Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar
Guzel ve kalorisiz bir gun olsun :) dünkü menuler güzeldi genel olarak, bugün de sıkı tutalım hanımlar. Hafta sonunu kacamaksiz gecirirsek hafta ici de eksiye düşmeye devam ederiz ;)
lydznp lydznp bu arada gecmis olsun durumunu okudum ama yazamadım dün. İnşallah doktorlar gerekli tedaviyi yaparlar, ciddi bir sıkıntı olmaz. Göz önemli :( bende de retina incelmesi var sürekli kontrol altındayım.

Gunaydinlar
Guzel ve kalorisiz bir gun olsun :) dünkü menuler güzeldi genel olarak, bugün de sıkı tutalım hanımlar. Hafta sonunu kacamaksiz gecirirsek hafta ici de eksiye düşmeye devam ederiz :KK66:
lydznp lydznp bu arada gecmis olsun durumunu okudum ama yazamadım dün. İnşallah doktorlar gerekli tedaviyi yaparlar, ciddi bir sıkıntı olmaz. Göz önemli :KK43: bende de retina incelmesi var sürekli kontrol altındayım.
günaydın sanada nasılsınız bu sabah ana oğul ...:anne:

aman iyi ol canım.. son haftalar yorulduğun için keyifsiz olmanda normal tabi dikkat et kendine afiyet olsun bakalım
UMUT paşaya:KK46:
Sagol canım. Son günlerde cok yoruldum ya bi de, onun keyifsizligi de vardı sanırım. Dun hiçbir şey yapmak gelmedi icimden :işsiz:

Sagol canım. Son günlerde cok yoruldum ya bi de, onun keyifsizligi de vardı sanırım. Dun hiçbir şey yapmak gelmedi icimden :işsiz:
ay canım kendi son haftalarım geliyo aklıma ama tabi senin işin benden kat kat zor çalışıyosun hayırlısı ile vaktinde sağlıkla kucağına alınca :anne:geçicek bu sıkıntılar birden tüy gibi hafifliyeceksin inşAllah:dua:

günaydın:KK200: musmutlu kaçamaksız çok güzel bir pazar günü olsun inşallah:KK68:
bugün çoook misafirimiz gelecek :21:namazdan sonra güveçi(güveç kapta türlü)hazırlayıp fırına yolladım:hamarat:kahvaltımı da yaptım :KK72: az size bakıp işlere girişeceğim:temizlik:sonra diğer yemeklerimi hazırlarım :bicak:eksikleri almak için bide markete çıkmam lazım :KK55:ayy inşallah yetiştiririm:süslü:

günaydın:KK200: musmutlu kaçamaksız çok güzel bir pazar günü olsun inşallah:KK68:
bugün çoook misafirimiz gelecek :21:namazdan sonra güveçi(güveç kapta türlü)hazırlayıp fırına yolladım:hamarat:kahvaltımı da yaptım :KK72: az size bakıp işlere girişeceğim:temizlik:sonra diğer yemeklerimi hazırlarım :bicak:eksikleri almak için bide markete çıkmam lazım :KK55:ayy inşallah yetiştiririm:süslü:
Allah kolaylık versin sana o zaman çok güzel bir şekilde ağırlarsın inşallah misafirlerini..

Gunaydinlar
Guzel ve kalorisiz bir gun olsun :) dünkü menuler güzeldi genel olarak, bugün de sıkı tutalım hanımlar. Hafta sonunu kacamaksiz gecirirsek hafta ici de eksiye düşmeye devam ederiz :KK66:
lydznp lydznp bu arada gecmis olsun durumunu okudum ama yazamadım dün. İnşallah doktorlar gerekli tedaviyi yaparlar, ciddi bir sıkıntı olmaz. Göz önemli :KK43: bende de retina incelmesi var sürekli kontrol altındayım.
sana da cok gecmis olsun. insanın bir uzvunu kaybetme riski olunca zaten ihmalde edemiyor. agriya sanciya katlanabilir ama kayıp ALLAH korusun.
lens mi kullandın? neden incelmiş?

günaydın. kolay gelsin. yetişirsin ALLAH'IN izniyle merak etme. :KK15:

Back
X