinisin yani zordur benim gelinimde bursa dan geldi anlıyorum seni
ay canım hemde nasıl zor

Kızınız çok tatlı. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Bu hedefte sanki çok olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…