- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.761
Akşam atıştırması olarak ne girdin merak ettimŞimdiden yediklerimi ve yiyeceklerimi ekledim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam atıştırması olarak ne girdin merak ettimŞimdiden yediklerimi ve yiyeceklerimi ekledim..
ay burası çok güzel kahvemi balkonda içtimAyy burada kar yağıyor. Güneş istiyorum yaa![]()
hava değişimindendir canım burdada herkes hafif grip gibi bende öyleyim dikkat et kendine..Kahveler icildi..Bugun maydanozda kaynattim icine yesil attim..
2 ana 1 ara ogunumde tamam..
Ama hasta oluyorum galiba spor yapmaya hicc halim yokk..![]()
evet canım akşam atıştırması fazla kalorili neki bende merak ettimŞimdiden yediklerimi ve yiyeceklerimi ekledim..
evet canım akşam atıştırması fazla kalorili neki bende merak ettim
1 bardak süt tarcinli ve zencefilli 10 gr tuzsuz kabak cekirdegi..Akşam atıştırması olarak ne girdin merak ettim
Uyursun kısır yersin kek yersin ben geçerim senibababa ba laflara bak
hahahah çok beklersin akşam üstü veriyorum eliptik siparişinide sabahlara kadar sürcem seni geçcem![]()
Tabikisi tü tü masallah ondan benim hedef 70 zatiaa boyun uzunmuş kız senin maşallah..![]()
Cuma gorcez hayatları kuzumhayaller ve hayatlar![]()
Yok kız neyini kiskaniyon ki sen kıskanmaBende kıskandım da çaktırmıyom.
inşALLAH nefroloji doktoru iyi birsey söylercnm normal bir kucukluk degil ultrasona gore calismiyor dedi ama uzman dr gordun dedi
hepimiz bazen kendimizi kötü hissedip yiyoruz. ama kaldigimiz yerden devam ediyoruz. birakirsak ipin ucu kacar. bence devam edin. izni dusunmeyin.cnm kendimi cok kotu hissettim zaten acaba izne mi ayrilsam diye dusunmekteyim sizlere hic iyi ornek olmadim ona cok cnm sikildi
bunun için variz tatlım; )çok motivasyon artırıcı dualı günaydın olmuş canım sağol. çok iyi geliyosnuz valla![]()
ben seni destekliyorum Nilgün hadi kimseye birakma meydanıyok yaaa arkadaş diğerleri geçsin diye dua ediceniz valla yok bu sefer kararlı geçemezsin falan diyipte bi kerede beni destekle yahhu yeni vasfiye kesildin başıma![]()
geldim geldim uzun uzun yazacagim ayrıcahaber ver gelince bizede bakalım nedenmiş..
Hosbuldum canım . Yani ? anlamadımdaHoşgeldin canım.Ben yeni mezun olan eski üyeyim.
Sağol tatlım sen ile ozlem olmasa bunlar çiğ çiğ yicek beni..:)inşALLAH nefroloji doktoru iyi birsey söyler
hepimiz bazen kendimizi kötü hissedip yiyoruz. ama kaldigimiz yerden devam ediyoruz. birakirsak ipin ucu kacar. bence devam edin. izni dusunmeyin.
bunun için variz tatlım; )
ben seni destekliyorum Nilgün hadi kimseye birakma meydanı
geldim geldim uzun uzun yazacagim ayrıca![]()
Bekliyorum heyecanlageldim geldim uzun uzun yazacagim ayrıca![]()
Hosbuldum canım kendimi psikolojik olarak pazartesiye odakladim o yüzden. Diyete girmeden once daha yemem gereken şeyler varGunaydin hanimlar
Tebrik ediyorum hepinizi 4. olmuşuz galiba. @fattofit85 canım seni de ayrıca tebrik ediyorum![]()
nilsub sonunda limonlu keki yemişsin oh cok şükür yani. Artık bu konuyu kapat lutfen tamam mi
Hosgeldin canım, pazartesi tartılıp kilonu yaz başlangıç kilon olarak kaydedelim.
Sen de gec de gorsun su Nilgun hatun :) gerçi yenilen pehlivan güreşe doymazmis misali herkese bi kanca takıyor :)
Ben rahatladim valla burada, o yemedikce bana laf geliyodu :)
Kaptanım gecmis olsun insallah ciddi bir sey degildir bozma moralini. Bi git bakalım nefrolog ne diyecek
Haha bakalım neler olucak görücezz...Uyursun kısır yersin kek yersin ben geçerim seni
Tabikisi tü tü masallah ondan benim hedef 70 zati
Cuma gorcez hayatları kuzum![]()
![]()
Yok kız neyini kiskaniyon ki sen kıskanmanilsub kıskansın
ben seni kıskanıyorum zayıflığını
![]()
Yanlık kişiyi alintiladim sanırım @0zlemHosbuldum canım kendimi psikolojik olarak pazartesiye odakladim o yüzden. Diyete girmeden once daha yemem gereken şeyler var![]()
hodri meydan işte.Sağol tatlım sen ile ozlem olmasa bunlar çiğ çiğ yicek beni..:)
Bence de biz o kadar iyiydik kayınvalidemle ama o kadar arkamdan söyleniyor ki bu ara ne olduğunu anlamadım umrumda da değil pek :))
Nerelerdesin ya, özledim seni. Görünmüyon hiç
Diyet nasıl gidiyor? Toparladın mı dalaman artılarını..
Hiçte uzun değil keyifle okudum..hodri meydan işte.Cikilatacanavari
nilsub a karşı.
benim esimi izlediği boks gecesi maclarina benzedi bu![]()
Spor yapmasa da canım diyet bırakma çabuk gel.. Bende ağır spor yapmıyorum.yürüyüş yapıyorum canım yaaa ..Canım İnan herşey düzeliyor sonra, ne gelin kv vardı kanlı bıçaklı, ayrı ayrı düzen olunca can ciğer kuzu sarması oldular :) zamana bırak, çekirdek aileni hallet sen gerisi önemli değil İnan.
Ebruşum ya, havalar soğuyunca yine, spor yapamayınca diyette yapamıyorum, şu soğuk bi geçsin halledicem inşallah.
Benim listemde asagi yukari bu sekilde canım.Bugun uygulamaya calıstım.arkadaşlar diyeteysen dedi ki;
gayet iyi besleniyorsun. sporunda cok iyi. bu sekilde mutlaka yag yakıyorsundur ama birkaç hatan var dedi.
1. vücut 24 saat hic durmadan çalıştığı icin ona gerekli olan ilk enerji kaynağı karbonhidratı her öğün az az vermen lazım. peki nasıl? mesela tb ekmegi her ogun 1 dilim. yada salatalarda 1 kaşık k.baklagil, bugday, KISIR ; ), yada unsuz 1 kepçe çorba gibi.
2. 2 ana ogunun 1i mutlaka sebze etsiz z.yagli. tercihen aksam. etli sebze yediysen o et olarak sayılmıyor. sayılması icin porsiyonda en az 60gr yani 3 köfte kadar et olması lazım.
3. hafta da en az 1 kere fırında balık + 3 kere kurubaklagil yani bitkisel protein tüketilmeli dedi.
4. vücudun 2. ana enerji kaynağı şeker. ben ara sıra ara ogunde meyva tuketiyordum. her gun 1 meyva öğünü yada kuru meyve ile mutlaka fruktoz almak gerekiyormus.
sonuc olarak ben vücudun ihtiyaci olan butun ilk enerki kaynaklarını kestigim icin korumaya gecmis. tabi ki bundaki en onemli sebebi fibromiyalji olabilir. bu hafta surkli kaslarim agriyordu. vücutta enerjiyi tutmak istedi.
bir de leptinlerden konuştuk. gülümsedi ve soyle dedi. bunlarin hepsi bir sistem dedi. bu sistemlerden 1i çalışmazsa digeride calismaz. oncelikle butun sistemlerin calismasi icin gerekli enerjiyi almalisi. daha dusuk kalori alirsan kilo verirsin ama biryere kadar sonra ne yaparsan yap kilo veremezsin. yağ yakamazsin dedi. bazal metabolizmanın (yani 24 saat yatsak bile ihtiyacımız olan kalori) ihtiyacı olan kaloriyi yiyeceklerden almalisin. fazlasi icin ise spor yapmalısın. eger bunu yapmazsan yaglarin degil kaslari gider. o zaman bu fibromiyalji atak yapar.
chiayi öğün olarak degil ara ogun yada öğünlerde ek olarak verdi. 1yk kuru olarak. eger sut yada yoğurtta şişireceksen 1.5yk kullan dedi.
aklima gelenler simdilik bu kadar. goz doktoru da da randevum vardi. kan tahlili vermeyi unuttum ama sali gunu tekrar goz doktoruna gideceğim o zaman vereceğim kanı. bu arada gözümde de sinir incelemesi bulundu. tetkikleri tekrarlayalım dedi doktor. cok sınırdaymışım![]()
Bu hafta ikimizde diyetisyenin soylediklerine dikkat edelim bakalım nasil bir sonuc alcaz Cuma'ya?bu arada 36kg yagim varmış normal kilolu birinde max 26kg yag olması gerekiyormus. ortalama olarak 18kg. 1. asama da 10kg yağdan vermek. 2. asama da ortalamayı yakalamak. bol bol yag yakici besinler ve yag yakıcı egzersizler yapmam gerek. arada gidip yağ kas su dengesine bakmam gerek.