Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight toplight bende sigarayı bırakınca ayarlarım bozuldu :KK43: senin gibi hamile kalınca bıraktım, 5 yıl oldu başlamaya yetim yok çok şükür ama

Çok teşekkür ederim canım :KK200:
geçmiş olsun canım mevsim değişikliği çok fena çarptı benide habire yatmak istiyorum aksatma dr gitte hafif şekilde atlat

evet canım voit için bir kaç olumsuz yorum okudum mekanik aksanı çok bozuluyor diye öylemi sende kullanıyorsun altis oxigen manyetik olanı beğendim

Valla ne yalan söyleyeyim bir ay önce bir sıkıntı başladı, pedalları çevirirken çıt çıt diye ses yapıyor ama mekaniğinde sıkıntı yok. Servisi aramayı planlıyordum bende.

ay başlamasın kız söyle ..şakası bile kötü:işsiz:
Akşamları çok geç yiyor. Eve 8 den sonra gidiyor. O saatte de yemek yiyince haliyle alıyor. Anlaştık, ekmeği kesicekti (zaten çok yemez anca 1 dilim) birde akşamları erken yemeye çalışacak.
Ayy ben gidene kadar zayıflamasın.Gidince azcık dalga geçeyim.. :KK70::KK70::KK70:
Ne hain evlatmışım. :KK48:
Ama ne yapayım ben kilo aldıkça laf söylerdi. Annem hep incecikmiş. En sonki doğumunda tek kilo almaya başlamış. :KK14:

geçmiş olsun canım mevsim değişikliği çok fena çarptı benide habire yatmak istiyorum aksatma dr gitte hafif şekilde atlat

Ah tatlım ne hafifi, olanlar oldu bana :halay:kulaklar, Boğaz, burun peeeeh hiçbişiy kalmadı :)
Bende sürekli bir yatma meylindeyim ama çocuklarda hasta. Dün oğlum saat başı süte kalktı, benim kafada baloncuklar uçuşuyor tabi. En son beşte kalktığında ateşi çıkmıştı, soy, fitil koy, tekrar uyut. Uyumam 7yi buldu ve tabi 9,30 da kalktım. Uyumadın aslında :ruh:
Sağolsun anneciğim geldi de bugün yatarım inşallah.

Maşallah, gerçekten hızını alamamışsın. Bugün nasıl hissediyorsun piki? Neden soruyorum, ben sporu abartınca ertesi gün pestil gibi oluyorum da ahaha.
Dun gece ölü gibi uyudum sabah 7de zorla uyandim.. 50dk yuruyus,5dk mekik,1 dk plank yaptım.Simdi kendimi bomba gibi hissediyorum..:halay::KK76:

günaydın kızlarrr

canım yatmadan andız pekmezi içtim 1 kaşık bu ara bal pekmez ne bulsam öksürüğü kessin diye içiyorum

ayy tatlım sorma yaa topluca kurşun döktürelim sen nasıl oldun
Ben bugün tuvalet sorunumu çözdüm ve rahatladm sen nasılsın?
kızlar o kadar bal pekmeze rağmen sabahleyin tartıldığımda 71,3 ü gördüm dünden bugüne -800 gitmiş çok mutlu oldum inşallah bu sefer 70 li rakamları göreceğim
71 kabusum oldu resmen
Az kalmış az :)

günaydın nasıl oldun ..
Hamdolsun canım iyiyim :)

Dun gece ölü gibi uyudum sabah 7de zorla uyandim.. 50dk yuruyus,5dk mekik,1 dk plank yaptım.Simdi kendimi bomba gibi hissediyorum..:halay::KK76:
Hayranım sana gerçekten ya :rapci::KK9:

Kizlar merhaba herkese .
Duzenli girip yazamadim hala regl olmadim
Strestendir ins. Bunun yaninda birde sistitim var . sabah ise gidemedim. Su kaynatip buharina oturdum.simdilil iyiyim
Ama bi turlu gecmiyo hergun agrim oluyo.
Wcye gitmiyim diye su icesim yok o derece
Tas mi dusuruyorum ki yaa. Motivasyonum
Cok dusuk bu hafta. Cikolata canim cekip duruyo. :bicak:

Kizlar merhaba herkese .
Strestendir ins. Bunun yaninda birde sistitim var . sabah ise gidemedim. Su kaynatip buharina oturdum.simdilil iyiyim
Çok geçmiş olsun ya
Tarçınlı süt falan içsen bastırır biraz.

Kızlar benim artım 53 eee çıktı bu sabah
İnşallah wc sorunum çözülür
Bugün sabah dan beri 2 lt su içtim kayisili form çayı içtim şuan karın ağrısı çekiyorum
Sporda yaparım yarına kadar toparlarim
İnşallah ve eksileri görürüm :(

Buna rağmen.. maşallah size nede çok şeyler biliyorsunuz en kısa zamanda inşallah iyi olursunuz :KK19:
ayy sorma insan yaşlı olunca öğreniyo işte bi de 2 çocuk büyütünce :)
Nekadar zamanda 77'den 71'e indin sende benim gibi zor veriyorsun sanki.

Ortim eliptige bel baglama sen napabilyosan yap olmadi muzik ac kendi kendine oyna.:KK76::halay:

Kimseyi beklemeye niyetim yok canim aylardir ugrasyorum gitmiyor bu kilolar sen elini cabuk tut bana yetis tatlim hadi zaten agir agir ilerliyorum.:duduk:
canım ben net bir diyet yapamadım sadece yediklerime dikkat ederek 3 ayda falan gitti sanırım çok ağır gidiyor anlayacağın
toplight toplight bende sigarayı bırakınca ayarlarım bozuldu :KK43: senin gibi hamile kalınca bıraktım, 5 yıl oldu başlamaya yetim yok çok şükür ama

Çok teşekkür ederim canım :KK200:
ben maalesef 4 yıl aradan sonra yine başladım
Ben bugün tuvalet sorunumu çözdüm ve rahatladm sen nasılsın?

Az kalmış az :)

Hamdolsun canım iyiyim :)

Hayranım sana gerçekten ya :rapci::KK9:
yaa ilaçlarda zeytinyağı ile az biraz çıkıyorum
Kocaman lapa lapa kar yapıyor burda :rolleyes:
sabah kalktığımızda ankarada da vardı kar
Kizlar merhaba herkese .
geçmiş olsun tatlım
@gulsayszey canım nerelerdesin?? Tıp bayramın kutlu olsun :KK15::KK68:
tatlım o nisan başı gibi gelebilecek şimdilik sadece cumaları bildirimde bulunuyor bazı sorunlar yüzünden izin istedi

Back
X