Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar
bu aksam en son saati 19 da gordum sanıyorum . minnakımla bir uyumuşuz gece gece uykum kaçtı şimdide. bu saatte spor olur mu acaba
menümü de paylaşayım
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
cok tahıllı ekmek ile tost
domates salatalik

öğlen- aksam
2 kucuk kabak dolması
1 kepce çorba (dolmanin ici artmıştı ondand yaptım
1.5lt su
1 fincan beyaz çay
bugun hic durmadim cay kahve icecek vaktim olmadı. muhtemelen onun icin erken sızdım. bugun cok bos gecti cook.

Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah...
Sabah dayanamayıp tartıldım -200 gr çıktım yaşasın ...:) 79.9-79.7 olmuş valla belki çokmaz ama bana motive oldu
Tebrikler canım bende +1.5 falan çıktım şimdi ama yarın sabah sabit gelirim insallah. Hatta 100 gr.da olda eksi görebilirim sanki en azından öyle bir his ve istek var icimde..

Günaydın bayanlar.. Bende sabah erkenden yürüyüs yaparım diyordum şiddetli rüzgar var..
Bende şimdi geldim canım 30 dk bir yürüyüş yaptım burasıda soğuk ruzgarlı hafif yağmurlu herkes uyuyor bende uzanıcam biraz üşüdüm...
Tebrikler canım bende +1.5 falan çıktım şimdi ama yarın sabah sabit gelirim insallah. Hatta 100 gr.da olda eksi görebilirim sanki en azından öyle bir his ve istek var icimde..
Hadi bakalım dikkatli beslen bugün protein gunu yap bol yeşil çay iç ... Sen hangi şehirdesin ben balıkesirdeyim

Aksam bi sey yemedin mi nasıl dayandın :)
yemedim su çay bir şeylerle bastırmaya çalıştımerkenden de yattım
biraz aç kalıyım ki kilo gitsin motivasyonum devam etsin

su spor menü harika tatlım
menü süper sporda güzel canım suyu biraz daha içmeliydin evet
güzel menü canım

Neyseki usenmeyip yuruyuse cıktım bende annemde bir kahve molası verip evime döndüm geri..
Toplam 46 dakika 5600 adım.. Ben Hatay'dayım canım.

Allah rahatlık versin
sağol canım rahat rahat uyumuşum
Toplanıp yaparız tatlım bende cok severim ..
sonra ördekim toptan kapıya koysun bizi
evet canım olmamış menün bugun telafi edersin.. Allah kızınada tüm sınava gireceklerede yardım etsin
İnsallah cnm cok istiyorum kazanmayi
sen yaparsın tatlım yaa güveniyorum sana çok azimle ve iradelisin

söyle kaç para istiyosun yollarına sereyim
adamı kandırana kadar göbeğim çatladı zatiii eliptik için
Annelik içgüdüsü :))
yok kız ondan fena kaynana olucak benden söylemesi
Adım sayar ve ipi unutmamak lazım.
ooo hiç birşeyi unutmazmızşın..gömdünüz beni valla
ooo süper olmuş tatlım evet ya istemek lazım sadece

valla kv menüyü güzel kurtarmışsın gerçekten aferin çekirge
Gunaydin herkese
günaydın canım

günaydın şekerler
musmutlu ve kaçamaksız pazarlar olsun hepimiz için
amim canım günaydın sanada
bende erken yattım açıkmıştım durmadım o yüzden acıkınca gözüm dönüyor çünkü
Neyseki usenmeyip yuruyuse cıktım bende annemde bir kahve molası verip evime döndüm geri..
Toplam 46 dakika 5600 adım..
Ben Hatay'dayım canım.
aaaa bende Gaziantep şahinbey doğumluyum canım aslen samsunluyuz ama babamın görevi için ordayken doğmuşum kıyından bucağından hemşeri çıktık

günaydınlar dün benim için keyifli ve yorucu bir gündü lise arkadaslarımla buluştuk konyada sabah 9.30 da çıktık akşam 9.30 da evdeydim çok güzel şeyler vardı öenüde spor yapaöadım ama yeme işini 15,30 gibi kapattım sabahleyin 500 ge fazlalık vardı bakalım yarın ne çıkacak öksürük hava değişimi olunca iyice arttı andız pekmezi dediler evde vardı akşam taze zencefil kaynatıp balla içtim pekmezden de akşam sabah birer kaşık yedim şimdi biraz dinleneceğim

dedim ya geçmiyor o öksürük hiçbirşey fayda etmiyor ve hem yorucu hemde sinir bozucu oluyor geçer inşallah bir an önce

Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim...
Sabah kızımı götürdüm sınava ikimizde agliyacaktik çok duygulandik
Çok stresli birşey tutamıyorum kendimi gözyaşlarım yağmurla karıştı .. [A

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…