Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarrr

canım yatmadan andız pekmezi içtim 1 kaşık bu ara bal pekmez ne bulsam öksürüğü kessin diye içiyorum

ayy tatlım sorma yaa topluca kurşun döktürelim sen nasıl oldun
Ben gece uyurken oksurunce içtim kesti iyi geldi yatmadanda
Zencefil
Zerdeçal
Kaynattim demledim
Bal ve limon ekledim içtim hiç bir şey kalmadı
Ama sizinki ilerlediyse fayda etmeye bir ilaç almak gerekir
Geçmiş olsun kaptanım rabbim sifanizi versin inşallah

Bugun +900 gr abovvvvv
yaptığın kahvaltı ertesi gün tırmaladı
menün güzel canım..
ay tatlı telaşlar bunlar diyetini bozmak isteyen hainler olacaktır dikkat et

Arkadaşlar herkesin geçmiş olsunları için teşekkürler bilgisayara gecince cevap vereceğim herkese.dün tartılamadım bgün sabah tartıldım ilk defa bi haftasonunu eksiyle bitirdim hastalık yüzğnden herhalde. Ama olsundu sevindim napim güncel kilo 78.6 cuma 79.4tü

Çook gece kalmışım aa saat 2 mi olmuş yatıyom gari iyi geceler kızlar pc den giren vardır şu bizim haftalık hedef listesini bulup gelse cumaya az kaldı gözümüzün önünde dursun :)
ay nasıl duruyon bacım bu saate kadarben çoktann rüyaya dalmıştım bu satte
günaydın kızlar :)
hayırlı sabahlar herkese :)
günaydınn

Gunaydin herkese.. ben okula kaciyorum gelirim yine
günaydın şekerim
Gunaydin arkadaslar ☺
günaydın sanada..
sabah sabah bu enerji bende istiyorum ölü gibi kalkıyorum yataktan
Günaydınlaaar..:)
günaydın canım
Günaydın herkese

Sana da geçmiş olsun kaptanim Ayy kara bulutlar dolanıyor takım üstünde birinin nazarı deydi valla kurşun dokturelim
günaydın nasıl oldun ..
günaydın kızlarrr

canım yatmadan andız pekmezi içtim 1 kaşık bu ara bal pekmez ne bulsam öksürüğü kessin diye içiyorum

ayy tatlım sorma yaa topluca kurşun döktürelim sen nasıl oldun
günaydın kaptanım beyaz dut özü kesiyormuş haberin olsun denenmiş kanıtlanmış akşam ablamla konuştum oğlunda astım var feci öksürüyordu kesildi dedi nasıl kesildi dedim beyaz dut özü kesti kv söyledi aldık çok işe yarıyormuş alırım sürekli dedi..
bende çok mu atmışım ne
ay dur hemen 6 lı rakamlar falan ne oluyoz azcık beni bekle

nilsub ortim uyuyormusun? Diyordum ki mesajını gördüm yazarken.
ay sabah 6.30 çıktım yürüdüm geldim kahvaltıyı hazırladım eşimi işe kızımı okula gönderdim oğluşum uyuyordu yanına yattıım birz önce kalktım kahve içicem şimdi..aslında uyumazdım kızlar bilir bu ara uykumu hiç alamıyorum sürekli uyumak istiyorum

iyi olda nasıl oldun peki...
Evde yumurta bitmiş şimdi nryle kahvaltı yapayım ben yaa aç kaldım sizce ne yiyeyim çorba var evde sebze var yulaf var süt var ne yapsam cook acıktım
bende yumurta çok hemde organik göndereyim..

Geçmiş olsun nası oldun canım

Benimki neyseki sadece kilo açısından öküz gibi:))

Ya kulaklarım falan da tıkandı, bu kış geçirdiğim en yorucu soğuk algınlığım olacak belli çocuklarda öksürüyor, bugün onları götüreceğim dr.a, ben de belki görünürüm. Birkaç gün sonra başlarız inşallah eliptiğe

canım dün akşam taze zencefil tarçın ve karanfil kaynatıp içtim üzerine zencefilli bal karışımı yuttum onun üzerine 1 kaşık andız pekmezi yatarken ayağıma ve göğsüme viks sürdüm sırtımı gazeteledim ayağıma çorap giydim ağzıma da 1 kafanfil aldım öksürüğü kessin diye hiç biri fayda etmedi gece 3,30 da sıcak süt karabiber karışımı içtim bunları içmeseydim daha fazla kg vermiştim kesin ama öksürüğe fayda etmedi
canım öğleyin hem yürüyüşe gidecem hem de kızılayda işim var aktarlara bir bakayım şimdi de sıcak limonlu su içiyorum

Oooo güne enerjik başlamışsın canım, bravo

Sana da çok geçmiş olsun kaptanımız, ben neredeyimmm, ay sonu hedefini görmüştüm ama cuma hedefini kaçırmışım
Bende 81 diyeyim bari geç olsun, güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…