Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin herkese :KK200:
Bol enerjili bol kilo vermeli bir gun olsun insallah
tartida eksiler gordum cok mutluyum cumaya kadar tartilmak yok artik:KK49:
Elma sirkeli limonlu suyumu içerek basladim gune
100 tane de ip atladım :skandal:
hadi bakalim herkese Mutlu gunler:KK19:
sabah sabah ne güzel enerji :)

canım dün akşam taze zencefil tarçın ve karanfil kaynatıp içtim üzerine zencefilli bal karışımı yuttum onun üzerine 1 kaşık andız pekmezi yatarken ayağıma ve göğsüme viks sürdüm sırtımı gazeteledim ayağıma çorap giydim ağzıma da 1 kafanfil aldım öksürüğü kessin diye hiç biri fayda etmedi gece 3,30 da sıcak süt karabiber karışımı içtim bunları içmeseydim daha fazla kg vermiştim kesin o_O ama öksürüğe fayda etmedi

canım öğleyin hem yürüyüşe gidecem hem de kızılayda işim var aktarlara bir bakayım şimdi de sıcak limonlu su içiyorum
Buna rağmen.. maşallah size nede çok şeyler biliyorsunuz en kısa zamanda inşallah iyi olursunuz :KK19:

canım ben zamanında çok kilolar verdim ama hem hamilelikler hem de sigarayı bırakma dönemlerinde de çok kilolar aldım
bu sefer2. mezuniyetten sonra 77 kg ile başlamıştım şimdi 71 lerdeyim
ama ilk hamileliğimde 30 kg alıp 28 kg vermiştim sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 le 2. hamileliğime başladım 95 le doğuma girmiştim böyle saçma sapan bir kg geçmişim var benim ama yaklaşık 6-7 senedir 70 lerdeyim bi 65 lere gelip mezun oldum yaklaşık 2 sene önce sonra gene kg aldım koruyamayanlardanım
Nekadar zamanda 77'den 71'e indin sende benim gibi zor veriyorsun sanki.
soğuktan ölmüş demekki:KK70:

çok yakın kilolarımız canım:spor:eliptiği alsamda kapışsak:KK11:
Ortim eliptige bel baglama sen napabilyosan yap olmadi muzik ac kendi kendine oyna.:KK76::halay:
günaydın şekerim :KK15:

günaydın sanada..

sabah sabah bu enerji bende istiyorum ölü gibi kalkıyorum yataktan:işsiz:

günaydın canım:KK15:

günaydın nasıl oldun ..

günaydın kaptanım beyaz dut özü kesiyormuş haberin olsun denenmiş kanıtlanmış akşam ablamla konuştum oğlunda astım var feci öksürüyordu kesildi dedi nasıl kesildi dedim beyaz dut özü kesti kv söyledi aldık çok işe yarıyormuş alırım sürekli dedi..

bende çok mu atmışım ne:KK48:

ay dur hemen 6 lı rakamlar falan ne oluyoz azcık beni bekle:KK70::KK70::KK70:
Kimseyi beklemeye niyetim yok canim aylardir ugrasyorum gitmiyor bu kilolar sen elini cabuk tut bana yetis tatlim hadi zaten agir agir ilerliyorum.:duduk:

Bende dün sabittim bugun 300 gr artıdaydım wc problemimden dolayi olabilir.
CUMA günü kesin eksideyim ama insallah 73.9 olabilirim.:KK68: Cok istiyorum artık 6lı rakamları görmeyi..:KK36:
@toplight Kaptan'ım toplamda kac kilo verdin? Ne kadar zamandır ugraşıyorsun?
Bende ikigundur artidayim wc sorunum devam ediyor bende kayisili form çayı içtim bol bol su içtim bugün artidayim kurtulayım bugün artidan yarın eksilere geçmeye başlıyimm
Sağlıkla hedefe..

Günaydın herkese

Sana da geçmiş olsun kaptanim :KK43: Ayy kara bulutlar dolanıyor takım üstünde birinin nazarı deydi valla kurşun dokturelim :KK70:
:KK70:
kızlar o kadar bal pekmeze rağmen sabahleyin tartıldığımda 71,3 ü gördüm dünden bugüne -800 gitmiş çok mutlu oldum inşallah bu sefer 70 li rakamları göreceğim
71 kabusum oldu resmen
ALLAH önce sağlık versin kaptanım. Gider elbet o kilolar :)
1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9
12.aytozuvegece -------75.7

kızlar bu cumaki hedeflerimiz
benim 400 gr ım kaldı hadi bakalım sizlerin ne olacak
87,5 nasıl olacaksam :(
acayip bir durum tartı mı bozuldu ne 89,1 - 88,8 arası gidip geliyor.
o kadar çırpınmaya rağmen :(
cuma kilomu bile göremez oldum :KK61:

Arkadaşlar herkesin geçmiş olsunları için teşekkürler bilgisayara gecince cevap vereceğim herkese.dün tartılamadım bgün sabah tartıldım ilk defa bi haftasonunu eksiyle bitirdim hastalık yüzğnden herhalde. Ama olsundu sevindim napim güncel kilo 78.6 cuma 79.4tü:KK70:
Giden kiloya sevinilmez mi :KK49:

canım dün akşam taze zencefil tarçın ve karanfil kaynatıp içtim üzerine zencefilli bal karışımı yuttum onun üzerine 1 kaşık andız pekmezi yatarken ayağıma ve göğsüme viks sürdüm sırtımı gazeteledim ayağıma çorap giydim ağzıma da 1 kafanfil aldım öksürüğü kessin diye hiç biri fayda etmedi gece 3,30 da sıcak süt karabiber karışımı içtim bunları içmeseydim daha fazla kg vermiştim kesin o_O ama öksürüğe fayda etmedi

canım öğleyin hem yürüyüşe gidecem hem de kızılayda işim var aktarlara bir bakayım şimdi de sıcak limonlu su içiyorum
Eczanelerde oluyo kaptanım ablamda atışeri'den almış bende ordan çörek otu yağını ordan almıştım 20tl falanmış bende kızıma alıcam iyisini bulursun inşallah hepside gerçek değil çünkü benim aldığım yer Hacettepe Üniversitesi onaylı kaptanım

soğuktan ölmüş demekki:KK70:

çok yakın kilolarımız canım:spor:eliptiği alsamda kapışsak:KK11:
eliptik benimde düşündüğüm birşeydi aslında ama sen böyle eliptik diye diye kocandan önce bana aldıracaksın galiba
:KK70::KK70::KK70:
pardon yanlışlık olmuş :)
mesaj bana değilmiş :KK70::KK70::KK70:

canım ben zamanında çok kilolar verdim ama hem hamilelikler hem de sigarayı bırakma dönemlerinde de çok kilolar aldım
bu sefer2. mezuniyetten sonra 77 kg ile başlamıştım şimdi 71 lerdeyim
ama ilk hamileliğimde 30 kg alıp 28 kg vermiştim sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 le 2. hamileliğime başladım 95 le doğuma girmiştim böyle saçma sapan bir kg geçmişim var benim ama yaklaşık 6-7 senedir 70 lerdeyim bi 65 lere gelip mezun oldum yaklaşık 2 sene önce sonra gene kg aldım koruyamayanlardanım
Annemde sigarayı bırakmış.7 kilo aldım dedi. Tekrar başlasam mı ne yapsam diyor bir de :KK70::KK70:

sabah sabah ne güzel enerji :)
sorma ben zombi gibi kalkıyorum sabah:KK70:
Nekadar zamanda 77'den 71'e indin sende benim gibi zor veriyorsun sanki.

Ortim eliptige bel baglama sen napabilyosan yap olmadi muzik ac kendi kendine oyna.:KK76::halay:

Kimseyi beklemeye niyetim yok canim aylardir ugrasyorum gitmiyor bu kilolar sen elini cabuk tut bana yetis tatlim hadi zaten agir agir ilerliyorum.:duduk:
yok yapıyorum canım belim sakat çok ağır sporlar yapamıyorum leslie yapıyorum çok hoplamalı zıplamalı eğilmeli kalkmalı şeyleri yapamıyorum..:işsiz:
hain orti insan gel bekliyorum der yalandanda olsa:KK70:bende acele ederdim ortim bekliyo diye:KK70:
Çok eglenıyoruz bakıyorummmmmn
birazcık:KK70::KK70::KK70:
Olurrrr, ne zaman alıyorsunuz canım? Güzel motivasyon olur ikimize de :eğlence:
kartın hesap kesimi tarihini bekliyorum canım eşim hesap kesilsin yatırayım diyor sonrada al hemen dedi :spor:

sorma ben zombi gibi kalkıyorum sabah:KK70:

yok yapıyorum canım belim sakat çok ağır sporlar yapamıyorum leslie yapıyorum çok hoplamalı zıplamalı eğilmeli kalkmalı şeyleri yapamıyorum..:işsiz:
hain orti insan gel bekliyorum der yalandanda olsa:KK70:bende acele ederdim ortim bekliyo diye:KK70:

birazcık:KK70::KK70::KK70:

kartın hesap kesimi tarihini bekliyorum canım eşim hesap kesilsin yatırayım diyor sonrada al hemen dedi :spor:

Hangisini alacağına karar verdin mi?

Leslie 5 K mı ne varmıs onu deneyecegim aksama.:KK49::KK49:
çok fena kız ooo benim canım çıkıyor onda çok uzun..
eliptik benimde düşündüğüm birşeydi aslında ama sen böyle eliptik diye diye kocandan önce bana aldıracaksın galiba
:KK70::KK70::KK70:
pardon yanlışlık olmuş :)
mesaj bana değilmiş :KK70::KK70::KK70:
hahahahah al sende işte :KK70::KK70::KK70: alda yapalım bende 1 afta sonra vericem daha şiparişini araştırdım beğendim s
Annemde sigarayı bırakmış.7 kilo aldım dedi. Tekrar başlasam mı ne yapsam diyor bir de :KK70::KK70:
ay başlamasın kız söyle ..şakası bile kötü:işsiz:
Maşallah, gerçekten hızını alamamışsın. Bugün nasıl hissediyorsun piki? Neden soruyorum, ben sporu abartınca ertesi gün pestil gibi oluyorum da ahaha.
ay bende yürüyemiyorum bile öyle fena oluyorum:ruh:

geçmişide okuduğuma göre ben kahve yapmaya gidiyorum:kahve:
bana da 1 tane sade lütfen :KK70::KK70::KK70:
Ya kulaklarım falan da tıkandı, bu kış geçirdiğim en yorucu soğuk algınlığım olacak belli :KK43: çocuklarda öksürüyor, bugün onları götüreceğim dr.a, ben de belki görünürüm. Birkaç gün sonra başlarız inşallah eliptiğe :KK76:
geçmiş olsun

Back
X