Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım çalışanlar için zor oluyor sende akşam yemeklerini hafif tutup yapabilirsin canım..

sen tavuklardan korkuyodun nasıl beslicen:KK48:

canım ben bir ara yapıyordum çok dokundu bana kızlar güldü dünyanın en sağlıklı iceceği diye ama bende aşırı bir şinkinlik rahatsızlık yaptı sonra meğer kan grubu beslenmemde kefir yasakmış ondan herhalde dedim..

ben kapattım canım eşim arada yemek yapma pide yaptırıcam dedi ama ben kendi menümü yedim doydum şükür:kk77:

bana hiç iyi gelmemişti:işsiz:
ben genelde hazir tuketiyordum. sonra kendim mayalayayim dedim.1-2 yaptim sonra ara verdim. iste o arada öldürdüm mayami :KK61:

cnm benim var ama küçük daha bir de hangi şehirdesin biraz daha büyüyünce göndereyim
cnm havalardan heralde benim de 6. günde gelmişti
ah cok teşekkür ederim kaptan. ben istanbuldayim. alıcı ödemeli kargo yaparsan sevinirim. baharda üremesi hızlanırmış mayanin. ben bu kış baslamistim cok buyutemedim.:KK49::KK68:

he hislerime tercüman oldun eşimde benden zayıf 73 75 arası :işsiz:
ben ne edeyim benim koca gayet fit. gobek baglasin diye o kadar uğraşıyorum ama benden gizli spor yapiyor galiba. kizi da örgütledim. gec saat olunca kuruyemiş kavanozu veriyorum eline gizli gizli babana ver diyorum. adam da kendi yemeyip kiza yediriyor. :işsiz:

Diyorum zaten az kilo al kasli adam seviyom ben belki diyom bozuk atiyo git kasli bul o zaman diyo :KK70: elimdekini degelendiricem banane diyom yemezler gaza getiremezsin diyo.. ama geri cekilme taktigi uyguluyorum anacigi besler onu biraz :KK66:
Bu arada minnak not biz evli degiliz hala canim :) beyefendinin okulu uzadi onu bekliyoruz.. 6 yildir birlikteyiz ama düğün dernek nasip olmadi henuz
hayırlısı olsun. gec olsun güç olmasın :)

Menüm;
10:45
1,5 d. Kepekli ekmek ve patatesli yumurta

14:00
1 b.turk kehvesi
3 kuru kayısı+6 kuru siyah üzüm+2 ceviz

17:45
8 yk kıymalı lahana
6 yk yogurt ve 1 acı biber

3 L su
800 ml yesil cay

3 cay bardagı türk kahvesi

Spor;
1 saat yürüyüş (6000 adım)

27 dk Jillian 30 day shred level 2 (3.gün)

10 dk stepper ile dans

13 dk ab rocket ile mekik

2 × 1 dk plank
1 dk duvara yaslanma

5 dk 2 kilo dambıl ile kol hareketleri
harikasın valla imrendin. :rapci:

geçmiş bitti. sira menude
sabah
standart cavdar ekmekli domates peynirli sandiviç
beyaz cay

oglen
tavuk gogus pane
salata yogurt

sade turk kahvesi
2 gun kurusu kayisi ve 2 ceviz

aksam
tavuk sote coban salata

2.5 lt su
spor bisiklete binecegim
20dk interval kol karin çalışırım

:sampiyon:
Eşim duymasın ama ben evde baya öküz besliyom heralde nerdeyse 20 kilo var aramızda:))
Onuda üye yapalım buraya kilo versin.:KK70:
Saol canim.Bilmiyorum ama yolculuk falan yaptım ya idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyoruz ya da yine taş düşürüyorum belli değil :KK43:
Tatlım cook gecmis olsun..:KK60:
ay kızlar ben yatar:uykucu: herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar rüyanızda 90-60-90 görün kendinizi ona göre kaçamak yapmayın:KK48:
sabaha herkes ekside olur inşallah:dua::KK15:
iyi geceler ortimm.:KK36:
geçmiş bitti. sira menude
sabah
standart cavdar ekmekli domates peynirli sandiviç
beyaz cay

oglen
tavuk gogus pane
salata yogurt

sade turk kahvesi
2 gun kurusu kayisi ve 2 ceviz

aksam
tavuk sote coban salata

2.5 lt su
spor bisiklete binecegim
20dk interval kol karin çalışırım
Afiyet olsun canım sporunuda yaparsan kilo verme yolunda guzel bir gun gecmis olacak..:sampiyon:

Bu arada fenalardayım ilk pazartesi bildirimi benden gelsin :KK43:
Cuma 62,6
Güncel 63,7

Spor yapıp dıkkat ettım erken kapattım ne ettim ben sana sevgılı bunyem :KK43:
Ama savas baslasın :KK62: cumaya kadar detokstayım kımsecıkler tutmasın benı :halay:

benimde aynı sorunum var :KK43:
cuma 88,2
güncel 89,3
herkeste mi +1,1kg acaba :KK70:
aşırı spor iyi gelmiyor bundan sonra yatıştayım :KK70::KK70::KK70:

Ya bende +800 çıktım :(
cuma: 81,7 idim
bugün: 82,5... :işsiz:

Selam kızlar, doktordan döndüm. Çalışabilir raporumu da aldım :)
Her şey iyi şimdilik bi sıkıntı yok. Baş aşağı pozisyonu almış oğluşum, artık pek değişmez dedi doktor. 2 hafta sonra yeniden kontrol :)

Ay, kuzucuk yolunu da yapmaya başladı artık o zaman :)

Back
X