Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen hafta 2 verdi.. öncesini bilmiyorum ben geçen hafta ilk başladım bu diyete..

ben de aynı kaseden iki tane yedim ama benimki püre halinde.. neler yiceksin yarın boshayallersmile

brokoli karnıbahar çekti canım şöyle bol limonlu ama yoktu brokoliden tarlama ektiydim onları topladım ama bana bi yararı yok kaydirigubbakcemile3 yeşillik aldım domates biber salatalık mor lahana ondan sonracığımaaa kıvırcık eksiklerimi de evden tamamlarım varsa eğer bi de kırmızı biber aldım ocakta ya da tost makinesinde pörtletsem diyorum üstüne sarımsak ezsem limon sıksam yesem o da var aklımda kabak aldım bi de bi ara bijo mu verdiydi tarifi hatırlamıyorum rendeleyip suyunu çekene kadar kavursam yağsız tabi üstüne dereotuyla yesem diyorum plan çok yani meyve günü de abartmıycam ben şekerli meyvelerden az yicem okudum sizin forumda millet çileğe dalmış çkamıyor biri de sen miydin yoksa? laelaelaelaelae en çok meyve günü zorluyor herhalde beni de zorlar ama aram olmadığından meyveyle yoksa problem olmaz inşallah meyve suyu da yapayım diyorum portakal sıkarım en azından oyalayıcı olur yudum yudum içerim

pek memnun oluruz şekerim her zaman gelkaydirigubbakcemile5
fişi sildim bak istersen opuyorumnanaktan

psikopatmısın tombilim yaaaa:bbo:

:roflol:

sırnaşık şey :roflol: psikopatlıktan değil de hani eyvah az kaldı hesap gününe ne diyecem derdi sarsın beni istiyorum cumaları sarıyor valla pazartesi başladı mı ben telaşlanmaya başlıyorum

brokoli karnıbahar çekti canım şöyle bol limonlu ama yoktu brokoliden tarlama ektiydim onları topladım ama bana bi yararı yok kaydirigubbakcemile3 yeşillik aldım domates biber salatalık mor lahana ondan sonracığımaaa kıvırcık eksiklerimi de evden tamamlarım varsa eğer bi de kırmızı biber aldım ocakta ya da tost makinesinde pörtletsem diyorum üstüne sarımsak ezsem limon sıksam yesem o da var aklımda kabak aldım bi de bi ara bijo mu verdiydi tarifi hatırlamıyorum rendeleyip suyunu çekene kadar kavursam yağsız tabi üstüne dereotuyla yesem diyorum plan çok yani meyve günü de abartmıycam ben şekerli meyvelerden az yicem okudum sizin forumda millet çileğe dalmış çkamıyor biri de sen miydin yoksa? laelaelaelaelae en çok meyve günü zorluyor herhalde beni de zorlar ama aram olmadığından meyveyle yoksa problem olmaz inşallah meyve suyu da yapayım diyorum portakal sıkarım en azından oyalayıcı olur yudum yudum içerim

evet çilekçilerden biri benim :kedi:

çilek benim her derdime deva o yüzden meyve günüme alıyorum onu.. karpuz çilek ayva yapıcam bu hafta..

sebzelerin de çok iştah açtı.. ben kabağı da ekleyeyim yarınki menüme boshayallersmile

çikolatım gelmeyeceğini düşündüğüm halde durmadan gelip kontrol ettim şimdide mesajını görünce kendimi çok kötü hissettim aylardır ne kadar söylesek yazsakta sonuç kadar etkilememişti tabiki bizi, şimdi içimden bir parça koptu sanki yazdıklarını okuyunca, allah ikinizinde hakkında hayırlısını versin her ne kadar evlilik normal bir eylemse ayrılmakta o kadar normal tabiki herkes yaşayabilir, allah sana inşallah bu günden sonra çektiğin sıkıntıları unutturacak günler yaşatır...

üzülme canım..ne yapalım,başa gelen çekiliyor işte...benim de başıma bu geldi,çekiyorum.
hatırlıyor musn geçen yaz ben boş evde kalmıştım,arkasından bakmıştım öyle..şimdi o yaşadı aynı şeyi...ona çok üzüldüm ama dün gece ben de annemin evinde,uykuya dalmadan önce çok ağladım. farklı bir ev farklı bir yatak..üstelik annemin evi...
beni düşündüğün için çok tşk ederim Şeniz

ah benim güzel kizim ya allah yardimcin olsun.ne kadar kötü oldum... kimbilir sen ne durumdasin.
inan bana 20 dakikadir bakiniyorum söylenecek hersöz etkisiz ve önemsiz kaldi.. yazacak bir sey bulamadim.allah büyük. nasil bu aciyi verdiyse sabrinida verecektir . gelecegin güzel olsun insallah canim benim mafoldumben

siz de benimle üzüldünüz reyhan ablacığım,iyiki varsınız Şeniz

çikolatım bu gün sokaklarda yol su elektrik derdine gezecekmiş allah gayret kuvvet versin hiç sevmediğim olaylardan biri bu, bu gün aşırı yemesi zaten mümkün olmayacak tahminimce...

ayy kallisim anlatamam çok zordu,çok uğraştırdı beni abonelikler... elektrik ve doğalgazı yaptırdım ama su ve internet duruyor daha...farklı yerlere gitmem gerek...

ben bugün diyete başlayamadım,çünkü ev darmadağın hazırlanamadım yni....hedefim yarın başlamak ama bakalım..kusuruma bakmayın

günaydın herkese,
çikolatama çok üzülüyorum
mafoldumben

sen hiç üzülme,düşünme..bebeğine yansır Allah korusun.sen hep mutlu ol cnm

canım benim gözlerim doldu inan evi de temizledin ha valla helal olsun sana bu durumda bile bu kadar düşüncelisin allah bu güzel kalbinin karşılığını verecektir meraklanma sen

hem de ne temizlemek... süpürdüm sildim toz aldım,mis gibiydi evi...1 haftaya kalmaz mok götürür ama kesin ..
sağol cnm güzel dileklerin içn..

bu arada ben diyete başlayamadm bugün,hazırlığımı yapamadım,dün taşın,bugün dağınık ev filan....yarın başlamayı düşünüyorum.sınırsız pataes haşlama yiyeceğim dimi?

evet canım sınırsız patates haşlama ya da fırında yapabilirsin sen bilirsin ben üstüne limon ve baharat döküp yiyorum iyi gidiyor bakalım ama akşam geç saatlere kadar yemiycem ona dikkat edicem sonuçta patates sen de yarın başlarsın olsun çikolatım önemli değil biz sana anlatırız neler yaptık ettik
iyisin valla ben güçlü görüyorum seni ben olsam bırakmıştım buraları valla depresyonun en alt kısmına inmiş orda ağlanıp dururdum güçlü kızsın sen atlatacaksın geçeceeeek gidecek

evet canım sınırsız patates haşlama ya da fırında yapabilirsin sen bilirsin ben üstüne limon ve baharat döküp yiyorum iyi gidiyor bakalım ama akşam geç saatlere kadar yemiycem ona dikkat edicem sonuçta patates sen de yarın başlarsın olsun çikolatım önemli değil biz sana anlatırız neler yaptık ettik
iyisin valla ben güçlü görüyorum seni ben olsam bırakmıştım buraları valla depresyonun en alt kısmına inmiş orda ağlanıp dururdum güçlü kızsın sen atlatacaksın geçeceeeek gidecek

ya tombişim iyi olduğum söylenemez,özellikle akşamlar zor geçeceğe benziyor..ağlıyorum ben de sürekli olmasa da..ama hayat devam ediyor ve zayıflamam gerek.çabuk toparlanabilmem için bu çok önemli..
bence de akşam çok acıkmadıkça yememen lzm ,patatesin fazlası iyi olmayabilir...
ben şimdi kendi evime gidiyorum,toparlamaya başlamam lzm..öpüyorum seni ve hepinizi

ben daha önce çok bozmuştum yap boz yap boz derken sonunda 2 haftadır birinde 3 kilo diğerinde 2 kilo verdim ama geri almadım ilginç olanı o verenlerin %98i geri almış ben gram dahi almadım 2 haftadır

ben daha önce çok bozmuştum yap boz yap boz derken sonunda 2 haftadır birinde 3 kilo diğerinde 2 kilo verdim ama geri almadım ilginç olanı o verenlerin %98i geri almış ben gram dahi almadım 2 haftadır

1.geri alanlar hepsini mi geri almışlar?
2.geri alanlar serbest günlerinde ne yemişler?
3.sen serbest gününde ne yedin de almadın geri?
bu üçünün cevabını istiyorum
böyle bi tip vardı hani nerdeydi hatırlamadım

zayıflamam gerek.çabuk toparlanabilmem için bu çok önemli..
bence de akşam çok acıkmadıkça yememen lzm ,patatesin fazlası iyi olmayabilir...
ben şimdi kendi evime gidiyorum,toparlamaya başlamam lzm..öpüyorum seni ve hepinizi
çikolatım kesinlikle çok haklısın bu sözlerinde, toparlanma hızın zayıflamana bağlı opuyorumnanaktan kafanı takmamaya çalış evini yerleştir sonra dışarı çık zaten sporunda var kendinden başkası için üzülme artık kendini düşün çok çabuk atlatacağına inanıyorum ben, kızkardeşlerinle aran ne derece iyi bilmiyorum ama samimiyseniz bu günlerinde sana iyi geleceklerdir gelip sende kalabilirler sohbet filan derken evide toparlarsınız...

sen ne güzel geri almamışsın candy abartmış o zaman hafta sonu yemelerini ve bir kısmını geri almış bile ama bu hafta daha iyi oturtur daha iyi sonuç alır diye düşünüyorum sen kaç haftadır yapıyorsun canım..opuyorumnanaktan

sağa sola derken akşamı ettik yine, eşimin çıkışında dışarıda buluşucaz o bir şeyler alacak bende spor ayakkabı alayım dedim ayağımdaki eskidi çünkü ablamdan dönüşte her gün yürüyüşe çıkacağım aklıma koydum sempatiksalakcinni

ben şu ana dek 3 patates yedim beni düşündürende meyve güü ama sizin açınızdan değil, ablamın orda sadece bir market var şu anda yazlık yer olduğu için diğer marketlerin hiç biri açık değil şok bile kapalı yaz sezonuna kadar, bu yüzden ne bulurum bilmiyorum yarın giderken yolda alsam çilek filan dayanmaz ama bakacağım bir çaresine artık..

1 geri alanlar hepsini almamışlar. hepsini geri alan da var ama o az vermiş zaten
2 serbest günlerinde ne buldularsa yemişler
3 o serbest gününde hiçbişey yemedi hastaydı çünkü iki üç dilim ekmek yarım poğaça falan ama bütün gün sadece bu

bu tip hayat bilgisinde bi tipti adı ruhi idi..

ve son olarak sen merak etme inancını hevesini kaybetme biz vericez ve geri almicaz kaydirigubbakcemile5

tombilim sen benim ufak kıza benzedin şimdikaydirigubbakcemile3 daha dün akşam dedim kızım bir insanda bu kadar soru sorma kapasitesi mümkün değil :roflol:

çikolatım kesinlikle çok haklısın bu sözlerinde, toparlanma hızın zayıflamana bağlı opuyorumnanaktan kafanı takmamaya çalış evini yerleştir sonra dışarı çık zaten sporunda var kendinden başkası için üzülme artık kendini düşün çok çabuk atlatacağına inanıyorum ben, kızkardeşlerinle aran ne derece iyi bilmiyorum ama samimiyseniz bu günlerinde sana iyi geleceklerdir gelip sende kalabilirler sohbet filan derken evide toparlarsınız...

sen ne güzel geri almamışsın candy abartmış o zaman hafta sonu yemelerini ve bir kısmını geri almış bile ama bu hafta daha iyi oturtur daha iyi sonuç alır diye düşünüyorum sen kaç haftadır yapıyorsun canım..opuyorumnanaktan

sağa sola derken akşamı ettik yine, eşimin çıkışında dışarıda buluşucaz o bir şeyler alacak bende spor ayakkabı alayım dedim ayağımdaki eskidi çünkü ablamdan dönüşte her gün yürüyüşe çıkacağım aklıma koydum sempatiksalakcinni

ben şu ana dek 3 patates yedim beni düşündürende meyve güü ama sizin açınızdan değil, ablamın orda sadece bir market var şu anda yazlık yer olduğu için diğer marketlerin hiç biri açık değil şok bile kapalı yaz sezonuna kadar, bu yüzden ne bulurum bilmiyorum yarın giderken yolda alsam çilek filan dayanmaz ama bakacağım bir çaresine artık..

karpuz bulursan karpuz al bütün gün idare eder senii.. şeker ilavesiz meyve suyu bulursan al.. kıyıldıkça içersin.. bir de meyve gününü benim gibi son güne alabilirsin istersen

1 geri alanlar hepsini almamışlar. hepsini geri alan da var ama o az vermiş zaten
2 serbest günlerinde ne buldularsa yemişler
3 o serbest gününde hiçbişey yemedi hastaydı çünkü iki üç dilim ekmek yarım poğaça falan ama bütün gün sadece bu

bu tip hayat bilgisinde bi tipti adı ruhi idi..

ve son olarak sen merak etme inancını hevesini kaybetme biz vericez ve geri almicaz kaydirigubbakcemile5

çok tatlısın candy cim teşekkür ederim bilgiler için ve inancımı asla kaybetmiyorum ama uykum geldi benim ya var mı acaba patataein böyle bir etkisi?

tombilim sen benim ufak kıza benzedin şimdikaydirigubbakcemile3 daha dün akşam dedim kızım bir insanda bu kadar soru sorma kapasitesi mümkün değil :roflol:

ooo siz daha ne biliyorsunuz ki ilk evlendiğimizde eşim bana sen saf mısın yoksa bana mı oynuyon der gibi bakardı bana ama alıştı artık

karpuz bulursan karpuz al bütün gün idare eder senii.. şeker ilavesiz meyve suyu bulursan al.. kıyıldıkça içersin.. bir de meyve gününü benim gibi son güne alabilirsin istersen

karpuz dayanır elma kivi dayanır onun gibi dayanıklı şeyler al çilek buzdolabında bile dayanmıyor ki yolda dayansın hem o muhteşem görüntüsü kokusu yok öyle aman aman kokusu diyemiycem aklını cezbedebilir

çok tatlısın candy cim teşekkür ederim bilgiler için ve inancımı asla kaybetmiyorum ama uykum geldi benim ya var mı acaba patataein böyle bir etkisi?

:1hug: valla benim de uykum geldi olur mu olur mirmirmirmir ama benim bi de bugün reglimin birinci günüymüş ağrım geçsin diye içtim ıhlamuru adaçayını onlar beni mayıştırmış olabilir de a.s

tombilim kivide süper ay sağolun yaaa....adapazarından geçerken alıyım bari ..

birde şey varya pepino ondan yedinizmi hiç bizim burda marketlerde elma fiyatına satılıyor artık ondanda alsam akşama çıkınca ...

Back
X