- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.941
ay evet buna katılıyorum uzun olunca zayıf olmak lazım çok iri kadın hoş durmuyor..Ama uzun boylu olup kilolu olunca daha iri yarı gözüküyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet buna katılıyorum uzun olunca zayıf olmak lazım çok iri kadın hoş durmuyor..Ama uzun boylu olup kilolu olunca daha iri yarı gözüküyor![]()
sağol canım.. sende dikkat kendine yoğunsun bebişten dolayıiyi geceler kızlar
hastalara şifa diliyorum hepimize geçmiş olsun bende bugün yorgun ve keyifsiz hissediyorum![]()
günaydınnnnn..Günaydın kızlar![]()
günaydın sanada nasılsınız bu sabah ana oğul ...Gunaydinlar
Guzel ve kalorisiz bir gun olsun :) dünkü menuler güzeldi genel olarak, bugün de sıkı tutalım hanımlar. Hafta sonunu kacamaksiz gecirirsek hafta ici de eksiye düşmeye devam ederiz
lydznp bu arada gecmis olsun durumunu okudum ama yazamadım dün. İnşallah doktorlar gerekli tedaviyi yaparlar, ciddi bir sıkıntı olmaz. Göz önemli
bende de retina incelmesi var sürekli kontrol altındayım.
Bugün keyfim daha iyi gibi :) Kahvaltı icin babamızı bekliyoruzgünaydın sanada nasılsınız bu sabah ana oğul ...![]()
aman iyi ol canım.. son haftalar yorulduğun için keyifsiz olmanda normal tabi dikkat et kendine afiyet olsun bakalımBugün keyfim daha iyi gibi :) Kahvaltı icin babamızı bekliyoruz![]()
Sagol canım. Son günlerde cok yoruldum ya bi de, onun keyifsizligi de vardı sanırım. Dun hiçbir şey yapmak gelmedi icimdenaman iyi ol canım.. son haftalar yorulduğun için keyifsiz olmanda normal tabi dikkat et kendine afiyet olsun bakalım
UMUT paşaya![]()
ay canım kendi son haftalarım geliyo aklıma ama tabi senin işin benden kat kat zor çalışıyosun hayırlısı ile vaktinde sağlıkla kucağına alıncaSagol canım. Son günlerde cok yoruldum ya bi de, onun keyifsizligi de vardı sanırım. Dun hiçbir şey yapmak gelmedi icimden![]()
günaydın. pazar pazar masallah enerjineGünaydın herkese hayırlı pazarlar..
Ben yürüyüşe çıkıyorum..
biz peki. top gibiyiz. yuvarlanarak gezecegiz.Ama uzun boylu olup kilolu olunca daha iri yarı gözüküyor![]()
sağol canımcanım hakkında hayırlısını bulurlar inşallah![]()
Allah kolaylık versin sana o zaman çok güzel bir şekilde ağırlarsın inşallah misafirlerini..günaydınmusmutlu kaçamaksız çok güzel bir pazar günü olsun inşallah
bugün çoook misafirimiz geleceknamazdan sonra güveçi(güveç kapta türlü)hazırlayıp fırına yolladım
kahvaltımı da yaptım
az size bakıp işlere girişeceğim
sonra diğer yemeklerimi hazırlarım
eksikleri almak için bide markete çıkmam lazım
ayy inşallah yetiştiririm
![]()
cok teşekkür ederim Nilgün'cüğümaynı bennn
süpersin tatlım kocaman bir günaydında sana gelsin GÜNAYDIN HAYIRLI PAZAR SABAHIN OLSUN İNŞALLAH![]()
sana da cok gecmis olsun. insanın bir uzvunu kaybetme riski olunca zaten ihmalde edemiyor. agriya sanciya katlanabilir ama kayıp ALLAH korusun.Gunaydinlar
Guzel ve kalorisiz bir gun olsun :) dünkü menuler güzeldi genel olarak, bugün de sıkı tutalım hanımlar. Hafta sonunu kacamaksiz gecirirsek hafta ici de eksiye düşmeye devam ederiz
lydznp bu arada gecmis olsun durumunu okudum ama yazamadım dün. İnşallah doktorlar gerekli tedaviyi yaparlar, ciddi bir sıkıntı olmaz. Göz önemli
bende de retina incelmesi var sürekli kontrol altındayım.
günaydın. kolay gelsin. yetişirsin ALLAH'IN izniyle merak etme.günaydınmusmutlu kaçamaksız çok güzel bir pazar günü olsun inşallah
bugün çoook misafirimiz geleceknamazdan sonra güveçi(güveç kapta türlü)hazırlayıp fırına yolladım
kahvaltımı da yaptım
az size bakıp işlere girişeceğim
sonra diğer yemeklerimi hazırlarım
eksikleri almak için bide markete çıkmam lazım
ayy inşallah yetiştiririm
![]()
günaydın.Gunaydin kizlarrr
Bakiyorum da herkes enerji dolu bugun masallah![]()