- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.801
kızlar nerdesiniz tarla oldu yine buralar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 yıldan sonra Evlilik küçük bi detay canım bizde 11 yıllık evliyiz senin en azından vazgeçme Şansın var:))Diyorum zaten az kilo al kasli adam seviyom ben belki diyom bozuk atiyo git kasli bul o zaman diyoelimdekini degelendiricem banane diyom yemezler gaza getiremezsin diyo.. ama geri cekilme taktigi uyguluyorum anacigi besler onu biraz
Bu arada minnak not biz evli degiliz hala canim :) beyefendinin okulu uzadi onu bekliyoruz.. 6 yildir birlikteyiz ama düğün dernek nasip olmadi henuz
Ben de erken yedim daha açlık yok ama akşam uzunbugun erken kapatınca bende açıktım kızlar![]()
hahaha yol yakınken dön diyosun6 yıldan sonra Evlilik küçük bi detay canım bizde 11 yıllık evliyiz senin en azından vazgeçme Şansın var:))
Daha kilolu bulma şansı var diyorum :))hahaha yol yakınken dön diyosun![]()
hee o daha mantıklı tabiDaha kilolu bulma şansı var diyorum :))
hangi günler gelicek misafirlerinDaha kilolu bulma şansı var diyorum :))
spora bak oku oku bitmediMenüm;
10:45
1,5 d. Kepekli ekmek ve patatesli yumurta
14:00
1 b.turk kehvesi
3 kuru kayısı+6 kuru siyah üzüm+2 ceviz
17:45
8 yk kıymalı lahana
6 yk yogurt ve 1 acı biber
3 L su
800 ml yesil cay
3 cay bardagı türk kahvesi
Spor;
1 saat yürüyüş (6000 adım)
27 dk Jillian 30 day shred level 2 (3.gün)
10 dk stepper ile dans
13 dk ab rocket ile mekik
2 × 1 dk plank
1 dk duvara yaslanma
5 dk 2 kilo dambıl ile kol hareketleri
Ne spor arkadas ya canım çekti vallaMenüm;
10:45
1,5 d. Kepekli ekmek ve patatesli yumurta
14:00
1 b.turk kehvesi
3 kuru kayısı+6 kuru siyah üzüm+2 ceviz
17:45
8 yk kıymalı lahana
6 yk yogurt ve 1 acı biber
3 L su
800 ml yesil cay
3 cay bardagı türk kahvesi
Spor;
1 saat yürüyüş (6000 adım)
27 dk Jillian 30 day shred level 2 (3.gün)
10 dk stepper ile dans
13 dk ab rocket ile mekik
2 × 1 dk plank
1 dk duvara yaslanma
5 dk 2 kilo dambıl ile kol hareketleri
Çarşamba perşembehangi günler gelicek misafirlerin
Canim spor yapiyordum. Tam sporum bitti menumu paylasirken arkadas oturmaya geldi.kızlar nerdesiniz tarla oldu yine buralar
Benimde esim benden zayif.Gecen tartilirken gordu beni ha gayret yetiseceksin bana az kaldi diyor.anam korurmuşta yarini
he hislerime tercüman oldun eşimde benden zayıf 73 75 arası
düzensiz olmuş biraz canım
Geçmiş olsun canım bişey mi dokundu kiMenümü yazayım 1 kaçamağım oldu istanbulda misafirlikteyim mecburi oldu minimumla atlattım
Sabah
2 yumurta beyazı
1kk peynir
2 zeytin
Yarım dilimden biraz az ekmek
Tahin pekmez 2-3 yudum ekmekle banmalik
Ara mocha
Öğlen
Midye böreği 1 kücük
Bi tatlı adını bilmiyorum boyutu 2 parmak kadar
Aksam
1 Kase mercimek çorbası
3er firinda köfte ve patates dilimi
Karnım çok ağrıyor çok sancı yaptı bunların çoğunu istifra ettim o yüzden su da içemiyorum midem bulanıyor
7bin adımkötü baya
Eşim duymasın ama ben evde baya öküz besliyom heralde nerdeyse 20 kilo var aramızda:))Canim spor yapiyordum. Tam sporum bitti menumu paylasirken arkadas oturmaya geldi.
Benimde esim benden zayif.Gecen tartilirken gordu beni ha gayret yetiseceksin bana az kaldi diyor.![]()
Saol canim.Bilmiyorum ama yolculuk falan yaptım ya idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyoruz ya da yine taş düşürüyorum belli değilGeçmiş olsun canım bişey mi dokundu ki
geçmiş olsun tatlı falan mı dokundu acaba ..Menümü yazayım 1 kaçamağım oldu istanbulda misafirlikteyim mecburi oldu minimumla atlattım
Sabah
2 yumurta beyazı
1kk peynir
2 zeytin
Yarım dilimden biraz az ekmek
Tahin pekmez 2-3 yudum ekmekle banmalik
Ara mocha
Öğlen
Midye böreği 1 kücük
Bi tatlı adını bilmiyorum boyutu 2 parmak kadar
Aksam
1 Kase mercimek çorbası
3er firinda köfte ve patates dilimi
Karnım çok ağrıyor çok sancı yaptı bunların çoğunu istifra ettim o yüzden su da içemiyorum midem bulanıyor
7bin adımkötü baya
benimde uykum geldiCanim spor yapiyordum. Tam sporum bitti menumu paylasirken arkadas oturmaya geldi.
Benimde esim benden zayif.Gecen tartilirken gordu beni ha gayret yetiseceksin bana az kaldi diyor.![]()
ay benimkide çok yer ama kilo almıyorEşim duymasın ama ben evde baya öküz besliyom heralde nerdeyse 20 kilo var aramızda:))