- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.421
geçen hafta 2 verdi.. öncesini bilmiyorum ben geçen hafta ilk başladım bu diyete..
ben de aynı kaseden iki tane yedim ama benimki püre halinde.. neler yiceksin yarın boshayallersmile
brokoli karnıbahar çekti canım şöyle bol limonlu ama yoktu brokoliden tarlama ektiydim onları topladım ama bana bi yararı yok kaydirigubbakcemile3 yeşillik aldım domates biber salatalık mor lahana ondan sonracığımaaa kıvırcık eksiklerimi de evden tamamlarım varsa eğer bi de kırmızı biber aldım ocakta ya da tost makinesinde pörtletsem diyorum üstüne sarımsak ezsem limon sıksam yesem o da var aklımda kabak aldım bi de bi ara bijo mu verdiydi tarifi hatırlamıyorum rendeleyip suyunu çekene kadar kavursam yağsız tabi üstüne dereotuyla yesem diyorum plan çok yani meyve günü de abartmıycam ben şekerli meyvelerden az yicem okudum sizin forumda millet çileğe dalmış çkamıyor biri de sen miydin yoksa? laelaelaelaelae en çok meyve günü zorluyor herhalde beni de zorlar ama aram olmadığından meyveyle yoksa problem olmaz inşallah meyve suyu da yapayım diyorum portakal sıkarım en azından oyalayıcı olur yudum yudum içerim